Figa Bez Maku Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oj Agnie .. jak Ci Figa życzyła: " aby Twoje serce złote nigdy nie było dla Ciebie kłopotem" ..ale robisz to co czujesz:Rose: i chwała Ci za to. Jak kiedyś duszę Agnie rozliczą i wszystkie grzechy i cnoty policzą to zwierzaki staną za nią murem i powiedzą zgodnym chórem: do nieba , do nieba, do nieba Agnie iść trzeba! No ale to jeszcze nie teraz:diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Haniu, Twoja tworczosc jest boska :) Tez musze sie nauczyc tak ładnie pisac :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jowitko...jak będziesz grzeczna i zawiadomisz wszystkie ciocie o narodzinach maleństwa OD RAZU to też dostaniesz wierszyk:loveu: Quote
Puchatek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Podpiszcie proszę petycję w sprawie niedzwiedzi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2709744#post2709744[/URL] Quote
Agnie Koty Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jasne, niebo może zaczekać........:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dobra, niedżwiedzie załatwione. Boze, widziałam kiedyś w Rumuni ludzi z takim małym zabiedzonym niedżwiedziem. Paskudny widok, doprawdy. Loozerko, napisze to na wątku Figi bo gdzie indziej mogą mnie ukrzyżować, khe, khe. Jak przeczytałam ten post Puchatka na wątku Saby o zarażeniu się żółtaczką i innymi fajnymi chorobami, to załkałam i uderzyłam głową o blat biurka. oczywiście, wszystko ze śmiechu choć temat poważny i ponury.:diabloti: Quote
loozerka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a mnie oczy się jak stare pieciozłotówki zrobiły, gdy zaraz posypały się rady, ze powinien psa do poleconej i zaufanej kliniki zaprowadzic :D. Ochronisz panią Magdę przed wiadomoscią o prowincjonalizmie ;)? Od razu poczułam, jak Ci sie zagotowało wszystko w srodeczku :p Jowitko, ponieważ to coraz blizej- zyczę Ci szybkiego i bezbolesnego rozsypywania, a Majeczce spokojnego ujrzenia tego naprawde slicznego swiata :). No i coby Drakuś i Amisia się za bardzo nią na poczatek nie interesowały :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak ty mnie znasz Loozerko! ale te badania niech Puchatek jej zrobi dla św. spokoju.... Jowitko, ja też Ci z całego serca życzę powodzenia i żebyś szybko uporala się z Majunią! Trach, trach i niech wyskakuje jak z pepeszy, :evil_lol: . Jak znam koty to będą ukladały się w łożeczku i wózeczku bo tam będzie milutko, czyściutko i cieplutko. One to uwielbiają. Przewiduję, że przy Majce też będą chciały poleżeć. Quote
Jowita Poznań Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dzieki dziewczyny!!! Co do wozeczka i lozeczka to juz od pewnego czasu probuja sie tam lokowac- moze Drakul rzadziej ale Amisia to wprost uwielbia :evil_lol: Czorcica jedna:diabloti: Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Badania Bunia powinna miec, to jednak nie jest normalne, ze dorosły pies załatwia się pod siebie i lezy w tym, to wyglada, jakby było niekontrolowane- i to niepokoi :) Jowita, bedziesz miała przeludnienie w łożeczku :D. A tak serio-ciezko bedzie kotki nauczyć, ze to nie ich rewir- a wręcz- rewir zabroniony. Mój Kocis był przekochany i naprawde grzeczny, jak na kota, posłuszny, ale czegoś takiego jak zakaz wejscia nie można było mu wpoic... :) Quote
Agnie Koty Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Haniu, Nina bardzo ucieszyła się ze zdjęć i prosiła żeby Ci za nie od niej podziękować na forum. Zatem dziękuję! Trzyma je przy sobie jak talizman. Potem włożymy je do albumu. Quote
loozerka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A jak tam spotkanko? juz po ? Jak było, dziewczyny ? Quote
Puchatek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jedno spotkanie odbyło się w sobotę. Zdjęcia na wątku Buni. Drugie dzisiaj rano. My dziewczyny byłyśmy we trzy Agnie_koty, Figa_bez_maku i Puchatka. Z dzisiejszego spotkania zdjęcia wyszły niestety marne, deszcz i pręgusy zbyt szybko biegały albo były zbyt daleko. Niemniej kilka zamieszczam. Quote
Puchatek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Spotkanie_BFK_2007-01-07_07.JPG[/IMG] Quote
Puchatek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Spotkanie_BFK_2007-01-07_08.JPG[/IMG] Quote
Puchatek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Spotkanie_BFK_2007-01-07_11.JPG[/IMG] Quote
Puchatek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Agnie z pręgusami [IMG]http://dardan.neostrada.pl/Bunia/Spotkanie_BFK_2007-01-07_23.JPG[/IMG] Quote
Agnie Koty Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 zauważcie jaka Kiwa jest ubłocona!:angryy: To dlatego ze ciągle była wgniatana w ziemię przez Figę! Dziewczyny, ale Figa jest piękna, prawda? I pomysleć ze to ten sam szkielecik ktory Lulka wiozła do mnie w kocim kontenerku.... A ja się upodabniam do Kiwi, coraz bardziej okrągla. Quote
loozerka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ale fajniutkie zdjęcia :)) A jakie boskie Owocówki nasze :) Figa to juz duża dziewczynka i masz rację, Agnieszka, jest sliczna.NIc nie zostało z tego zabiedzonego maleństwa, moze poza śmiesznym ogonkiem. Takie ni to, ni sio, chyba obcinany, ale na długo. Ma to takie indywidualny rys. A Kiwasek to rzeczywiscie kluseczka, na pojedynczych zdjeciach tak tego nie widac, ale z porównaniu z Fisią, to ona faktycznie "jagienka". I widac, ze szczególnie mordkę ma masywniejszą. Ale rozumiem, ze mimo przygniatania do ziemi i Waterloo, ktore przeszła, Kiwasek wrócila szczęśliwa? Quote
Agnie Koty Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 jest bardzo szcześliwa i ja też bo śpi jak aniołek. A Bunia też świetna, takie psisko, duże, fajne, ladne , do tarmoszenia. taki misiaczek. i futro ma porządne na zimę. tylko zimy nie ma. Loozerko, kojarzysz Muminki, film rysunkowy dokladnie? Nina mówi ,że Kiwi jest podobna do Ryjka....... Quote
loozerka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jasne, ze kojarzę Muminki :) Fajne porównanie Nina zrobila, musialabym Muminki odświezyc. A u Buni juz byłam, jest przesliczna, rzeczywiście. I futrzasta, ale to futro robi wrazenie takiego lekkiego, takiego puchu :) Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Haniu, czyżbyś nadal odsypiała weekednowe zabawy Figi z kuzyneczkami ;)? Quote
Figa Bez Maku Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oj nie.... miałam kłopot z internetem. w pracy kolejny remont , więc to pewnie dlatego. A ledwie żywa to byłąm wczoraj jak wiozłam dzieciaki do domu. Madzia złąpała rotawirusa i wyżymało ją na obie strony , więc jak po południu było już trochę lepiej to pojechałyśmy do domku. I tu znów chwała Fizi, która rozumiejąc sytuację starała się byc jak najmniej kłopotliwa. tak jakby jej nie było , nawet schody na peron sforsowałą odważnie sama. Tylko do pociągu i autobusu musiałam ją wnosic. A teraz dziewczyny siedzą w domu bo Madzia jeszcze słaba ale na szczęście już bez sensacji. Quote
Jowita Poznań Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale slicznosci i Kiwa i Figa :) Wygladaja jak dwie siostrzyczki :loveu: Kiwaczek tez znajdzie domek bo to takze slodki psiaczek jak Fisia, a Fizia urosła ze hoho, a jaka smukla sylwetka, widac ze Hania super o nia dba :) Obydwie psinki sa przesliczne i cudne Dziewczyny, cmok dla Was :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki ,żeby udało mi się wstawić zdjęcia... z wizyty. Wczoraj Fizia miała gościa... przyjechała Bunia z Puchatkiem Quote
Recommended Posts