Jowita Poznań Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img461.imageshack.us/img461/3323/majauv3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agnie Koty Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 o, mamo, jaka śliczna owieczka! Jakie skupienie na twarzyczce. Pewnie śni, że pomaga zwierzętom....:loveu: Quote
Puchatek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Piękne maleństwo. Co to będzie jak opuści łóżeczko w celu poznawania świata? Quote
Agnie Koty Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 w celu poznawania i ratowanie świata, :evil_lol: . Nie wiem dlaczego ale to dziecko kojarzy mi się z jakąś misją. Nie mam takich odczuć natomiast w stosunku do mojego małego kuzyna Jaksy.:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Jowita Poznań'] Co do Maji to teraz chwilowo spi a ja ledwo zyje :) No cierp cialo jak sie chcialo ;) [/QUOTE] No i czemu ta Jowita narzeka?:evil_lol: Majka słodko śpi w swoim łóżeczku:loveu: aż mamusia się wyśpi grzecznie czeka:diabloti: i da córuni codzienną porcję mleczka:cool3: Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A ja nadal się upieram ( chociaż nikt mi nie zaprzecza:diabloti: ) ,że Fizia miała charcich przodków. Ciotki.... jak ona wczoraj pędziła po parku. no nie... to była bura kula a za nią błyskawicznie przesuwający się tuman śnieżnego pyłu......Poza tym bieganie sprawia jej tak ogromną radość.. nawet jak nie ma psów to ona tak szaleje sama się napędzając tą radośćią biegania.. kurcze może nawet ekstazy:diabloti: No i co taka psina robiłaby w schronie:placz: Jak bieganie to radośc jej życia? ( no i rzecz jasna pożeranie wron:diabloti: ) Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agnie Koty']buuu., Majeczki nie będzie. Loozerka chwaliła [URL="http://www.fotosik.pl"]www.fotosik.pl[/URL] . Hm, moja córka składa pieniądze na rasowego kociaka. Brakuje jej jeszcze 900zł., :evil_lol: Grozi, że jak się zwolni miejsce w naszej kociarni to kupi sobie na wystawie maine coona albo syberyjczyka. Oczywiście, wyobrażacie sobie jak jestem szczęsliwa z tego powodu............:roll:[/QUOTE] Ninko..........Podobne rasowe kocięta też trafiają do schronisk:cool3: Quote
Agnie Koty Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mówisz, że przeżywa w czasie biegania ekstazy jak św. Teresa? Bardzo możliwe, że jakiś charcik się tam zaplątał. Ale chyba charcik włoski, :diabloti: . Cieszę się ze może biegać, Kiwa też lubi ale chyba nie aż tak. Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agnie Koty']mówisz, że przeżywa w czasie biegania ekstazy jak św. Teresa? Bardzo możliwe, że jakiś charcik się tam zaplątał. Ale chyba charcik włoski, :diabloti: . Cieszę się ze może biegać, Kiwa też lubi ale chyba nie aż tak.[/QUOTE] He he.... żartujesz ... włoski to chuchro a Fizia to sprinterka ..mięśnie jak liny pociągowe ( czy jakoś tak).. no a ta ekstaza to też bardziej żywiołowa niż u św. Teresy:diabloti: A w ogóle to dwa dni temu mnie Fiśken zadziwiła .... Mianowicie ... tu wybaczcie zwierzenie intymne:evil_lol: :oops: Andrzej wygłupiał się i udawał że mnie gryzie warcząc jak pies:oops: :shake: . W Fiśkę jakby coś wstąpiło:diabloti: No nie żeby agresywnie ale wyraźnie mnie broniła:multi: Gryzła Andrzeja ( takie niby podskubywanie) ale to ją niepokoiło. Andrzej był zadowolony ,że ma spokojne sumienie pozwalając mi na wieczorne spacerki bo Fizia mnie obroni:mad: Quote
Agnie Koty Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hm, wychodzi na to, że mój mąż to ponurak jakiś. Ale sama słyszałam jak wczoraj mówił do Kiwi "Jeśli zagryziesz wszystkie koty , to zostaniesz tu na stałe...." Ostatnio koty go denerwują. Ale fakt, stały się bardziej bezczelne. Na kredensie stoi całkiem przyzwoita patera z okresu międzywojennego, przeważnie są w niej orzechy. Otoż statnio Rydzyk nachylił się nad nią malowniczo i zwymiotował kocimi chrupkami na sam jej środek. Nie rozumiem po co ta demonstracja i o co konkretnie mu chodziło... Quote
