misiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='elżbietarusos']Znowu niczego nie zrozumiałaś Misiaczku , trudno. Pewnie już nie będę Ci niczego tłumaczyć , bo to strata czasu.[/quote] Okazywałam cierpliwość przez 2 dni,dziś nie mam humoru i cierpliwość moją diabli wzięli.Opamiętaj się kobieto,swój czas spożytkuj na zajęcie się 40 psami i 3 szczeniakami.Mi nie musisz nic tłumaczyć...po raz pierwszy się z Tobą zgodzę,że to strata czasu.BO CHOCIAŻ BYŚ MI TŁUMACZYŁA PRZEZ 3 DNI JA CIEBIE NIE ZROZUMIĘ [b]NIGDY[/b]. Nie zwracaj się więcej do mnie na forum,omijaj mnie,olej mnie,ignoruj mnie,nienawidź mnie,myśl sobie o mnie źle,nie drażnij mnie,nie drocz się ze mną jak to wczoraj pisałaś i na koniec jeśli jesteś inteligentna to wstaw sobie coś do rymu. Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 kurcze no, znowu kłótnie...a przez jakis czas było tak spokojnie :( :roll: Quote
elżbietarusos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No tak , Misiaczek mnie nie zrozumie , i na to nie liczę. ( a tak na marginesie weź relanium , bo zachowujesz się dziwnie ). Liczę natomiast na inne osoby , więc będę kontynuować wątek. Dodżyca , która pogryzła sharpeikę , była wzięta ze schroniska . (mam zdjęcia dodżycy , jak zafunduję sobie skaner jakoś je umieszczę na forum - obraz nędzy i rozpaczy). Miałam jeszcze wtedy niewiele psów , wszystkie więc mieszkały w domu ,nie przewidziałam , że mogą się nie polubić , co mnie wcale nie tłumaczy. Czy nadal pamietam o tym wydarzeniu ? Tak nadal (może to sprawi komuś satysfakcje. I to tyle) . P.S. Nie umiem olewać ludzi , choć bardzo bym chciała np. w tym przypadku. Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='misiaczek'][quote name='elżbietarusos']Znowu niczego nie zrozumiałaś Misiaczku , trudno. Pewnie już nie będę Ci niczego tłumaczyć , bo to strata czasu.[/quote] Okazywałam cierpliwość przez 2 dni,dziś nie mam humoru i cierpliwość moją diabli wzięli.Opamiętaj się kobieto,swój czas spożytkuj na zajęcie się 40 psami i 3 szczeniakami.Mi nie musisz nic tłumaczyć...po raz pierwszy się z Tobą zgodzę,że to strata czasu.BO CHOCIAŻ BYŚ MI TŁUMACZYŁA PRZEZ 3 DNI JA CIEBIE NIE ZROZUMIĘ [b]NIGDY[/b]. Nie zwracaj się więcej do mnie na forum,omijaj mnie,olej mnie,ignoruj mnie,nienawidź mnie,myśl sobie o mnie źle,nie drażnij mnie,nie drocz się ze mną jak to wczoraj pisałaś i na koniec jeśli jesteś inteligentna to wstaw sobie coś do rymu.[/quote]Ja też przylączam się do Ciebie Misiaczku. Ja też mam już dość tego fałszu i obłudy. Koniec kropka Quote
elżbietarusos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No to mam dwa wawelskie smoki z głowy. Jeśli doszukujesz się obłudy Draczyn to poczytaj poprzednie posty , łącznie ze swoją korespondencją do mnie na pv. A suczce daj na imię CUDEM OCALONA , to imię najbardziej do niej pasuje , nie sądzisz? Jak się czuje po porodzie LIZA ( jej matka )? Mam nadzieję , że żyje. Quote
ats Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Draczyn - a może Carina? To takie słodkie i szczęśliwe imię dla drobnego "pajączka". Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='ats']Draczyn - a może Carina? To takie słodkie i szczęśliwe imię dla drobnego "pajączka".[/quote]Faktycznie mam już dwie propozycje, które mi się podobają Carmen, albo Carina, ale ja zawsze prawie daję imona dwuczłonowe. Czekam na dalsze propozycje. Pani Rusos niech się nie męczy, bo nie chće jaej znąć do końca życia. Będę omijać z daleka tą "intelektualistkę" Quote
ats Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Cieszę się, Draczyn, że spodobało Ci się imię, które zaproponowałam :lol: Quote
elżbietarusos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Sama mnie sprowokowałaś Draczyn. Nie pozwolę , byś mnie krytykowała , zwłaszcza Ty. U mnie suki , to nie brzuchy do rodzenia. Kryje tylko zdrowe!!!!!!!!!!!! Quote
misiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Draczyn Carinka,śliczniutko i pasuje do pajączka :D Quote
ats Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Carina to po włosku kochana, ładna, miła - właśnie sprawdziłam w słowniku imion PWN Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='ats']Carina to po włosku kochana, ładna, miła - właśnie sprawdziłam w słowniku imion PWN[/quote]Chyba się na to zdecyduje. a może Carmen Carina, to będzie dwuczłonowe Quote
misiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='ats']Carina Carmen lepiej brzmi! :wink:[/quote] Też mi się tak wydaje CARINA CARMEN DRACZYN :D Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='misiaczek'][quote name='ats']Carina Carmen lepiej brzmi! :wink:[/quote] Też mi się tak wydaje CARINA CARMEN DRACZYN :D[/quote]No to zdecydowane, a teraz trzymajcie kciuki za moj ślicznotkę Quote
misiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Trzymamy,trzymamy...aż nam palce puchną :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='misiaczek']Trzymamy,trzymamy...aż nam palce puchną :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/quote]Dzięki, takiewsparcie, to bardzo dużo Quote
Minimolos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Jak się domyślam, imiona mają być na literę "[b]C[/b]" to mam propozycje: [b]CALICO, Calina, Calineczka, CALYPSO, CAMEO, CANDY, CARAMELLO, CASEY, CASHMERE, CASSIE, CATALINA, CAYENNE, Cedra, CHAMPAGNE, CHANEL, CHARADE, Charisma, CHARLOTTE, CHEETAH, CHELSEA, Cher, CHERUB, CHEYENNE, Chiara, Chibee, CHICORY, CHIFFON, CHINA, CHOLE, CHOCOLATE, Chrapka, Chula, Chuma, Cida, CIDERa, CINDER , CINNAMON, Cintya, Citra, CITRUS, CLASSY, Clea, CLEMENTINE, CLEO, CLICHÉ, Cmuka, Cobra, COCOA, Columbia, COOKIE, Connie, Contessa, CORAL, Cortina, CRIMSON, CRYSTAL, Cuca, CUDDLES, CUPCAKE, CURLY, CURRY, Cytra, cytryna, Czekoladka, Czika, Czili[/b] Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Minimolos']Jak się domyślam, imiona mają być na literę "[b]C[/b]" to mam propozycje: [b]CALICO, Calina, Calineczka, CALYPSO, CAMEO, CANDY, CARAMELLO, CASEY, CASHMERE, CASSIE, CATALINA, CAYENNE, Cedra, CHAMPAGNE, CHANEL, CHARADE, Charisma, CHARLOTTE, CHEETAH, CHELSEA, Cher, CHERUB, CHEYENNE, Chiara, Chibee, CHICORY, CHIFFON, CHINA, CHOLE, CHOCOLATE, Chrapka, Chula, Chuma, Cida, CIDERa, CINDER , CINNAMON, Cintya, Citra, CITRUS, CLASSY, Clea, CLEMENTINE, CLEO, CLICHÉ, Cmuka, Cobra, COCOA, Columbia, COOKIE, Connie, Contessa, CORAL, Cortina, CRIMSON, CRYSTAL, Cuca, CUDDLES, CUPCAKE, CURLY, CURRY, Cytra, cytryna, Czekoladka, Czika, Czili[/b][/quote]Minimolosku bardzo dziękuję, ale jak z tego wszystkiego wybrać coś odpowiedniego dla mojego pajączkaa? Quote
