Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

Posted

loozi, pani Helena co jakiś czas chce mi dawać swoje klucze od mieszkania na wypadek gdybym jej długo nie widywała. /mieszkamy blisko siebie/ . Dłuższy brak jej widoku ma oznaczać że umarła a wtedy moim zadaniem ma być pójscie do niej i znalezienie jej ciała nadgryzionego przez koty. Natomiast kiedy p.Helena dośc długo mnie nie widzi to dzwoni do mnie domofonem i albo wchodzi na herbatę albo ja schodzę do niej. To taki rytuał, khe, khe.
A teraz Puchatek został jej informatorem, :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój ojciec mówi na mnie czasem p.Helena bis. Ale mnie nie uśmiecha się dokarmianie kotów w terenie bladym świtem. Dlatego powtarzam jej do znudzenia, że ma żyć 100 lat a nawet dłuzej bo ja sie tymi kotami zajmować nie będę!:evil_lol:

Posted

[quote name='Czoko']Zauważyliście Jaki nowy użytkownik właśnie dziś się pojawił na forum- może to Ten Nasz Kredens?[/QUOTE]

Choco pogratulować czujności:cool3: :multi:
Sądząc z treści postów tak! To pani Kredensowa:multi:
Może jeszcze zajrzy do nas?
A dzisiaj rano zachęcałam do odwiedzin na dogo pana kolegi Fizi- ślicznego łagodnego labka Bingo... więc może pojawi się jeszcze jeden nowy dogomaniak?:multi:

Posted

Ręce precz od Figi:mad:
Zresztą nie poszłaby z OBCYM:angryy:
Fizia układa glazurę sama , a mnie po prostu internet nawalił i nie mogłam się przedrzeć.....
No proszę.. Fizia jakie ma wzięcie. Agnie trzeba było zareklamować Kiwi ,że podobna.. tylko młodsza i wron nie zjada:evil_lol:

Posted

W sobotę musi skończyć bo chyba trzeba się będzie przed wiosną i odkleszczopchlaniem wykąpać, żeby kropić na czystą skórę a nie pokłady błota:evil_lol: ( wiem wiem , ze 2 dni odczekać o po zabiegach toaletowych w jaccuzi):p

Posted

fachowcy teraz pilnie poszukiwani. Nie wiem czy pisalam ale przed świętami porzucił mnie /tacy oni są / facet od remontów a tak mi obiecywał że mi mieszkanie odmaluje.... I chyba sama to zrobię, kiedyś to robiłam ale teraz jakos mniej entuzjastycznie podchodze do takich spraw. Ale damy radę z tatą, żaden palant nie będzie mnie znow rolował, :mad: . Chyba ze Fiśka mi pomoże . Bo Kiwa się nie nadaje....

Posted

A mnie w pracy pytają czy jestem zadowolona.... Pytania sondujące:
-i co przyszli jak się umówili?
-tak.
- i co trzeźwi byli?
- tak.
-zaliczkę wzięli?
-tak
- i mimo to pojawili się?
-tak
-ooooo... to solidni fachowcy:lol:
Faktycznie w sumie jestem zadowolona;)

Posted

A prowadzimy , prowadzimy. Wczoraj Fiśka poznała równomiesięcznika Dżangla .Jego pańcia bardzo się dziwiła ,że Fiśka się nie boi bo Dżangiel to dog niemiecki. Ale pasiasta dała mu do wiwatu:diabloti: Nie wyrabiał na zakrętach:cool3: :evil_lol: Obie pękałyśmy ze śmiechu. Nawt "przewróciła" go na ziemię i "zagryzła":multi:
A dzisiaj Figa bardzo miło bawiła się z Gretą wyżlicą , o której kiedyś wspominałąm... Miss Parku najbardziej pociągająca ( w sensie dosłownym:diabloti: pociągająca wianuszek wielbicieli)suka w okolicy. Okazało się ,że jest bardzo sympatyczna i wcale nie wyniosła:diabloti:

Posted

Mam nadzieję ,że pani Kredensowa sie nie obrazi ,że poplotkuję... ale dzisiaj rano spotkaliśmy sie i opowiedziała wrażenia z poczekalni przychodni......Było 7 samców ( w tym Kredens amant pierwszej wody) i 1 sunia w najgorszym okresie cieczki:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Pani nie uległa błaganiom rejestratorek, lekarzy i właścicieli rozgorączkowanych samców:diabloti: i uparcie tkwiła w oczekiwaniu na wyniki badań zamiast wyjść na trawniczek i przejść się ......:cool1: