Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Znów cudnie, znów pięknie, znów biało bo śniegu nam napadało:multi: a że nie jesteśmy sknerki niech pada i dla loozerki Żeby jej narty sie cieszyły i na szusy :cool3: pozwoliły. By potem przy grzanym winku z goprowcem przy kominku mogła podziwem otulona odpoczywać zadowolona. Quote
Agnie Koty Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 tak naprawdę to nie jestem zazdrosnym potworem i też życzę loozi żeby spotkała tego GOPRunia. Baw się dobrze Aniu i pomyśl czasem o nas! Quote
Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kochanie... droga Majeczko, jeśli wypiłaś już mleczko posłuchaj skarbie chwileczkę..... Rozumiem ,że Twoja mamusia Tobą zajmować się musi, lecz pozwól jej też czasami pogadać z cioteczkami. Niech siądzie nad klawiaturką, pochwali sie śliczną córką, ponarzeka na niewyspanie, że dzień jest za krótki dla niej, że Drakuś ,że Amisia, że jest zmęczona dzisiaj, ale gdy spojrzy na Ciebie.. to serce jej frunie do nieba.... Quote
loozerka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Agnie Koty']tak naprawdę to nie jestem zazdrosnym potworem i też życzę loozi żeby spotkała tego GOPRunia. Baw się dobrze Aniu i pomyśl czasem o nas![/QUOTE] hmmm, jedyną zaletą tamtego GOPRunia, był skuer, no i ten mundur , no nie..;) A w ogole, dziewczęta, ja jadę na narty....a nie na stok ;) A za snieg trzymajcie kciuki, ponoc jest odwilz :(Hania...myśle, ze znieg na dzwiek Twojego wierszyka zaraz zacznie padac, a slonce swiecic :D Quote
Puchatek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ZNIEG niech sobie pada ale po ZNIEGU się nie da jeździć :diabloti:. Tak mi się wydaje :evil_lol:. Złośliwy to ja jestem jak rzadko :evil_lol:. Quote
Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie wierzcie Puchatkowi:shake: on zawsze przygada człowiekowi:mad: i złośliwego coś powi:angryy: I uważa ( jako starszy brat) :cool3: że gorsza marchewka, lepszy bat:placz: Quote
Czoko Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Haniu! Czy dobrze trafiłam? Czy to jest wątek Twojej Figi? Sądząc po Gościach - myślę ze tak! Quote
loozerka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ewa, trafiłas doskonale :D Puchatku...to Ty nie wiesz, że po [B]z[/B]niegu sie lepiej [B]z[/B]jezdza??? Quote
Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tak ..witaj Czoko.. wybacz nieuwagę ( bo to tylko przeoczenie:oops: ) ,że nie zaprosiłam.. tylko musiałaś szukać sama..ale ze mnie gospodyni. :mad: Ale grunt ,że jesteś:loveu: Quote
Agnie Koty Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 uwielbiam złośliwych ludzi bo z nimi mi się nie nudzi i sama złosliwa bywam i wredna i kąśliwa a im starsza się robię tym bardziej pozwalam sobie.... Quote
Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Agnie nam pazur pokazała:diabloti: (a tak się z talentem skrywała):crazyeye: że teraz powiem Wam jeszcze: rozumiem historię z kleszczem:cool3: że Agnie go pierwsza odkryła:cool1: jak wielka jest przyciągania siła:crazyeye: :shake: Quote
Agnie Koty Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 tiaaa, przyznam się jeszcze w zimie, że "kleszcz" to me drugie imię... Quote
Puchatek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 O kurczę blade Co na to niedźwiadek Będąc na bakier z pisaniem Odgryźć się nie jest w stanie Quote
Puchatek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To Agnie bierze psy na tymczasy :crazyeye: Bo wielkie to dla kleszcza frykasy :angryy: :mad: Quote
Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Teraz wszystko się zgrabnie zazębia...:cool3: Komu Rydzyk przynosi gołębia?:mad: Komu czysta biel śniegu przeszkadza:mad: U kogo w domu kot czarny jak ..Sadza?:cool1: Kto kleszcza wypatrzy na milę?:evil_lol: Kto psów u siebie miał tyle? ( a teraz nie ma żadnego..):shake: Jest w tym coś podejrzanego...:mad: Quote
Czoko Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aniu! Zyczę udanego urlopu - internet mi się co chwilę wyłącza i już zaraz idę do domu...a tutaj jeszcze Ganguś mi zniknął... Wszyscy piszecie śliczne wiersze - czyta się je z wielką przyjemnością... Pozdrawiam Ewa Quote
Jowita Poznań Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dziekujemy Hani znow za piekny wierszyk :) ale wrozek to nic nie przebije :loveu: cala moja rodzina ta majowanka sie zachwyca :loveu: ale musze Wam to napisac- jestem potwornie niewyspana i zalatana Dogo przegladam w biegu, ale o Fisi i Kiwie pamietam - moze nie zawsze sie wpisze ale zawsze przeczytam Buziole dla Was wszystkich :multi: Quote
Agnie Koty Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 bardzo śmieszne, bardzo śmieszne lepiej zamilknijcie wreszcie:p za chwilę mi wmówicie że na miotle latam wyśmienicie Quote
Agnie Koty Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 i jak spotkanie towarzyskie? pogodę mieliście świetną, rześkie powietrze, błotko elegancko zamarznięte... Quote
Puchatek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Fakt błota nie było, nawet sporo śniegu było, spotkanie udane, mój opis na wątku Buni. Quote
Agnie Koty Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 czytałam, czytałam. I widziałam dziś Bunię z Pańciami, elegancko wszyscy maszerowali. Byłam dziś na wystawie szpiców azjatyckich i ras pokrewnych /czy jakoś tak/ . I wstrząśnieta nie jestem, jakoś kocie wystawy do mnie bardziej przemawiają. I tak patrzyłam, patrzyłam i stwierdziłam, że Kiwka /choć kundel klasyczny/ jeżeli chodzi o ring to równie sprawnie po nim by biegała a moze nawet i sprawniej bo i kupy jak stodoła nie nawaliłby na pewno. Ale psy ładne, to trzeba przyznać. A ta sunia Soho, eee Shojo, była na wystawie w G. Quote
Puchatek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Co by tu przeskrobać ... [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Pola_Mok_2007-02-17_12.jpg[/IMG] Quote
Puchatek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Figa z Kredensem znaleźli coś ciekawego ... [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Pola_Mok_2007-02-17_35.jpg[/IMG] Quote
Puchatek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Figa i Kredens [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Pola_Mok_2007-02-17_36.jpg[/IMG] Quote
Figa Bez Maku Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Agnie Koty']bardzo śmieszne, bardzo śmieszne lepiej zamilknijcie wreszcie:p za chwilę mi wmówicie że na miotle latam wyśmienicie[/QUOTE] Agnie czy ja coś sugeruję?:crazyeye: (he he nożyce się odszczekują:evil_lol: ) te które jak w stół się trzaśnie to myślą ,że o nich właśnie:evil_lol: A ja tam zupełnie niewinnie:oops: :placz: chciałam pochwalić Cię płynnie że taka jesteś kochana przez Rydzyka tak doceniana...... I gdzie Sadzy może być lepiej w piwnicy? czy może w sklepie przecie wszystkim od dawna wiadomo komu służą czarne koty ...no komu? Ano dobrym ludziom o bystrym spojrzeniu którzy pomogą każdemu stworzeniu.. chudej , chorej Fizi, bezdomnej Sadzy, rozbrykanej Kiwi walczącej o władzę. Agnie, taką czarownicą można się tylko zachwycać:loveu: :cool3: Quote
Recommended Posts