Agnie Koty Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 przedwczoraj minął dopiero tydzień jak Figa u mnie jest. Lulka, ja wiedziałam w co się pakuję.:evil_lol: A ten psiak spędzał mi sen z powiek. Trzeba cierpliwie czekać.... Na ten super domek. A może ktoś nas obserwuje na dogomanii. i tylko czeka aż Figa zacznie lać na dworzu? po co ktoś ma sobie niszczyć podłogi.... Quote
GreenEvil Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 eh :loveu: komu minimoloska? pzdr GreenEvil Quote
loozerka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a nasze slonko spadlo gdzies daleko :) Quote
Agnie Koty Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A to nasze słonko budzi mnie co rano pacając łapą gdzie popadnie i domagając się rannego jedzenia. Za michę zrobiłaby chyba wszystko. Staram się jednak to kontrolować. Słuchajcie, ona rośnie! Wiem, to żadna rewelacja, ale mnie to cieszy.....Nie ma w niej grama tłuszczu, jest taka sprężysta i żwawa. Muszę zrobic jej zdjęcie w pozycji stojącej żebyście zobaczyli jej fizys w całej okazałości. Zrobimy poze wystawową, :lol:. Quote
Jowita Poznań Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ba, no pewnie ze rosnie :) Przeciez na domowym jedzonku- szczegolnie jak sie wczesniej jadlo nie za bardzo to kazdy przytyje :D Quote
loozerka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 to poprosimy Figę w pełnej okazalości i przypominamy ze sunia szuka cuudownego domku :) Quote
zalewscy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja też chcem zobaczyć ja tez !!! Figa hop Quote
Jowita Poznań Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja tu widze ze Figa ma spory fan club :D Quote
Agnie Koty Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dzisiaj przyzwyczajałam Figę do smyczy. jakoś entuzjastycznie do tego nie podeszła ale nie było źle. trzeba się tego nauczyć, bo w pon. się szczepimy no a potem to już z górki. jutro kończy się jej allegro, Lulka pewnie spreparuje nową aukcję i mam wrażenie ze tym razem się uda........ Tak bym chciała zeby miała dobre warunki! Quote
zalewscy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Agnie Koty']dzisiaj przyzwyczajałam Figę do smyczy. jakoś entuzjastycznie do tego nie podeszła ale nie było źle. trzeba się tego nauczyć, bo w pon. się szczepimy no a potem to już z górki. jutro kończy się jej allegro, Lulka pewnie spreparuje nową aukcję i mam wrażenie ze tym razem się uda........ Tak bym chciała zeby miała dobre warunki![/quote] Nio a cio zi fotkom ?? :evil_lol: Jak patrze na to maleństwo to mi sie gawozić chcie hihi! Quote
Agnie Koty Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 niestety ale są dopiero w aparacie. może jutro będą na płycie i wtedy. ale tak trudno ją sfotografować, ona ciągle się rusza. i okazało się ze zaczyna szczekać jak ktoś malo znany wchodzi do mieszkania, np. ciocia. Tzn. mało znany dla niej, :evil_lol: . Albo ja w ręcznikowym turbanie. zalewscy--> ja też dziwnie mówię. a jak ją biorę na ręce to dostaję jakiejs głupawki. to jest niebezpieczne...... Quote
Jowita Poznań Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dbajcie ładnie o nasza Figunie. Mnie przez wekend nie bedzie, nie martwic sie, tylko o malucha dbac :D do poczytania! Quote
Agnie Koty Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 i dlatego winduję Fige na pierwszą stronę. może ktoś się namyśli w weekend? Quote
Agnie Koty Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 i czekamy na nową aukcję, oczywiście. a może i ktoś ze starej się trafi... Quote
Agnie Koty Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 kupiłam Fidze ciasteczka na nagrody. wróciłam dziś z kina /jestem kinomanką/ i od razu dostała smakołyk bo w łaziencie było to co potrzeba. Tak się ucieszyłam! Ale mina mi zrzedła jak weszłam do dużego pokoju... Jutro hasamy na działce, na smyczy pochodzimy jak się uda. Domku, znajdź się! To naprawdę fajny pies. Quote
Lulka Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=128251356"][B][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=128251356[/COLOR][/B][/URL] no to mamy nowe allegro :lol: Quote
Agnie Koty Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 pisałam Wam, że Figa nie przepada za facetami. dzisiej na działce mój tata przekupil ja kabanosem. wiem, że to niepedagogicznie ale poskutkowalo.:lol: I jak allegro? chyba ogląda ją sporo osób i ........na tym się kończy.:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hop Figulek na pierwsza stronke! Quote
Agnie Koty Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 i nasza Figunia już zaszczepiona. P. Magda powiedziała, ze robi się coraz ładniejsza. i naprawde tak jest. taka pannica rośnie. hm, a gdzie loozerka........ Quote
Jowita Poznań Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 nasza Figa to prawdziwa pieknosc :) a loozerki faktycznie nie widzialam... Quote
loozerka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 a ja na weekend wyjechalam. Wyjeżdzalam na spływ kajakowy, a trafilam na obóz przetrwania ;). I dzisiaj odsypiam cały dzien, masuje zbolałe mieśnie, okładam plastrami zadrapania i siniaki :D O naszej suni pamietam oczywiscie- na pewno znajdzie się domek, jak widzę szczeniorki dość łatwo znajdują dom - będzie ok :) [quote name='Agnie Koty'] wróciłam dziś z kina /jestem kinomanką/ [/QUOTE] to tak, jak ja :) Quote
Agnie Koty Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 loozerka---> dobrze ,że jesteś. i tak wiedziałam że pamiętasz o Fidze. a do wesela się zagoi, :evil_lol: Lulka ---> czy chociaż pies z kulawą nogą zainteresował się małą z allegro? też chyba zrobię ogłoszenia i porozwieszam u siebie.... Stary prymitywny sposób ale czasami skuteczny, :lol: . Quote
loozerka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Agnie Koty']loozerka---> dobrze ,że jesteś. i tak wiedziałam że pamiętasz o Fidze. a do wesela się zagoi, :evil_lol: [/QUOTE] o naszej molosowato-hienkowej pręgusce nie sposób zapomniec. Angie- wiesz, kobiety prawie 40-letnie się tak natychmiastowo nie regeneruja ;). Na szczęscie potencjalne wesele to mojej obecnie 17- letniej córki, więc mogę się jeszcze obijać, ile wlezie, a i tak sie zagoi ;) No i powiedz, czy to juz pora, by szukac Fidze prawdziwego domku na całego, jakieś ogłoszenia, itp? czy nadal chcesz ją jeszcze podleczyć ? Quote
Recommended Posts