Figa Bez Maku Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='loozerka']Kredens jest bardzo podobny na zdjeciach ( starsza i meska wersja ) do Czoko :) :)))[/QUOTE] Kredens zostaje u ludzi którzy go przygarnęli na tymczas:loveu: :multi: Są baaaardzo fajni i odpowiedzialni:loveu: więc będzie miał superdomek! [B]Często tak sie dzieje ,że pies zostaje na stałe w domku tymczasowym[/B]:cool1: :razz: Jowitko ...superzdjęcie! Że Drakusiowi wygodnie... no... wierzę , ale ,że Amisi:diabloti: Ale cudnie wygląda Amiśka z tymi poduszkami łapek wyciągniętych w paroksyźmie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jowitko ,dawaj te zdjęcia publicznie. Fiśka nie pogniewa się na pewno:lol: Quote
Puchatek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jowitko, dzieki za zdjęcia. Dopiero na pozostałych widać że Amisia to już chyba prawie wielkości Drakusia jest. Wielkie kocisko Ci rośnie. Quote
Czoko Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sądząc po zdjeciach myślałyśmy ze Kredens i Choco są do siebie podobne ale w realu przekonałyśmy sie ze jednak nie. Kiedyś może uda nam się zrobić zdjęcie obydwu piesków obok siebie. Quote
Agnie Koty Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja też gratuluję Kredensikowi choc nie znam psiula. Tak, niektóre domki tymczasowe łamią się, powiadam, niektóre......... Quote
loozerka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Agnieszko, wiemy, wiemy, ja tam juz nawet zaniechalam sugestii ;) Ja to nalezę do tych łamiących sie, wiec zwyczajnie tymczasem być nie mogę, juz jeden nieplanowy dzieciak jest, kolejne kompletnie by rozsypały moje zycie....;), nie do pogodzenia są :) Quote
Czoko Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zabawa Figi[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/591b6d9e5e3f1107.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/99/0b7607087f5ca497.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/99/d44a7150f3afb3c1.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/40c18efabcb4ec57.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/99/18dbc2b7cb6021b7.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/99/4551e5b9626ea571.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/29/f1dac07aa8c4accb.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] Napisz proszę co zlikwidować albo jaki dodać opis. Quote
Puchatek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Koleżanka dokładnie wagi i konstrukcji Figi, idealna do zabawy. Quote
loozerka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kapitalne zdjecia..:) A co to za psiak? Jakiegoś dogomaniaka? I to jakas rasa? Quote
Figa Bez Maku Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ewo wielkie dzięki za zdjęcia:loveu: Udało Ci się uchwycić groźny charakter Fizi- wiadomo amstaf= zabójca:diabloti: To cudne młode suniątko które się bawi z Fizią No widzisz Ewo ludzie zauważają podobieństwo ( nie ja jedna dałam się nabrać:evil_lol: ).... Kredens rzeczywiście na zdjęciach jest podobny do Chocuni. Ale Chocunia dużo mniejsza ( tak o połowę), smuklejsza i ma bardziej brunatny odcień rudości, no i chyba krótsze futerko? Ewo i uszka prawda ?uszka Choco ma inaczej ustawione.... A Kredens ma ok. 9 mies.. Agnie ... jak Ty jesteś wyczulona na aluzje...:diabloti: brzytwa nie dziewczyna.....brzytwa powiadam:cool3: Quote
Czoko Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']... Kredens rzeczywiście na zdjęciach jest podobny do Chocuni. Ale Chocunia dużo mniejsza ( tak o połowę), smuklejsza i ma bardziej brunatny odcień rudości, no i chyba krótsze futerko? Ewo i uszka prawda ?uszka Choco ma inaczej ustawione.... A Kredens ma ok. 9 mies.. [/quote] Z Choculki ze względu na często stawiane uszka śmieję sie że mam brunatnego owczarko-malamuto-akitę. Reszta to maleńki retriever. Futerko ma średnie zdecydownie krótsze niż Kredens. Zginęło mi zdjecie objętych kotków! Czy mogłybyście wkleić je też do Galerii "Zakoceni" - właśnie stamtąd mam dość dużo znajomych i sobie rozmawiamy i o naszych psach i kotkach. Quote