Lagunka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Przepraszam, że wejdę w temat, ale potrzeba pomocy dla dwóch skradzionych buldożków. Proszę o zajrzenie do Psów w Potrzebie [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1157433#1157433]tutaj[/url] O psiakach nie ma żadnych wieści :( Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Lagunka']Przepraszam, że wejdę w temat, ale potrzeba pomocy dla dwóch skradzionych buldożków. Proszę o zajrzenie do Psów w Potrzebie [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1157433#1157433]tutaj[/url] O psiakach nie ma żadnych wieści :([/quote]Przeczytaj wyżej. Zrrobiłam wszystko, co mogłam. Nie wiem co jeszcze można zrbić. Spojz w temacie temu poświęconym Quote
Lagunka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Przepraszam, dopiero teraz przejrzałam topik. Hebulka, to ja wklejałam równolegle z Tobą na molosach :) Mam nadzieję, że psiaki są dobrze traktowane i są razem ... gdziekolwiek się nie podziewają :( Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Lagunka']Przepraszam, dopiero teraz przejrzałam topik. Hebulka, to ja wklejałam równolegle z Tobą na molosach :) Mam nadzieję, że psiaki są dobrze traktowane i są razem ... gdziekolwiek się nie podziewają :([/quote]My tez mamy taka nadzieję Quote
Minimolos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Minimolos']Jak się domyślam, imiona mają być na literę "[b]C[/b]" to mam propozycje: [b]CALICO, Calina, Calineczka, CALYPSO, CAMEO, CANDY, CARAMELLO, CASEY, CASHMERE, CASSIE, CATALINA, CAYENNE, Cedra, CHAMPAGNE, CHANEL, CHARADE, Charisma, CHARLOTTE, CHEETAH, CHELSEA, Cher, CHERUB, CHEYENNE, Chiara, Chibee, CHICORY, CHIFFON, CHINA, CHOLE, CHOCOLATE, Chrapka, Chula, Chuma, Cida, CIDERa, CINDER , CINNAMON, Cintya, Citra, CITRUS, CLASSY, Clea, CLEMENTINE, CLEO, CLICHÉ, Cmuka, Cobra, COCOA, Columbia, COOKIE, Connie, Contessa, CORAL, Cortina, CRIMSON, CRYSTAL, Cuca, CUDDLES, CUPCAKE, CURLY, CURRY, Cytra, cytryna, Czekoladka, Czika, Czili[/b][/quote]Minimolosku bardzo dziękuję, ale jak z tego wszystkiego wybrać coś odpowiedniego dla mojego pajączkaa?[/quote] Jutro coś wymyslę, a dokładnie dzisiaj po jest godzina 00:44 muszę iść spać :lol: Quote
Minimolos Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Mam kilka propozycji: 1.) [b]COCO CHANEL Draczyn[/b] 2.) [b]CHOCOLATE COUNTRY GIRL Draczyn[/b] 3.) [b]CALINA FOR ME Draczyn[/b] 4.) [b]COCA COLA Draczyn[/b] 5.) [b]CHIQUITA Draczyn[/b] 6.) [b]CORTINA DE LA CREAM Draczyn[/b] 7.) [b]CHOCOLATE MOUSSE Draczyn[/b] 8.) [b]CAMERON DIAZ Draczyn[/b] 9.) [b]CHOCOLATE CREAM Draczyn[/b] 10.) [b]CELINE DION Draczyn[/b] 11.) [b]COUNTRY GIRL Draczyn[/b] 12.) [b]COPACABANA Draczyn[/b] 13.) [b]CHRISTINA RICCI Draczyn[/b] 14.) [b]CHARISMA Draczyn[/b] 15.) [b]CHARLOTTE MY LOVE Draczyn[/b] Mogę tak bez końca pisać, ale już z tego można coś wybrać :lol: Quote
Recommended Posts