Coracao De Boi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 U naszych sąsiadów z południa urodziły się małe faraony :) postaram sie wkleić niedługo zdjęcia maluchów, myślę że Pani Pavlina nie będzie miała nic przeciwko, żeby je Wam pokazać. Ale może najpierw do niej napiszę i zapytam, nie wiem, czy są jeszcze jakieś wolne szczenięta, ale na pewno miłośnicy rasy z przyjemnością pooglądają pomarańczowe hipopotamki :) Na informację trafiłam przypadkiem, dzięki mojej najmłodszej suczce podengo, która właśnie trafiła do Czech. Wiem tyle, że jest 9 maluchów :))) (bodajże 5 kobietek oraz 4 małych mężczyzn) i że urodziły się w drugi dzień świąt w hodowli Farafra, która dzielnie działa na rzecz zarówno pięknych faraonów jak i małych podengo. Zdjęcia obiecuję wkleić wkrótce :) Quote
FredziaFredzia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 I gdzie fotki? Chętnie pooglądam sobie małe rudaski :) Quote
Recommended Posts