Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

Posted

a ja będe nadal molestować, jesli ktoś jeszcze nie zagłosował w akcji puriny i molosów, to została przedluzona do grudnia i obecnie sonda jest juz aktywna. Brakuje 340 głosów.
Bardzo proszę o pomoc schroniskowym psiakom :)
tu dokładna instrukcja glosowania i logowania na forum molosków: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283[/url]
Agnie...masz okazję sie wykazać ;)
Oczywiscie oprocz wykazywania sie na polu sprzatania kupek, siusków, chodzenia do weta, szukania dobrych domków oraz smarowania swedzącego ciałka :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie cioteczki:loveu:
Czy już Wam wspominałam ,że Fizia jest BARDZO GRZECZNĄ sunią?
Wczoraj miała okazję udowodnić swoje zaufanie do nas. Dzień był pechowy od rana. Madzia miała umówioną wizytę u okulisty na 16.15( zarezerwowana na 2 mies. naprzód więc same rozumiecie...).Myślałam , bo tak było umówione ,że jak my z Madzią wyjdziemy ( a dosłownie po powrocie z pracy tylko złapałam Magdę i od razu poleciałysmy)to za pół godziny nadejdzie Andrzej, nakarmi Figę i ew. wyprowadzi, a przede wszystkim będzie z nią. Niestety, my spóźniłyśmy się do lekarza ( autobus nie dotarł, korki itp.), sama wizyta była okropnie długa bo z kilkakrotnym zakraplaniem oczu a Andrzej został przytrzymany w pracy na czas nieokreślony.( wrócił późnym wieczorem)
Potwornie zdenerwowane ( no bo zwierzak cały dzień sam i na dodatek w ciemnym mieszkaniu!) wpadłyśmy do domu. Było cicho....Fizia jak otworzyłyśmy drzwi z radosnym ale jakby z odcieniem ulgi skomleniem nas przywitała. Serio w jej głosie było coś takiego: przyszłyście, jednak przyszłyście, nie zostawiłyście mnie, jak dobrze, że już jesteście.Jednym słowem biedactwo ufnie czekało na nasz powrót:loveu: I to grzecznie

Posted

a ja się tam zarejestrowałam, mogę się logować ale nie mogę głosować. wieczorem będę jeszcze się tam dobijać, musze to zrobić!
a jak mi się uda to tu na tym wątku będize mikołajkowa niespodzianka dla Hani i ciotek. No i wujaszka Figi.....

Posted

Agnieszka, musisz dostać drugiego maila na molosach. Tam jest taki dziwny system rejestracji. Dopiero po tym drugim mailu konto jest tak naprawde aktywne.
Ciekawa jestem, co tam Agnieszka wymyślila za prezenciki :)?

Posted

Jakie sliczniuitkie malenstwo :). A na tej fotce widac, jakie one podobne z Fisią- moze pomijając stopien dozywienia ;). Nawet obu im się tak samo siersć srebrzy na tych foteczkach....
Nasza mała wychowanica :)))

Posted

Wiem, wiem, pomyliło mi sie w poscie, miało być, ze z Kiwi są podobne :) Bo przeciez to Kiwasek taki srebrniutki tylko bardziej tłusciutki :) Na tych zdjeciach widac, jakie Fisia nózki chudzieńkie miała :)

Posted

a ja juz się zastanawialam, czy tylko mi rozkradli....
ostatnio chcialam ją porównac, te chudzienką biedę z pierwszego postu z łanią obecną i co?i Kicha, psze panstwa, w pierwszym poście pustka...
Ale moze Lulka ma gdzies w archiwum swoim to zdjątko?

Posted

Agnie , WIELKIE dzięki:loveu:
Jakie to byłó malusie:roll: i chudzieńkie biedactwo:placz:
A teraz obgryza uszy innym pieskom. To na zdjęciu to było zagryzanie koleżanki, która na zasadzie "dla towarzystwa cygan dał się powiesić" żeby tylko mniejsze i słabsze pieski chciały się z nią bawić udawała "pokonaną".
Co do pierwszych zdjęć to Lulka obiecała ,że jak będzie miała wolną chwilkę to wstawi. Lulko miej wolną chwilę ,tego Ci życzymy:evil_lol:
Dla Was wszystkich ciotek kochanych najlepsze mikołajkowe życzenia od wirtualnej Złotej Rybki:loveu: :laola: :laola:

Posted

jako absolwentka liceum katolyckiego stwierdzam z całą stanowczością że jest to aureola. i chociaż kościół katolycki odrzuca reinkarnację to jesli się myli jest to kolejne wcielenie jakiejś świętobliwej osoby, no wlaśnie, kogo?
i niech mi nikt nie mówi że to miska albo kupka piachu,:mad:

Posted

Agnieszko, u Ciebie wszystko takie złotorudobrązowooliwkowoczekoladowe, nawet Kocurek się dokomponował. Slicznie .................juz na poprzednim miejscu pozazdrościłam....