Jowita Poznań Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 musze sie pochwalic :D chwilowo mam trzeciego kota- ale pewnikim malec bedzie szukal domu bo na3 -go pozwolic sobie nie mozemy. oto watek na miu do niego: [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2541068#2541068[/url] Quote
Figa Bez Maku Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No rzeczywiście śliczny..he he...Jowito z pieluch widzę wyjść nie możesz , ciągle jakiegoś malucha niańczysz....A "stare" koty jak go traktują? Z pazura ? Quote
Jowita Poznań Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 siedzi narazie w lazience- wet zalecil izolatke. Drakul luz- zainteresowany ale bez warkow. Amisia lezy pod lazienka zaglada i warczy- ale sadze ze to ze strachu bo to strachulec jest! Quote
Figielek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Znam to.....Gdy Figa po raz pierwszy zobaczyła kicię a Kicia Figę bardzo się wystraszyły.Jedna bardziej druga mniej.Teraz wymieniają między sobą pocałunki:razz: Quote
Jowita Poznań Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 bo przyjazn psio-kocia naprawde istnieje :cool3: Quote
Figielek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dokładnie...:evil_lol:Czasem wystarczą dwa dni by się polubiły a czasem 2 lata(jak w przypadku Figi i kici) Quote
Figa Bez Maku Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Oj Figielku Figielku...przeciez Fiśka nie ma nawet 2 lat...:evil_lol: a z Kitą zawarły rozejm juz dość dawno...;) Jowito..a szukasz domku dla kiciusia :cool3: ale tak niespiesznie..czy na powaznie?:cool3: A jak Majeczka ? interesuje się kotami? Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ostatnio Bunia powąchała Kitę w nos i nic się nie stało :crazyeye: Quote
Figa Bez Maku Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A o kogo bardziej się bałeś?:evil_lol: Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']A o kogo bardziej się bałeś?:evil_lol:[/quote] Oczywiście że o Bunię. Pocięty nos albo uszkodzone oko to poważna sprawa a Bunia co by jej mogła zrobić, skórę rozciąć? Jakby Bunia była agresywna to wtedy co innego, jednym chapnięciem mogłaby ją uśmiercić ale Bunia to ciapa taka. Quote
Figa Bez Maku Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No Kicia też nie jest agresorką:lol:...... Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zaraz idziemy powtórzyć spotkanie 3-stopnia. Quote
Figa Bez Maku Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Chętnie pojechałybyśmy spotkać się z Babcią ( bo wkrótce zaczną się szarugi i krótkie dni) ale nie wiem..czy damy radę .Figielka jutro zapisuję na zajęcia w klubie z rysowania komiksów... Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=16079"]Figa Bez Maku[/URL] - Nie no kurczę moje psisko nie jada gołębi ;) heh to się dowiedziałam jak widać nie wszystko co słodko wygląda jest słodkie ale ona i tak jest :D Ps. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=50056"]Figielek[/URL] - przeczytam przeczytam jak znajde ciut czasu bo juz dawno powinnam się edukować cholercia. Buzka dla WSZYSTKICH! :] Quote
Figa Bez Maku Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ano właśnie też się czuję wsysana przez sieć:cool1: kilka dni prasowanie czekało i czekało i...wreszcie się doczekało...:p Dominiqo ..gołębie:crazyeye:....wrony, wrony i niestety kupy. trudno dać wiarę istotnie bo jest bardzo delikatna z wyglądu ale maniery( i gusty kulinarne)ma czasem prostackie:oops: Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [B]Kurcze widzisz miałam sie edukowac a dogomania mnie wciągła. Ps. sluchaj nie wiem czy to prawda ale PODOBNO jest preparat który zwalcza u psa ZACHCIANKI KULINARNE mogę o to popytać jak chcesz. :][/B] Quote
Figa Bez Maku Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jeśli to żwacze i tabletki Rumen ( ze żwaczy) to używamy...Jeśli inne chętnie spróbujemy i będziemy wdzięczne za pomoc ......Ale obawiam się że u Fiśki to problem behawioralny ( brzmi to lepiej niż Fiśka żre kupy...he he) Quote
Figielek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mam dla ciebie mamo dwie wiadomości: jedną dobrą drugą złą: -ta dobra ,że Fiśka była bardzo grzeczna.:lol: A ta zła,że twoje kapcie powędrowały do kapciowego nieba:diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No nieeee..to już druga para.......a co to znaczy ,że Fiśka byłą grzeczna w tym kontekście? Ty je pożarłaś? Poczekaj jak wrócę zrobię nalesniki Quote
Figielek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Była grzeczna bo wypluła obrzydliwą rzecz. Quote
Figa Bez Maku Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 he he na smyczy..wielkie mi rzeczy.... Quote
Figielek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nie!:eviltong:Spuściłam ją na wolnym placyku.Ale zachowywała się grzecznie.:evil_lol: Quote
Czoko Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Figielek']Mam dla ciebie mamo dwie wiadomości: jedną dobrą drugą złą: -ta dobra ,że Fiśka była bardzo grzeczna.:lol: A ta zła,że twoje kapcie powędrowały do kapciowego nieba:diabloti:[/quote]o Oooo! Znalazłam kolejne podobieństwo w pożeraniu różności do troszkę starszej koleżanki - Choco! Nareszcie oficjalnie poznałam Amigo! Jest prześliczny! Quote
Figa Bez Maku Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Fiśka to od zawsze miała pociąg do obuwia ..prawda Agnie? Quote
Dominiqa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dziękujemy panią za odwiedzinki w naszych skromnych progach my was ciągle mamy na "obserwacji" :D buzioki! Quote
Recommended Posts