Figielek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [B]żródło:,,Mój Pies"-[/B] [I]Można by w nieskonczoność przytaczać usługi,jakie pies oddaje człowiekowi.Historia zna również fakty, kiedy psie przywiazanie do człowieka ratowalo temu drugiemu życie-[/I] Quote
Jowita Poznań Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ale Rydzyk jest slicznym kotem, rudzielce sa the best, normalnie zaluje ze mojego rudusia oddalam do adopcji. Quote
Figielek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dlaczego to napisałam?Bo Figa ratuje mnie przed szkołą... drze wypracowania.....robi wszystko bym jak najmniej musiała się uczyć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Agnie......swoją nagrodę dostaniesz niechybnie na gwiazdkę.(mam nadzieję) :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1: :tree1: :tree1: Quote
Figa Bez Maku Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Figielek']Dlaczego to napisałam?Bo Figa ratuje mnie przed szkołą... drze wypracowania.....robi wszystko bym jak najmniej musiała się uczyć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Agnie......swoją nagrodę dostaniesz niechybnie na gwiazdkę.(mam nadzieję) :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1: :tree1: :tree1:[/quote] Dlaczego o takich sprawach dowiaduję się wirtualnie?:crazyeye::mad::angryy: Quote
Puchatek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Dlaczego o takich sprawach dowiaduję się wirtualnie?:crazyeye::mad::angryy:[/quote] Widocznie uznano że nie powinnaś wiedzieć ale się chlapnęło na forum i kapota :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77216&page=35[/URL] Haniu, może jednak ta Twoja znajoma....:oops: Bo my tu mamy pasażera na gapę... Quote
Figa Bez Maku Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Już rzekłam słowo na wątku Lemo ( pekapusia/mikołajka):diabloti:...zadałam pytanie..może będzie jakaś odpowiedź...:p A my z Madzią dostałyśmy po czekoladzie od Mikołaja...i jak Fiśka to zobaczyła to o mało szału nie dostała....piszczała i chciała wydrzeć Madzi z tabliczke z ręki:crazyeye:...na szczęście dla Figi było suszone ucho...... Quote
Agnie Koty Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzięki Haniu... On jest taki fajny..... Quote
Figa Bez Maku Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ale się zasiedziałam:oops:...Fiśka czasem mnie po prostu powala .....:crazyeye:..Niestety jest to uparciuch w białych rękawiczkach...nie chce zrezygnowac ze spania z Madzią...:mad:..gdyby Figielek jej zabraniała to co innego ale Figielek twierdzi ,że nic nie czuje ..akurat:p..No i tak sobie siedzę ..Fiśka zagląda pare razy czy spac nie idę...:cool3:....podeszła, polizała mnie itp sztuczki..dla zmylenia przeciwnika...a potem lisim kroczkiem w strone pokoju Figielka...ja zajrzałam do niej ....a ona oczywiście też patrzy w moja stronę i znów lisim kroczkiem na swoje poslanie...od kotów Agnie chyba się tego szachrajstwa nauczyła...:diabloti: Quote
Figielek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Figa dostała już prezent na Mikołajki!:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img223.imageshack.us/img223/7527/kotpocztowyjq6.jpg[/IMG][/URL] Moje koty są dobrze wychowane. A tu macie kota pocztowego... A co Figa dostała? Mam jej zazdrościć?:evil_lol: Quote
Figielek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kotek jest słodki uwielbiam rude kotki.... przynajmniej nie musisz się martwić ,że ukradną ci go na wielkanoc...:diabloti: bo kotki z bazi są białe.....:diabloti:A Figulec cały czas wyjmuje prezenty na gwiazdkę i bawi się nimi.....:shake: Kupiłam jej mała brzęczącą piłeczkę koloru fioletowego.... Wiec jeżeli lubisz sie bawić piłeczkami-grzechotkami to możesz jej pozazdrościć!:evil_lol:....... A całkiem na poważnie to mama pojechała do babci i zostałam sama z ojcem i Figą..:placz:....:bigcry:.........chlip Quote
Agnie Koty Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To mogła do mnie wpaść! Wymiziać lemoniadowego Kanara, :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Agnie...wpadłam do grodzia na chwilę i wypadłam można rzec:diabloti:...a Lemoniadowego Kanara to może będę miała jeszcze okazję zobaczyć:cool3:? Quote
Figielek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Postanowiłam nabierać ludzi...:evil_lol: Teraz kiedy ktoś spyta jaka to rasa to odpowiem: - To hiena...właśnie idę zaprowadzić ja do zoo ciekawe czy wypali......(pomysł oczywiście;)) Quote
Puchatek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Raczej nie wypali bo coś mało podobna, chyba że trafisz na zupełnego ciemniaka ;-) Quote
Figielek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 W tych czasach to bardzo możliwe:evil_lol: Quote
Puchatek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Figielek']W tych czasach to bardzo możliwe:evil_lol:[/quote] Ty o tej porze jeszcze przed komputerem :mad: Co mama na to ? PS. Powiększ trochę awatarek bo coś mały jest. Dopuszczalny jest 100 x 100 pikseli a Twój ma 60 x 64 Quote
Figielek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ale jak go z kolei powiększam to zajmuje za dużo Giga.....:placz: Quote
Puchatek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Figielek']Ale jak go z kolei powiększam to zajmuje za dużo Giga.....:placz:[/quote] Bez przesady z tymi Giga :cool3: A powiększać trzeba umiejętnie. :evil_lol: Ograniczyć paletę na przykład Poza tym masz spory zapas. Twój awatarek zajmuje tylko 2k a dopuszczalee jest o ile pamiętam ok. 14k Quote
Czoko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cieszę się że przynajmniej w Waszej galerii nie ma problemów: w innych - Amisia choruje, Koleżanka popołudniu adoptowała suczkę a następnego dnia rano dowiedziała się ze suczka na Żoliborzu uciekła... i niestety nikt nic nie wie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101357[/url] Quote
Figa Bez Maku Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witaj Ewo...czytałam ten wątek o tej uciekinierce... Quote
Figielek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Puchatek']Bez przesady z tymi Giga :cool3: A powiększać trzeba umiejętnie. :evil_lol: Ograniczyć paletę na przykład Poza tym masz spory zapas. Twój awatarek zajmuje tylko 2k a dopuszczalee jest o ile pamiętam ok. 14k[/quote] Nie wiem ....ojciec mi to zmniejszał...:shake: ....a nasza pręgowana artystka ma w sobie tyle radości i szczęścia,że nawet komputer nie może tego pomieścić:loveu::loveu::loveu: Quote
Puchatek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Przyślij oryginał zdjęcia mailem to Ci doprowadzę je do odpowiednich rozmiarów. Quote
Recommended Posts