Agnie Koty Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 masz rację loozerko z tymi oczami, dlatego najchętniej wysłałabym je w kosmos. BEZ PRAWA POWROTU OCZYWIŚCIE. Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Loozerko...:oops: no wiesz ... jak więcej zje to i wiecej ....a ja zbieram w reklamówki.. tylko ,że mogą byc za małe?[/quote] O rany, nie wpadłam na to :lol: Ja proponuje koreczkiem zatkac...im mniej wyjdzie, tym mniej wejdzie ;) [quote name='Agnie Koty']masz rację loozerko z tymi oczami, dlatego najchętniej wysłałabym je w kosmos. BEZ PRAWA POWROTU OCZYWIŚCIE.[/quote] Agniecha, jestes mistrzynia w robieniu z siebie cyniczki do kwadratu :evil_lol: gdyby nie te dwie preguski, gdyby nie Sadza, gdyby nie te pozostale kociska, które tylko na ufoloduki wygladaja...chyba bym sie nabrala ;) Quote
Puchatek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Że się trochę poczepiam. Dlaczego wszyscy torby foliowe, przezroczyste, bez jakichkolwiek napisów nazywają reklamówkami? Reklamówki są wtedy gdy na torbie jest nazwa firmy i inne elementy propagujące daną firmę (od tego nazwa). Zwykła folia nie jest reklamówką. To na marginesie. Poza tym nie wierzę że musisz szukać większych torebek. W najmniejszą nawet Bunia zmieści swój urobek :evil_lol:. PS. A zdania nie zaczyna się od ŻE ani od A !!! Quote
Figa Bez Maku Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Puchatek']. Dlaczego wszyscy torby foliowe, przezroczyste, bez jakichkolwiek napisów nazywają reklamówkami? Reklamówki są wtedy gdy na torbie jest nazwa firmy i inne elementy propagujące daną firmę (od tego nazwa). Zwykła folia nie jest reklamówką. [/QUOTE] he he a ja właśnie zbieram w reklamówki , głównie z Biedronki Quote
Figa Bez Maku Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No ale ja nie mogę się Puchatkowi narażać , bo chcę ,żeby mi zrobił nowy banerek, ale Puchatku z 3 pieskami: Luną, Kingiem i Sarą Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [B]A [/B]ja tam lubie zaczynać zdanie od "a" :D , jest takie mniej formalne... od "ze" i innych partykuł raczej mi sie nie zdarza, pozostałych spojników np. 'ale" jako zaczynajacych zdanie też nie cenie, ale a darze ogromną sympatią :D. W koncu czasem mogę sobie popisac troche mniej formalnie niz zwykle muszę :D Quote
Agnie Koty Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 oczywiście loozerko, że mój cynizm należy między bajki włożyć. Ale pozwala mi przetrwać. Ja nie jestem purystą i zdarza mi się paskudnie zaczynać zdania, nienawidzę tylko jak ktoś zaczyna od "więc", to takie koszmarne. Aleee...Pamiętacie takiego starego, 14 letniego półpersa, którego przygarneła moja przyjaciółka ? Został porzucony przez właścicielkę która uciekła do Anglii. Otoż Ania twierdzi, że i ja i p.Magda ją oszukałyśmy. Bo ten pers zachwuje się jak kilkuletni kot /tzn. taki żywiolowy/ i pewnie chciałysmy wziąć ją na litość. Ona też jest cyniczna, :evil_lol: . Quote
Jowita Poznań Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja publicznie chce podziekowac Hani z przepiekne rymowanki! I chce oznajmic ze Hania jest straszliwie zdolna i powinna pisac ksiazeczki dla dzieci.:p Razem z Majeczka dziekujemy Ci Haniu!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jowitko:oops: Miło mi było przypomnieć sobie czasy kiedy improwizowałam kołysanki dla marudnej Madzi:evil_lol: Tylko żer mi potrzebny.. żer... czyli pisz o Majeczce jaka jest, co lubi, jakie książeczki czyta ( hmmm... chyba sie zagalopowałam;) Quote
Figa Bez Maku Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='loozerka']O rany, nie wpadłam na to :lol: Ja proponuje koreczkiem zatkac...im mniej wyjdzie, tym mniej wejdzie ;) [/QUOTE] zaproszę Cię na uroczyste odetkanie koreczka.. a ja sobie skromnie odejdę na bok:diabloti: Quote
Agnie Koty Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43851[/URL] wejdźcie na "łapki" Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']zaproszę Cię na uroczyste odetkanie koreczka.. a ja sobie skromnie odejdę na bok:diabloti:[/quote] naprawde....pozwolisz.... :loveu: ?? Hej Jowitko dawno niewidziana..jak tam Majeczka? Agnie, ten cynizm....ja sama sie fatalnie czuje, jakas taka płaczliwa, niesuetająco wzruszając sie na forum..:D Quote
Agnie Koty Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 loozerko, żyj myślą że będziesz szusowac po stokach, pędzić jak wiatr, tylko nie spotykaj się znowu z GOPROowcem, nawet najrzystojniejszym. własnie, kiedy Ty wyjeżdząsz i kiedy wracasz. Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wyjeżdzam w sobote baaardzo bladym, a własciwie ciemnym switem, a wracam...niby w sobote, ale niedziele spedze odbiorajac gangstera ze SPA ;) Hania, wiesz, własnie przeczytalam, ze to jedzenie wron moze dla Fisi być niebezpieczne. Ptaki chorują na taka chorobę kokcydia- jest to dosc ciezka choroba układu pokarmowego i zjedzenie takowego ptaka moze być dla psa niesc zagrozenie zarazenia sie ta chorobą [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37265&page=45[/URL] tu, ten szczeniaczek na to zachrował,a w ostatnich postach watku jest o zrodłach zakazenia. Quote
Puchatek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A u nas właśnie śnieg sie skończył, nie wiem jak w górach ale jeszcze trochę i marnie widzę to Twoje szusowanie Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Puchatku- piec razy przez prawe ramie i trzy razy przez lewe- spluwaj ;). Ponoc ma być zimno, a tam, gdzie jade jest stok nasniezany, wiec wystarczy, ze bedzie pare stopni ponizej zera. Takiej pogody, jak dzisiaj nie wyobrazam sobie na stoku- nie mozna kroku bezpiecznie robic, bo wszedzie jest pokrywa lodu. troche sie martwie o psa, bo na trawie zrobila sie taka pokrywa lodowa, a pod tym pusto i nawet gansg, przy swojej mikrutkiej masie łamie to- ale te kawałeczki sa ostre, boje sie, ze porani łapki... Quote
Figa Bez Maku Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Loozerko .. a ja tam w przeciwieństwie do Agnie życzę Ci spotkań z przystojnymi goprowcami ale na gruncie towarzyskim a nie na służbowym. Łaskawie pozwalam Ci na wszystko bylebyś się dobrze bawiła:lol: :cool3: No i jak to mówią : narciarze łamcie narty nie nogi.....chociaż praktyczniej będzie łamać serca....goprowców....:diabloti: Co do wron i nie tylko to jest to właśnie powód dla którego Fizia jest zakneblowana, więc na razie odchorowała tylko kanapki pana .Już jej przeszło po smectcie ( hej puryści dobrze odmieniłam?) Quote
Agnie Koty Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 pisz "to obrzydliwstwo o smaku kredy" Quote
Figa Bez Maku Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Agnie ......Ty też ... po wronach potrzebowałaś?:diabloti: Quote
Puchatek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Przecież trzeba spróbować czy psu nie zaszkodzi :cool1:. Quote
Agnie Koty Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 niestety nie jadłamtych delicyj wronich. smecty też nie pijam już wolę żeby mnie skręcało. Aleee,zauważyłam że Rydzyk nie jada wron,woli gołąbki. Owszem,przytargał parę razy jakiegoś gawrona ale go nie wypatroszył. Smakosz, jednym słowem. Quote
Agnie Koty Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 czarne som, kraczą, pewnie gorzkie muszą być. To tylko hipoteza. Quote
loozerka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Loozerko .. a ja tam w przeciwieństwie do Agnie życzę Ci spotkań z przystojnymi goprowcami ale na gruncie towarzyskim a nie na służbowym. Łaskawie pozwalam Ci na wszystko bylebyś się dobrze bawiła:lol: :cool3: No i jak to mówią : narciarze łamcie narty nie nogi.....chociaż praktyczniej będzie łamać serca....goprowców....:diabloti: [/QUOTE] Hania, Ty mnie jednak naprawde bardzo lubisz!!! ;) Quote
Puchatek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pisząc o smaku odnosiłem się do Twojej wypowiedzi, cytuję: <pisz "to obrzydliwstwo o smaku kredy"> To chyba dotyczyło smecty Quote
Recommended Posts