Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Figielku Figielku...przeciez Fiśka nie ma nawet 2 lat...:evil_lol: a z Kitą zawarły rozejm juz dość dawno...;)
Jowito..a szukasz domku dla kiciusia :cool3: ale tak niespiesznie..czy na powaznie?:cool3:
A jak Majeczka ? interesuje się kotami?

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']A o kogo bardziej się bałeś?:evil_lol:[/quote]
Oczywiście że o Bunię. Pocięty nos albo uszkodzone oko to poważna sprawa a Bunia co by jej mogła zrobić, skórę rozciąć? Jakby Bunia była agresywna to wtedy co innego, jednym chapnięciem mogłaby ją uśmiercić ale Bunia to ciapa taka.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=16079"]Figa Bez Maku[/URL] - Nie no kurczę moje psisko nie jada gołębi ;)
heh to się dowiedziałam jak widać nie wszystko co słodko wygląda jest słodkie ale ona i tak jest :D

Ps. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=50056"]Figielek[/URL] - przeczytam przeczytam jak znajde ciut czasu bo juz dawno powinnam się edukować cholercia.

Buzka dla WSZYSTKICH! :]

Posted

Ano właśnie też się czuję wsysana przez sieć:cool1: kilka dni prasowanie czekało i czekało i...wreszcie się doczekało...:p
Dominiqo ..gołębie:crazyeye:....wrony, wrony i niestety kupy. trudno dać wiarę istotnie bo jest bardzo delikatna z wyglądu ale maniery( i gusty kulinarne)ma czasem prostackie:oops:

Posted

[B]Kurcze widzisz miałam sie edukowac a dogomania mnie wciągła.
Ps. sluchaj nie wiem czy to prawda ale PODOBNO jest preparat który zwalcza u psa ZACHCIANKI KULINARNE mogę o to popytać jak chcesz. :][/B]

Posted

Jeśli to żwacze i tabletki Rumen ( ze żwaczy) to używamy...Jeśli inne chętnie spróbujemy i będziemy wdzięczne za pomoc ......Ale obawiam się że u Fiśki to problem behawioralny ( brzmi to lepiej niż Fiśka żre kupy...he he)

Posted

Mam dla ciebie mamo dwie wiadomości:
jedną dobrą drugą złą:
-ta dobra ,że Fiśka była bardzo grzeczna.:lol:
A ta zła,że twoje kapcie powędrowały do kapciowego nieba:diabloti:

Posted

[quote name='Figielek']Mam dla ciebie mamo dwie wiadomości:
jedną dobrą drugą złą:
-ta dobra ,że Fiśka była bardzo grzeczna.:lol:
A ta zła,że twoje kapcie powędrowały do kapciowego nieba:diabloti:[/quote]o

Oooo! Znalazłam kolejne podobieństwo w pożeraniu różności do troszkę starszej koleżanki - Choco!
Nareszcie oficjalnie poznałam Amigo! Jest prześliczny!