Agnie Koty Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 wczoraj nie mialam siły napisać gdyż gorączka mni trawiła ale na niektórych zdjęciach Fisia wygląda na bardzo zdeterminowaną. Gdybym jej nie znała to pomyslałaby ze to naprawde groźny piesss... Quote
Jowita Poznań Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zdjecie Fisi super!!! zazdroszcze pannicy :loveu: Puchatku, Amisia to polowa Drakulca, takze w wadze- na zdjeciach taka wielka bo ona zawsze wyciagnieta spi a on zwiniety. Amisia uwielbia spac z girami na wyprost :diabloti: a Drakus to zawsze byl taki klebuszek :razz: Quote
loozerka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Agnieszka, zdrowiej czym predzej.....brakuje nam Twojego aktywnego pobytu :) Quote
Figa Bez Maku Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Agnie Koty']wczoraj nie mialam siły napisać gdyż gorączka mni trawiła ale na niektórych zdjęciach Fisia wygląda na bardzo zdeterminowaną. Gdybym jej nie znała to pomyslałaby ze to naprawde groźny piesss...[/QUOTE] No w końcu przecie zaczyna się czuć pewniej... zwłaszcza jak ma zdeterminowaną pańcię za sobą:diabloti: .. i zaczyna "dostawać mordy" do niektórych psów. Jest łągodna ale wcale nie trąba i potrafi zabrać patyk, postawić się czasem.Ufna w swoją szybkość i zwinność ( w razie czego pędem do pani albo do jakiegoś człowieka!)Taaak Fizia ufa ludziom i tak na ogół bywało że jak się bawiła z jakimś psem to zawsze właściciel tego drugiego czujnie napominał swojego pupilka ,żeby Fizi nie zrobił krzywdy:diabloti: Szybkie zdjęcia z cyfrówki pozwalaja zadać kłam "absolutnej niewinności" Figielki:diabloti: Ponieważ ostatnio jakoś nie chwaliłam Fińki :crazyeye: to zrobie to teraz. Otóż od wtorku w mojej łazience ( no i w całym mieszkaniu w sumie) grasują obcy ludzie, hałasują , robią zamęt, wchodzą , wychodzą... a Finia grzeczna , spokojna nie przeszkadza bo wie , że po remoncie w ślicznej nowej łazience weźmie kąpiel......:multi: Quote
Agnie Koty Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 o kurcze, też byłabym jak aniołek gdyby mi pozwolili w nowiuśkiej łazience się wykąpać.... Rzeczywiście, zwinna jest jak jaszczurka.... Wyszło na to że cala noc byłam niewylogowana i nnie wyświetlają mi się co niektóre rzeczy......... Quote
Puchatek Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Na pewno jest szczęśliwa że weźmie kąpiel :evil_lol:. Tak jak większość psów z pewnością uwielbia się kąpać :diabloti:. Quote
Figa Bez Maku Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='loozerka']Kapitalne zdjecia..:) A co to za psiak? Jakiegoś dogomaniaka? I to jakas rasa?[/QUOTE] wyżeł węgierski?????? Quote
loozerka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 to byla Atenka? Wlasnie dlatego pytam :)... Quote
Figa Bez Maku Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Akurat na tym zdjęciu to nie była Atenka.. Jowitko: Drakuś i Amisia spały razem dzisiaj Z girami na wyprost Amisia a Drakuś z uśmiechem na pysiu, subtelność mając w pogardzie tylną łapą ją trzymał za gardziel. Aaaaa kotki dwa słodkie , grzeczne obydwa Nic nie będą robiły tylko na dogo śmieszyły. Quote
Puchatek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agnie, dzisiaj p. Helena się o Ciebie pytała. Quote
Agnie Koty Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 rozumiem, że powiedziałeś, że żyję. Coś słabo się za mnie p.Helena modliła bo ten wirus mnie złożył. Widziałam ją z okna ale nie miałam siły mówić. Quote
Puchatek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tak. Powiedziałem jej że jesteś chora. Na temat tego czy żyjesz nie wypowiadałem się. Quote
loozerka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 z mojego dogłebnego doświadczenia nabytego w toku dlugowiecznego zycia wynika, że chorują ludzie żywi....ale jestem gotowa zweryfikować swoją opinię pod brzemieniem poważnych argumentów.. Quote
Recommended Posts