Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Testujemy na Fiśce patent p. Madrasa...Fiśka na lince ..jak sie nie słucha to grożę jej kagańcem( wywijam nim w powietrzu i pytam czy chce na dziobie nosić...na razie to nawet dosyc dobrze działa:crazyeye:)..w każdym razie Fikuśna załapała o co mi chodzi....:p...a że kagańca nienawidzi....:diabloti:..Wczoraj podeszła nawet do zdechłej wrony..i na moje fuj i pomachanie kagańcem zupełnie spokojnie odeszła..( jakby nie była zainteresowana:crazyeye: he he)

Posted

Uwaga.................

Buźki Figuśki-

-mhm.. ta zdechła wrona była pyszna:evil_lol:
- o nie kaganiec...:cry:
- Hamer..!Cześć stary:loveu:
- Super! idziemy na placyk...!!:laugh2_2:
- Wrrr to mój dom odejdź _Auauauaua!:onfire:

[IMG]http://konie%20pl[/IMG]

Posted

[quote name='Agnie Koty']I jak kuracja kagańcowa? Działa nadal?:evil_lol:[/quote]

Spójrz na tekst powyżej ...boi się go a to duży sukces.Po prostu pokazujesz
kaganiec a pies kilometr od zdechłej wrony...:evil_lol::multi:

Posted

Czy mogłybyście czasem zaglądnąć na wątek Uciechowa:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656[/URL]

banerka Uciechowa przypadkowo nie macie ochoty sobie wkleić? -[B]Uciechowa już właściwie nie ma [/B]a mielismy na nich głosować w Krakvet!

Posted

CZESC TO ZNOWU JA!!!!!!!!!:eviltong:
FIGIELEK MA RACJE.:lol:
ZNAMY SIE ZE SZKOLY.:razz:
DLATEGO MOGE COS O FIDZE NAPISAC.;)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW FIGI!!!!!!!!!!:multi:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Nie wierzę, Hania nie jest zdolna do takich zachowań.......[/quote]
he he ..Figa też nie wierzyła...:diabloti:ale klapsik był lekki :cool3:...dokładnie taki ,żeby Fiśce pokazac ,że czuwam ...:cool3:i zakaz spania z Figielkiem obowiązuje nadal:mad:
A dopiero co wróciłyśmy z chipowania.....Fiśka znów dramatyzowała...a wet powiedział ,że to moja wina, bo pozwoliłam ,żeby pies źłe sobie skojarzył wizyte w lecznicy....jakos mimo wszystko trudno mi uwierzyc ,żeby Fiśka za cenę smakołyków przestała się bać zastrzyków....:shake:

Posted

Piszę ze szkoły....mamy informatykę:-(
Nie mogłam sie ostatnio dostać na dogo:oops:
bo serwer był przepełniony...dogomaniacy
nie blokujcie!!!!A co do Fiśniaka to
miałam śmieszną sytuację.Figa domagała się pieszczot
i skoczyła na kanapę,zaczęła się łasić i tak się łasiła
,że spadła na główkę.Na szczęście nic sie nie stało:p

Posted

Figa ma się dobrze!:evil_lol::cool2:
Ale niestety kradnie zabawki,
i grzebie w prezentach gwiazdkowych:tree1:
A jej imieniny już nie długo........
złóżcie dziewczynie życzenia :bday:

Posted

[quote name='Figielek']Dobra...... ne skapnięta jestem.....Uciechów to jakaś organizacja?[/QUOTE]

Figielku, Uciechów to schronisko, nie maja jeszcze dotacji od gmin, prowadzi je dwojka cudownych ludzi ktorzy cale swoje zycie poswiecaja zwierzetom. To jedno z najlepszych schronisk pod sloncem.

Posted

Dogo rozkapryszone..może ma chandrę jesienną?
Miałam przezabawna sytuację....poszłyśmy z Fikuśną na spacerek po skwerku. Fikuśna na smyczy..zobaczyła ( o 5 m. dalej) dziewczynkę ..tak w wieku Figielka czyli najbardziej atrakcyjna dla niej jednostka ludzka:diabloti:...zaczęła mieszac kuprem powietrze, a przypadac do gleby, a ciągnąć w strone dziecka...wszystko bez jednego szczekniecia ....dziecko pobiegłó nie zwracająć na Fiśkę uwagi...ale całe zdarzenie obserwował starszy jegomość...słyszałam jak mówił..."ale agresywny pies, no cos podobnego"....musiałam skręcić w alejke na której stał...pan schował się za drzewem i mówi do mnie: jak pani chce przejść to niech pani przechodzi..mnie życie miłe....:crazyeye::evil_lol:..Figa nawet paszczy w jego stronę nie odwróciła ..no ale przecież wiadomo ,że to co pasiaste to straszne:cool3::diabloti: