loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czy Fisia ma ferie zimowe? Dopytuje, bo coś slyszelismy, ze pomaga Buni wracac do zdrowia, a i tu jej nie ma ... Quote
Agnie Koty Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Fiśka z Hanią urzędują teraz w G. bo Magda ma niedaleko G. ferie w siodle... Quote
Puchatek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dokładnie. A że bywa u mnie prawie codziennie to może coś napisze. Quote
Agnie Koty Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ale w zasadzie co ma napisać? O tym, że Fiśka jest genialna? Muszę przyznać, ze to jest prawda. Ona jest naprawdę super. Jak patrzę na Kiwi to mi się łzy cisną do oczu..... Quote
Agnie Koty Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 aha, jeśli ktoś wyczuł nutkę zazdrości w moim poście to ma absolutną rację. :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Agnie siedzę właśnie u Buni i trochę zaglądam na dogo. Genialna Fizia wczoraj zeżarła jakiegoś gnata i nie dawała się złapać ani mnie ani Puchatkowi ani Buni. Potem grzecznie sie zgłosiła po nagrodę za genialność:mad: Quote
Agnie Koty Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ufff, dobrze, że są rysy na tym brylancie. Wymiziaj ja ode mnie! Quote
Figa Bez Maku Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Sama ja możesz wymiziać.......tylko musisz namówić Kiwi na spacerek:cool3: Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no dobra, to targiem- wymiziajcie obie owocówki ode mnie :D Quote
Jowita Poznań Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 tadam :) nie bylo mnie troche i mam zaleglosci jak cholera. ale po kolei: Maja urodziła sie w czwartek 18 stycznia o 1:20 w nocy. Porod byl krotki latwy i przyjemny bo trwal tylko poltorej godziny ( szczesciara jestem co ;) :evil_lol: Niestety z Maja od wczoraj jestem dopiero w domku bo mała miała zapalenie płuc i lezalam z nia w szpitalu. Ale taraz jest wszystko dobrze. Ten maly czorcik przesypia cala noc a rozrabia w dzien wiec na dogo bede sporadycznie bo cora mnie ogranicza :diabloti: Pozdrawaim wszystkich serdcznie, zdjecie bedzie jak tylko zrzucimy z aparatu. a tymczasem Maja Elena sie do Was słodko usmiecha. Taka mala pszczolka co wazyla 2700 i 52 długa :) Buziaki! Quote
Lulka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 super wiadomosci! :loveu: GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
loozerka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Joooowitka!!!!!!! Majeczkaaaaaaaaa!!! Nasza dogomanska rodzinko :)) Jak fajnie Cie widziec...a Aga to chyba od razu trafila, gdy zniknęlas, ze to juz... Dobrze, ze nie wiedzialysmy o zapaleniu pluc, bo pewnie zamartwialybysmy sie...a tak juz wiesci po...a skad Twojej maluszce takie paskudztwo sie trafilo? To bylo zachłystowe, czy z przeziebienia, jakiegos wirusa? Dobrze, ze juz jestes z nami :))) A zdjęcia- KONIECZNIE :))) Quote
Agnie Koty Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cudowna wiadomość, ciesze się Waszym szczęściem! :loveu: Maja Elena, no, no, no. Podoba mi się. Życzę Wam spokojnych nocy , maleństwo ucałuj od nas, niech się chowa zdrowo i niech rośnie następna kociaropsiara! Quote
Puchatek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Puchatek z Bunią też się dołączają do życzeń. Porządnych ludzi nigdy nie za dużo :lol: :multi: Quote
Puchatek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A skoro w nocy śpi a tylko w dzień rozrabia to noce masz wolne na pisanie :evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dziekujemy za zyczenia i załączamy jedno ze zdjec :) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/1827/p2010282qi2.jpg[/IMG][/URL] loozerka --> a zapalenie chyba w szpitalu sie przyplatalo bo wyszlo dopiero na druga dobe. Quote
loozerka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jaka ona sliczna :loveu: taka, taka.....gładziutka pyzusia, taki drobiazdzek :) A z łowieckami przeslicznie wyglada...:) Quote
Agnie Koty Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ona sama jak mała owieczka... Śliczniusia jest. Ale zaraz, zaraz, czy ona już tą piąchą komuś wygraża? Quote
Jowita Poznań Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 tak, mamusi sie odgraza ze sie wyspac nie da :evil_lol: Quote
Puchatek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jowitko, ponieważ Figa bez Maku nie ma przez ferie dostępu do netu prosiła mnie żeby bardzo serdecznie pozdrowić od niej Ciebie i Majeczkę. Ode mnie też wszystkiego najlepszego. Może to nie wypada o "kobiecie" ale Majeczka wygląda mi na starszą niż jest ;) . Takie poważne dziecko już. Quote
Jowita Poznań Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Puchatku, dziekujemy bardzo :) Pozdrow Hanie od nas serdecznie :) Co do Majeczki oczka ma bystre ale to ciagle taka mała kruszyna- jej rowiesnicy sa wieksi- ale Maja jest silna a ze siedzi ciagle przy jedzonku to mysle ze szybko dogoni rowiesnikow ;) Quote
Agnie Koty Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Majeczka wyraz pysiolka ma poważny ma rozmyśla już nad sensem życia, :evil_lol: . Oczywiście, że dogoni raz dwa swoich rówieśników. Jowita, napisz jak zareagowały na nią koty? Czy pchaja się żeby poleżeć na tych owieczkach? Quote
Jowita Poznań Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Amisia pelny ignor, nie zwraca uwagi- ale zamykamy pokoj bo to maly szaleniec- niechcacy moze zrobic krzywde, A Drakus...chciałby na owieczkach polezec, chcialby- raz go tam nawet przylapalam i zabralam :D Quote
Puchatek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No u Figuni cisza jak makiem zasiał (a przecież nie ma maku). Quote
loozerka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Chyba czekamy na powrót z tych ferii, ale własnie sobie uświadomilam, ze chyba skonczyly sie juz czas jakiś temu...? Czy nadal na feriach dziewczyny urzedują? No i Jowitka zupełnie nic nie pisze o tym, czy mala juz sie smieje, a moze gaworzy, a moze jest genialnym dzieckiem dogo i juz chodzic zaczela nawet....;)? Quote
Recommended Posts