Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biała nigdy nie wchodzi do mieszkania, śpi na dole przy piecu. To wielka indywidualistka.
A Sadza... Sadza przeniosła się do domu obok, nie martwię sie o nią bo jest bardzo zaradna, nawet nie przychodzi już na jedzenie, :oops:. Po prostu zmieniła sobie właścicieli, to taki koci obieżyświat i przyjaciółka wszystkich....

Posted

Haniu wyobraż sobie jak reagowałby ten pan gdyby Figa szczeknęła skoro juz była "agresywnym psem".
Świetne zdjecie kocich gości Figi na stole.

Posted

Koty stołowe pięknie skomponowane na stole ..i te wyczekujące pozy i zamyślone miny:cool1:
Czoko...gdyby Figa szczeknęła to pan umocniłby sie w swojej opinii na temat pasiastych psów:diabloti:
Jowito...podejrzewam ,że Majeczka lepiej rozróżniłaby nastrój i nastawienie psa od tego starszawgo juz jegomościa.....:shake:...

Posted

[quote name='Agnie Koty']Przykro mi ale stara jestem i mam sklerozę. Figielku, kiedy to dokładnie?:oops:[/quote]

Tak naprawdę to data została ustalona dosyć nie dawno:roll:
i imieniny naszej pręguski wypadają 04.12.
Wiec na pocieszenie to nie masz sklerozy ,tylko ja jestem niedokładna......:-(

A na marginesie to jakiś czas temu Facet w parku spytał:
- Te to jest ten...no.. ten
A ja na to:
- Nie to ten tego:oops:
Troszkę napyskowałam ale śmiesznie wyszło...
Dogomaniacy........
Wesołego Weekendu!

Posted

To znaczy ,że popierasz pyskatość wśród nastolatków
czy to ,że popierasz mnie jako dziewczynkę nieco wkurzoną faktem
,że nie którzy dorośli nie potrafia się wysławiac?:diabloti:

Posted

[quote name='Figielek']To znaczy ,że popierasz pyskatość wśród nastolatków
czy to ,że popierasz mnie jako dziewczynkę nieco wkurzoną faktem
,że [B]nie którzy[/B] dorośli nie potrafia się wysławiac?:diabloti:[/quote]
Niektórzy piszą to razem :diabloti:

Posted

[quote name='Agnie Koty']W zasadzie nie uważam Twojej odpowiedzi za "pyskatość" jako taką.
Raczej za niekonwencjonalne poczucie humoru....[/quote]
Agnie..:shake:.....nie bądź zbyt pobłażliwa dla Figielka:mad:.....jedyne co Figielka usprawiedliwia to ustawiczna dbałość o dobre imię Figi:evil_lol: i podejrzliwość o intencje pytających:diabloti:.Kiedyś przez cały dzień przeżywała nieprzemyślaną uwagę pewnej dziewczynki o Fiśniętej i jej pręgowanej urodzie:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnie Koty']W zasadzie nie uważam Twojej odpowiedzi za "pyskatość" jako taką.
Raczej za niekonwencjonalne poczucie humoru....[/quote]

Dziękuję... Dziękuję:laugh2_2:

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Agnie..:shake:.....nie bądź zbyt pobłażliwa dla Figielka:mad:.....jedyne co Figielka usprawiedliwia to ustawiczna dbałość o dobre imię Figi:evil_lol: i podejrzliwość o intencje pytających:diabloti:.Kiedyś przez cały dzień przeżywała nieprzemyślaną uwagę pewnej dziewczynki o Fiśniętej i jej pręgowanej urodzie:evil_lol:[/quote]

Przykro mi... ale tobie mamuś nie dziękuję:oops::diabloti:

Posted

[IMG]http://www.figaogrodowa.pl.[/IMG]Figa.......duża sercem
duża słowem
dzisiaj o niej coś opowiem....
...słodkie zwierze na papierze coś ołówkiem kreśli
jeśli kto zobaczy no właśnie jeśli
Figa napisała ołówkiem na kartce _)/
zdolna bestia ma to po pańci...

Posted

Nie Fiśkę:diabloti: [B][COLOR=DarkOrchid]P[/COLOR]. [COLOR=Blue]A. [/COLOR][COLOR=Green]O[/COLOR]. [COLOR=Red]P[/COLOR]. Z. [COLOR=DarkOrange]Z[/COLOR][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Black].[/COLOR]W [/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]I[/COLOR] [COLOR=Blue]C[/COLOR] [COLOR=Green]B[/COLOR] [COLOR=Red]O[/COLOR] G [COLOR=DarkOrange]D[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]R[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]ę[/COLOR] [COLOR=Blue]Z[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]R [/COLOR] [COLOR=Red]ż[/COLOR] N [COLOR=DarkOrange]E[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]O[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]K[/COLOR] [COLOR=Blue]K[/COLOR] [COLOR=Green]Z[/COLOR] [COLOR=Red]E[/COLOR] I [COLOR=DarkOrange]C[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]N[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]N[/COLOR] [/B][B][COLOR=Blue]O[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]Y[/COLOR] [COLOR=Red]R[/COLOR] ł [COLOR=SandyBrown]H[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]A[/COLOR] [COLOR=Blue]L[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]D [/COLOR][COLOR=Red]A[/COLOR] Y [COLOR=SandyBrown]ł[/COLOR]
[COLOR=Blue]W [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]L [/COLOR] [COLOR=Red]C[/COLOR] C [COLOR=SandyBrown]Y[/COLOR]
[COLOR=Blue] I [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]I [/COLOR] [COLOR=Red]Z[/COLOR] H [COLOR=SandyBrown]C[/COLOR]
[COLOR=Blue]E [COLOR=SeaGreen]W [/COLOR] [COLOR=Red]K[/COLOR] [COLOR=SandyBrown] H[/COLOR]
K [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]A [/COLOR] [COLOR=Red]A[/COLOR][/B]

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/1305/s5000447fd0.jpg[/IMG][/URL]
Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku pochmurnego młodziana....A pańcia przed nim klęczy.
Dobrze, że przy badaniu i zastrzykach założyłam rękawiczki bo poodgryzałby mi ręce , p.Marta myślała na początku że to jakiś kolejny kot z Polfy a nie domowy....:oops: