Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie siedzę właśnie u Buni i trochę zaglądam na dogo. Genialna Fizia wczoraj zeżarła jakiegoś gnata i nie dawała się złapać ani mnie ani Puchatkowi ani Buni. Potem grzecznie sie zgłosiła po nagrodę za genialność:mad:

Posted

tadam :)

nie bylo mnie troche i mam zaleglosci jak cholera.
ale po kolei:
Maja urodziła sie w czwartek 18 stycznia o 1:20 w nocy. Porod byl krotki latwy i przyjemny bo trwal tylko poltorej godziny ( szczesciara jestem co ;)
:evil_lol:
Niestety z Maja od wczoraj jestem dopiero w domku bo mała miała zapalenie płuc i lezalam z nia w szpitalu. Ale taraz jest wszystko dobrze.
Ten maly czorcik przesypia cala noc a rozrabia w dzien wiec na dogo bede sporadycznie bo cora mnie ogranicza :diabloti:
Pozdrawaim wszystkich serdcznie, zdjecie bedzie jak tylko zrzucimy z aparatu.
a tymczasem Maja Elena sie do Was słodko usmiecha. Taka mala pszczolka co wazyla 2700 i 52 długa :)

Buziaki!

Posted

Joooowitka!!!!!!! Majeczkaaaaaaaaa!!! Nasza dogomanska rodzinko :)) Jak fajnie Cie widziec...a Aga to chyba od razu trafila, gdy zniknęlas, ze to juz...
Dobrze, ze nie wiedzialysmy o zapaleniu pluc, bo pewnie zamartwialybysmy sie...a tak juz wiesci po...a skad Twojej maluszce takie paskudztwo sie trafilo? To bylo zachłystowe, czy z przeziebienia, jakiegos wirusa?
Dobrze, ze juz jestes z nami :))) A zdjęcia- KONIECZNIE :)))

Posted

cudowna wiadomość, ciesze się Waszym szczęściem! :loveu: Maja Elena, no, no, no. Podoba mi się. Życzę Wam spokojnych nocy , maleństwo ucałuj od nas, niech się chowa zdrowo i niech rośnie następna kociaropsiara!

Posted

dziekujemy za zyczenia i załączamy jedno ze zdjec :)

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/1827/p2010282qi2.jpg[/IMG][/URL]

loozerka --> a zapalenie chyba w szpitalu sie przyplatalo bo wyszlo dopiero na druga dobe.

Posted

Jowitko, ponieważ Figa bez Maku nie ma przez ferie dostępu do netu prosiła mnie żeby bardzo serdecznie pozdrowić od niej Ciebie i Majeczkę. Ode mnie też wszystkiego najlepszego. Może to nie wypada o "kobiecie" ale Majeczka wygląda mi na starszą niż jest ;) . Takie poważne dziecko już.

Posted

Puchatku, dziekujemy bardzo :) Pozdrow Hanie od nas serdecznie :)

Co do Majeczki oczka ma bystre ale to ciagle taka mała kruszyna- jej rowiesnicy sa wieksi- ale Maja jest silna a ze siedzi ciagle przy jedzonku to mysle ze szybko dogoni rowiesnikow ;)

Posted

Majeczka wyraz pysiolka ma poważny ma rozmyśla już nad sensem życia, :evil_lol: .
Oczywiście, że dogoni raz dwa swoich rówieśników. Jowita, napisz jak zareagowały na nią koty? Czy pchaja się żeby poleżeć na tych owieczkach?

Posted

Chyba czekamy na powrót z tych ferii, ale własnie sobie uświadomilam, ze chyba skonczyly sie juz czas jakiś temu...? Czy nadal na feriach dziewczyny urzedują?
No i Jowitka zupełnie nic nie pisze o tym, czy mala juz sie smieje, a moze gaworzy, a moze jest genialnym dzieckiem dogo i juz chodzic zaczela nawet....;)?