Figielek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Imieniny Fiśniętej nie długo......(ja tylko przypominam).....:razz: Quote
Agnie Koty Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Przykro mi ale stara jestem i mam sklerozę. Figielku, kiedy to dokładnie?:oops: Quote
Agnie Koty Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/6981/kotystooweeq6.jpg[/IMG][/URL] Koty stołowe przyszły do Figi w odwiedziny.... Quote
Puchatek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A Biała gdzie? I Sadzy nie widzę. Coś przetrzebione to stadko. Quote
Agnie Koty Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Biała nigdy nie wchodzi do mieszkania, śpi na dole przy piecu. To wielka indywidualistka. A Sadza... Sadza przeniosła się do domu obok, nie martwię sie o nią bo jest bardzo zaradna, nawet nie przychodzi już na jedzenie, :oops:. Po prostu zmieniła sobie właścicieli, to taki koci obieżyświat i przyjaciółka wszystkich.... Quote
Czoko Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Haniu wyobraż sobie jak reagowałby ten pan gdyby Figa szczeknęła skoro juz była "agresywnym psem". Świetne zdjecie kocich gości Figi na stole. Quote
Figa Bez Maku Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Agnie Koty']Przykro mi ale stara jestem i mam sklerozę. Figielku, kiedy to dokładnie?:oops:[/quote] Agnie to nie skleroza to niewiedza...ja też o niczym nie wiem;):evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Koty stołowe pięknie skomponowane na stole ..i te wyczekujące pozy i zamyślone miny:cool1: Czoko...gdyby Figa szczeknęła to pan umocniłby sie w swojej opinii na temat pasiastych psów:diabloti: Jowito...podejrzewam ,że Majeczka lepiej rozróżniłaby nastrój i nastawienie psa od tego starszawgo juz jegomościa.....:shake:... Quote
Agnie Koty Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Haniu, one mają takie zamyślone miny i filozoficzne spojrzenia kiedy czekają na michy... To są ich wyszukane pozy:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tak też podejrzewałam:diabloti:...bo tak naprawdę dla kota..( psy góry:multi:) liczy się przede wszystkim żer i jest to jedyny temat dla którego potrafia robic taki nastrój......:cool3: Quote
Figielek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Agnie Koty']Przykro mi ale stara jestem i mam sklerozę. Figielku, kiedy to dokładnie?:oops:[/quote] Tak naprawdę to data została ustalona dosyć nie dawno:roll: i imieniny naszej pręguski wypadają 04.12. Wiec na pocieszenie to nie masz sklerozy ,tylko ja jestem niedokładna......:-( A na marginesie to jakiś czas temu Facet w parku spytał: - Te to jest ten...no.. ten A ja na to: - Nie to ten tego:oops: Troszkę napyskowałam ale śmiesznie wyszło... Dogomaniacy........ Wesołego Weekendu! Quote
Agnie Koty Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dobrze mu rzekłaś Figielku! :evil_lol: Quote
Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 To znaczy ,że popierasz pyskatość wśród nastolatków czy to ,że popierasz mnie jako dziewczynkę nieco wkurzoną faktem ,że nie którzy dorośli nie potrafia się wysławiac?:diabloti: Quote
Puchatek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Figielek']To znaczy ,że popierasz pyskatość wśród nastolatków czy to ,że popierasz mnie jako dziewczynkę nieco wkurzoną faktem ,że [B]nie którzy[/B] dorośli nie potrafia się wysławiac?:diabloti:[/quote] Niektórzy piszą to razem :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 W zasadzie nie uważam Twojej odpowiedzi za "pyskatość" jako taką. Raczej za niekonwencjonalne poczucie humoru.... Quote
Figa Bez Maku Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Agnie Koty']W zasadzie nie uważam Twojej odpowiedzi za "pyskatość" jako taką. Raczej za niekonwencjonalne poczucie humoru....[/quote] Agnie..:shake:.....nie bądź zbyt pobłażliwa dla Figielka:mad:.....jedyne co Figielka usprawiedliwia to ustawiczna dbałość o dobre imię Figi:evil_lol: i podejrzliwość o intencje pytających:diabloti:.Kiedyś przez cały dzień przeżywała nieprzemyślaną uwagę pewnej dziewczynki o Fiśniętej i jej pręgowanej urodzie:evil_lol: Quote
Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Agnie Koty']W zasadzie nie uważam Twojej odpowiedzi za "pyskatość" jako taką. Raczej za niekonwencjonalne poczucie humoru....[/quote] Dziękuję... Dziękuję:laugh2_2: Quote
Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Agnie..:shake:.....nie bądź zbyt pobłażliwa dla Figielka:mad:.....jedyne co Figielka usprawiedliwia to ustawiczna dbałość o dobre imię Figi:evil_lol: i podejrzliwość o intencje pytających:diabloti:.Kiedyś przez cały dzień przeżywała nieprzemyślaną uwagę pewnej dziewczynki o Fiśniętej i jej pręgowanej urodzie:evil_lol:[/quote] Przykro mi... ale tobie mamuś nie dziękuję:oops::diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Psiarze z naszego parku marudzą ,że w parku powinny stać tojtojki...racja .....może pomyślimy o petycji ..w tej sprawie.... Dzisiaj Fiśkę znów skusiła świeża " czekoladka" :mad::angryy: Quote
Figielek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [IMG]http://www.figaogrodowa.pl.[/IMG]Figa.......duża sercem duża słowem dzisiaj o niej coś opowiem.... ...słodkie zwierze na papierze coś ołówkiem kreśli jeśli kto zobaczy no właśnie jeśli *** Figa napisała ołówkiem na kartce _)/ zdolna bestia ma to po pańci... Quote
Agnie Koty Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dajcie jej wreszcie dojść do kompa i niech się zaloguje i z nami popisze... Quote
Figielek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nie Fiśkę:diabloti: [B][COLOR=DarkOrchid]P[/COLOR]. [COLOR=Blue]A. [/COLOR][COLOR=Green]O[/COLOR]. [COLOR=Red]P[/COLOR]. Z. [COLOR=DarkOrange]Z[/COLOR][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Black].[/COLOR]W [/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]I[/COLOR] [COLOR=Blue]C[/COLOR] [COLOR=Green]B[/COLOR] [COLOR=Red]O[/COLOR] G [COLOR=DarkOrange]D[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]R[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]ę[/COLOR] [COLOR=Blue]Z[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]R [/COLOR] [COLOR=Red]ż[/COLOR] N [COLOR=DarkOrange]E[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]O[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]K[/COLOR] [COLOR=Blue]K[/COLOR] [COLOR=Green]Z[/COLOR] [COLOR=Red]E[/COLOR] I [COLOR=DarkOrange]C[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]N[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]N[/COLOR] [/B][B][COLOR=Blue]O[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]Y[/COLOR] [COLOR=Red]R[/COLOR] ł [COLOR=SandyBrown]H[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]A[/COLOR] [COLOR=Blue]L[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]D [/COLOR][COLOR=Red]A[/COLOR] Y [COLOR=SandyBrown]ł[/COLOR] [COLOR=Blue]W [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]L [/COLOR] [COLOR=Red]C[/COLOR] C [COLOR=SandyBrown]Y[/COLOR] [COLOR=Blue] I [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]I [/COLOR] [COLOR=Red]Z[/COLOR] H [COLOR=SandyBrown]C[/COLOR] [COLOR=Blue]E [COLOR=SeaGreen]W [/COLOR] [COLOR=Red]K[/COLOR] [COLOR=SandyBrown] H[/COLOR] K [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]A [/COLOR] [COLOR=Red]A[/COLOR][/B] Quote
Agnie Koty Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/1305/s5000447fd0.jpg[/IMG][/URL] Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku pochmurnego młodziana....A pańcia przed nim klęczy. Dobrze, że przy badaniu i zastrzykach założyłam rękawiczki bo poodgryzałby mi ręce , p.Marta myślała na początku że to jakiś kolejny kot z Polfy a nie domowy....:oops: Quote
Recommended Posts