Agnie Koty Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 loozi, pani Helena co jakiś czas chce mi dawać swoje klucze od mieszkania na wypadek gdybym jej długo nie widywała. /mieszkamy blisko siebie/ . Dłuższy brak jej widoku ma oznaczać że umarła a wtedy moim zadaniem ma być pójscie do niej i znalezienie jej ciała nadgryzionego przez koty. Natomiast kiedy p.Helena dośc długo mnie nie widzi to dzwoni do mnie domofonem i albo wchodzi na herbatę albo ja schodzę do niej. To taki rytuał, khe, khe. A teraz Puchatek został jej informatorem, :evil_lol: Quote
loozerka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 zwyczaj i umowa miedzyludzka to powazny argument...pasuję :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Agnie .. no i chyba masz przejąć obowiążki po p. Helenie? Czy to jest tak oczywiste ,że nie wypada o tym wspominać? Quote
Puchatek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Loozerko a słyszałaś o zombie? Sądząc po ich wyglądzie są na pewno niezdrowi a ewidentnie nie żyją (z definicji) Quote
Agnie Koty Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 mój ojciec mówi na mnie czasem p.Helena bis. Ale mnie nie uśmiecha się dokarmianie kotów w terenie bladym świtem. Dlatego powtarzam jej do znudzenia, że ma żyć 100 lat a nawet dłuzej bo ja sie tymi kotami zajmować nie będę!:evil_lol: Quote
Czoko Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zauważyliście Jaki nowy użytkownik właśnie dziś się pojawił na forum- może to Ten Nasz Kredens? Quote
Figa Bez Maku Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Czoko']Zauważyliście Jaki nowy użytkownik właśnie dziś się pojawił na forum- może to Ten Nasz Kredens?[/QUOTE] Choco pogratulować czujności:cool3: :multi: Sądząc z treści postów tak! To pani Kredensowa:multi: Może jeszcze zajrzy do nas? A dzisiaj rano zachęcałam do odwiedzin na dogo pana kolegi Fizi- ślicznego łagodnego labka Bingo... więc może pojawi się jeszcze jeden nowy dogomaniak?:multi: Quote
Czoko Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zauważyłam nowy nick w momencie gdy jeszcze nie było zadnego posta! Quote
Puchatek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Też sądzę że to Pani Kredensa. Raz nick a dwa treść postów. Quote
Agnie Koty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Figa chyba kładzie glazurę albo montuje wannę z jakuzi. A Hania jej pomaga i cisza na wątku.... Przed chwila dzwoniła pani i była zainteresowana adopcją Fiśniętej. Quote
loozerka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no tak, biedna Fiska uciśnieta u Hani, musi prace budowlano- hydrauiczne wykonywac, to i nie dziw, ze znowu sie temat adopcji pojawił :) Quote
Figa Bez Maku Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ręce precz od Figi:mad: Zresztą nie poszłaby z OBCYM:angryy: Fizia układa glazurę sama , a mnie po prostu internet nawalił i nie mogłam się przedrzeć..... No proszę.. Fizia jakie ma wzięcie. Agnie trzeba było zareklamować Kiwi ,że podobna.. tylko młodsza i wron nie zjada:evil_lol: Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 I jak jej idzie? Równo przynajmniej fuguje? Bliska zakonczenia prac jest? Quote
Figa Bez Maku Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 W sobotę musi skończyć bo chyba trzeba się będzie przed wiosną i odkleszczopchlaniem wykąpać, żeby kropić na czystą skórę a nie pokłady błota:evil_lol: ( wiem wiem , ze 2 dni odczekać o po zabiegach toaletowych w jaccuzi):p Quote
Figa Bez Maku Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wiadomość do Cprice- nie dostałam żadnego priva:placz: Quote
Agnie Koty Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 fachowcy teraz pilnie poszukiwani. Nie wiem czy pisalam ale przed świętami porzucił mnie /tacy oni są / facet od remontów a tak mi obiecywał że mi mieszkanie odmaluje.... I chyba sama to zrobię, kiedyś to robiłam ale teraz jakos mniej entuzjastycznie podchodze do takich spraw. Ale damy radę z tatą, żaden palant nie będzie mnie znow rolował, :mad: . Chyba ze Fiśka mi pomoże . Bo Kiwa się nie nadaje.... Quote
Figa Bez Maku Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A mnie w pracy pytają czy jestem zadowolona.... Pytania sondujące: -i co przyszli jak się umówili? -tak. - i co trzeźwi byli? - tak. -zaliczkę wzięli? -tak - i mimo to pojawili się? -tak -ooooo... to solidni fachowcy:lol: Faktycznie w sumie jestem zadowolona;) Quote
Puchatek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 "Chyba ze Fiśka mi pomoże . Bo Kiwa się nie nadaje...." A co, pije ..... rozumiem. Smutne. Quote
Czoko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Haniu! Co u Was słychać? Jeszcze prowadzicie życie towarzyskie? Quote
Figa Bez Maku Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A prowadzimy , prowadzimy. Wczoraj Fiśka poznała równomiesięcznika Dżangla .Jego pańcia bardzo się dziwiła ,że Fiśka się nie boi bo Dżangiel to dog niemiecki. Ale pasiasta dała mu do wiwatu:diabloti: Nie wyrabiał na zakrętach:cool3: :evil_lol: Obie pękałyśmy ze śmiechu. Nawt "przewróciła" go na ziemię i "zagryzła":multi: A dzisiaj Figa bardzo miło bawiła się z Gretą wyżlicą , o której kiedyś wspominałąm... Miss Parku najbardziej pociągająca ( w sensie dosłownym:diabloti: pociągająca wianuszek wielbicieli)suka w okolicy. Okazało się ,że jest bardzo sympatyczna i wcale nie wyniosła:diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam nadzieję ,że pani Kredensowa sie nie obrazi ,że poplotkuję... ale dzisiaj rano spotkaliśmy sie i opowiedziała wrażenia z poczekalni przychodni......Było 7 samców ( w tym Kredens amant pierwszej wody) i 1 sunia w najgorszym okresie cieczki:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pani nie uległa błaganiom rejestratorek, lekarzy i właścicieli rozgorączkowanych samców:diabloti: i uparcie tkwiła w oczekiwaniu na wyniki badań zamiast wyjść na trawniczek i przejść się ......:cool1: Quote
Figa Bez Maku Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 He he nawet jak w końcu poszła to psy o mało nie oszalały bo zapach przecież został:razz: Quote
loozerka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaka stanowcza i zdecydowana Pani. Nie ma to jak miec własne zdanie :evil_lol: Quote
Recommended Posts