Figa Bez Maku Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witaj na wątku agafi..:)...Tutaj możesz pochwalić się swoją świnką...Figa jest gościnna i lubi jak na jej wątku występują inne zwierzaki :) Quote
Figielek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tak.....dla ciekawskich ja i Agafi5 jesteśmy koleżankami z klasy..co nie Agafi5..:razz: Quote
Figa Bez Maku Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Testujemy na Fiśce patent p. Madrasa...Fiśka na lince ..jak sie nie słucha to grożę jej kagańcem( wywijam nim w powietrzu i pytam czy chce na dziobie nosić...na razie to nawet dosyc dobrze działa:crazyeye:)..w każdym razie Fikuśna załapała o co mi chodzi....:p...a że kagańca nienawidzi....:diabloti:..Wczoraj podeszła nawet do zdechłej wrony..i na moje fuj i pomachanie kagańcem zupełnie spokojnie odeszła..( jakby nie była zainteresowana:crazyeye: he he) Quote
Figielek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Uwaga................. Buźki Figuśki- -mhm.. ta zdechła wrona była pyszna:evil_lol: - o nie kaganiec...:cry: - Hamer..!Cześć stary:loveu: - Super! idziemy na placyk...!!:laugh2_2: - Wrrr to mój dom odejdź _Auauauaua!:onfire: [IMG]http://konie%20pl[/IMG] Quote
Agnie Koty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 I jak kuracja kagańcowa? Działa nadal?:evil_lol: Quote
Figielek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Agnie Koty']I jak kuracja kagańcowa? Działa nadal?:evil_lol:[/quote] Spójrz na tekst powyżej ...boi się go a to duży sukces.Po prostu pokazujesz kaganiec a pies kilometr od zdechłej wrony...:evil_lol::multi: Quote
Agnie Koty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ach, ta młodzież, zawsze chce pouczać dorosłych.....:evil_lol: Quote
Figielek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie pouczać ale poprostu....wskazać właściwą drogę....:evil_lol: Quote
Czoko Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy mogłybyście czasem zaglądnąć na wątek Uciechowa: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656[/URL] banerka Uciechowa przypadkowo nie macie ochoty sobie wkleić? -[B]Uciechowa już właściwie nie ma [/B]a mielismy na nich głosować w Krakvet! Quote
Figielek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Fiśka zaspała dzisiaj u mnie w łóżku i dostała lekkiego klapsa w kuper od mamy :mad:.A [B]Czoko[/B] ten film o Czoko był świetny!:evil_lol:Polecam... Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nie wierzę, Hania nie jest zdolna do takich zachowań....... Quote
agafi5 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 CZESC TO ZNOWU JA!!!!!!!!!:eviltong: FIGIELEK MA RACJE.:lol: ZNAMY SIE ZE SZKOLY.:razz: DLATEGO MOGE COS O FIDZE NAPISAC.;) POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW FIGI!!!!!!!!!!:multi: Quote
Figa Bez Maku Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Agnie Koty']Nie wierzę, Hania nie jest zdolna do takich zachowań.......[/quote] he he ..Figa też nie wierzyła...:diabloti:ale klapsik był lekki :cool3:...dokładnie taki ,żeby Fiśce pokazac ,że czuwam ...:cool3:i zakaz spania z Figielkiem obowiązuje nadal:mad: A dopiero co wróciłyśmy z chipowania.....Fiśka znów dramatyzowała...a wet powiedział ,że to moja wina, bo pozwoliłam ,żeby pies źłe sobie skojarzył wizyte w lecznicy....jakos mimo wszystko trudno mi uwierzyc ,żeby Fiśka za cenę smakołyków przestała się bać zastrzyków....:shake: Quote
Figielek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Piszę ze szkoły....mamy informatykę:-( Nie mogłam sie ostatnio dostać na dogo:oops: bo serwer był przepełniony...dogomaniacy nie blokujcie!!!!A co do Fiśniaka to miałam śmieszną sytuację.Figa domagała się pieszczot i skoczyła na kanapę,zaczęła się łasić i tak się łasiła ,że spadła na główkę.Na szczęście nic sie nie stało:p Quote
Puchatek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Nie Dogomaniacy blokują tylko serwer słabiuśki ale zdaje się za chwilkę ma być nowy więc może się poprawi ;-) Quote
Agnie Koty Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Co tam u Fisi? Zagłosujemy na Uciechów? Tj.ja już zagłosowałam...:oops: Może tym razem się uda.. Quote
Puchatek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Z tym Uciechowem to nie wiem bo jakaś poważna afera się robi i nie wiadomo czy jeszcze istnieją. Quote
Agnie Koty Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 istnieją, Puchatku, istnieją, tylko długi mają :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85811&page=14[/url] post rotek 134 Quote
Figielek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Figa ma się dobrze!:evil_lol::cool2: Ale niestety kradnie zabawki, i grzebie w prezentach gwiazdkowych:tree1: A jej imieniny już nie długo........ złóżcie dziewczynie życzenia :bday: Quote
Jowita Poznań Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 witam towarzystwo! ja tez juz na Uciechow glosowalam. Strasznie mi ich zal, i Roberta i Justyny, tyle poswiecen. Mam nadzieje iz wykaraskaja sie z dlugow. Quote
Figielek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dobra...... ne skapnięta jestem.....Uciechów to jakaś organizacja? Quote
Jowita Poznań Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Figielek']Dobra...... ne skapnięta jestem.....Uciechów to jakaś organizacja?[/QUOTE] Figielku, Uciechów to schronisko, nie maja jeszcze dotacji od gmin, prowadzi je dwojka cudownych ludzi ktorzy cale swoje zycie poswiecaja zwierzetom. To jedno z najlepszych schronisk pod sloncem. Quote
Figa Bez Maku Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dogo rozkapryszone..może ma chandrę jesienną? Miałam przezabawna sytuację....poszłyśmy z Fikuśną na spacerek po skwerku. Fikuśna na smyczy..zobaczyła ( o 5 m. dalej) dziewczynkę ..tak w wieku Figielka czyli najbardziej atrakcyjna dla niej jednostka ludzka:diabloti:...zaczęła mieszac kuprem powietrze, a przypadac do gleby, a ciągnąć w strone dziecka...wszystko bez jednego szczekniecia ....dziecko pobiegłó nie zwracająć na Fiśkę uwagi...ale całe zdarzenie obserwował starszy jegomość...słyszałam jak mówił..."ale agresywny pies, no cos podobnego"....musiałam skręcić w alejke na której stał...pan schował się za drzewem i mówi do mnie: jak pani chce przejść to niech pani przechodzi..mnie życie miłe....:crazyeye::evil_lol:..Figa nawet paszczy w jego stronę nie odwróciła ..no ale przecież wiadomo ,że to co pasiaste to straszne:cool3::diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no patrz Haniu nie wiedzialas ze masz psa morderce :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a Pana trzeba bylo nastraszyc: Bierz go, paszczasta ;) Ha moze by zwiewal :diabloti: Quote
Recommended Posts