Agnie Koty Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 na koci ogon, spadam bo mam mase roboty, na dodatek NIna chora a w niedzielę ma turniej tańca towarzyskiego. I oczywiście zamierza załozyć bluzkę bez pleców. Ach, te dziewczęta....... Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agnie Koty']hm, wychodzi na to, że mój mąż to ponurak jakiś. Ale sama słyszałam jak wczoraj mówił do Kiwi "Jeśli zagryziesz wszystkie koty , to zostaniesz tu na stałe...." Ostatnio koty go denerwują. Ale fakt, stały się bardziej bezczelne. Na kredensie stoi całkiem przyzwoita patera z okresu międzywojennego, przeważnie są w niej orzechy. Otoż statnio Rydzyk nachylił się nad nią malowniczo i zwymiotował kocimi chrupkami na sam jej środek. Nie rozumiem po co ta demonstracja i o co konkretnie mu chodziło...[/QUOTE] No wiesz ja mu się nie dziwię.. ( Rydzykowi) mógł się przejąć chyba tym co usłyszał od Twojego męża? Quote
Puchatek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Po prostu zrobiło mu się niedobrze na widok orzechów :diabloti:. Bunia natomiast zjadłaby dowolną ilość orzechów gdyby tylko jej na to pozwolić :lol:. Quote
Puchatek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Albo chciał pokazać że to jego dom i na wszystko sobie może pozwolić ;-). Quote
Jowita Poznań Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Agnie, a to bezczelne kocisko, taka demonstracja :diabloti: ale za to ja dzieki temu usmialam sie po pachy :diabloti: a Kiwa jest madra i i tak nie pozagryza wszystkich kotow :eviltong: co do misji Maji- tak napewno bedzie bronic wszystkich zwierzatek :razz: Hania, to wcale nie jest taki grzeczny aniolek na jakiego pozuje, chocby dlatego ze nie chce spac w lozeczku.... a... w lozku rodzicow- i tam tez zostalo zrobione zdjatko. Taka mała bźdźiągwa z niej ( tak ja pieszczotliwie nazywam ) :razz: :cool3: Quote
Puchatek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 To chyba nic dziwnego, że chce spać "razem z resztą stada". Zupełnie normalne bym powiedział :lol:. Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Obździągwia małego aniołka Jowita:placz: Majka słodkie maleństwo jest i kwita:multi: :mad: Przecież zdjęcie na Dogo nie kłamie:cool3: grzeznie śpi niunia... a że przy mamie?:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a teraz musze wkleic te zdjecie moich kotow, mam nadzieje iz wybaczycie ze zasmiecam watek Figuni ale usmialam sie setnie, zobaczcie sami :lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/2600/dsc00149rb9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agnie Koty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jowita, ale chyba nie obrazisz się jak wysle to zdjęcie moim znajomym kociarzom. jest świetne!:lol: :lol: :lol: Quote
Puchatek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Świetne. Swoją drogą to chyba dziwna pozycja jak na śpiącego kota z taką wyciągniętą nogą. Biedna Amisia wygląda jakby miała wydać ostatnie tchnienie. Quote
Agnie Koty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 taki koci Chuck Norris, w uśpieniu. Quote
loozerka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 zastygły w wykopie z połobrotu ;) Zdjecie cudowne, moje dziecie mi je oglada przez ramie i pieje z zachwytu :D Quote
Jowita Poznań Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Agnie a pewnie ze mozesz wyslac, daj maila to Ci jeszcze kilka podesle z roznych ujec- bo mieli cala sesje- maz jak zobaczyl ja spia nie mogl sie oprzec by nie obfotografowac. A co najsmieszniejsze- Amisi sie spalo calkiem dobrze :evil_lol: a edit- Agnie mam maila do Ciebie wiec wysylam :) Quote
loozerka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 to przeczytalam cale zaleglosci, nie tylko ostatnia stronę.... Jowita- Majeczka rosnie przesliczna, jest taka....taka.....taka gładziutka ( to chyba najczestsze okreslenie, ktore mi sie nasuwa na malenstwa- takie proporcjonalne, z idealną cerą, z okrąglutką głoweczka...slicznotki :) ) Kredens jest bardzo podobny na zdjeciach ( starsza i meska wersja ) do Czoko :) Fiśka nie zawodzi, coraz piekniejsza, madrzejsza i charakter ma !!! I to jaki :) A ja zaraz jade po mojego Gangstera :))) Quote
Puchatek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To jeśli można być takim bezczelnym to ja też chcę te zdjęcia :oops:. Quote
Recommended Posts