misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='elżbietarusos']A więc o bajeczkę chodziło. Towarzystwo nie zrozumiało. Fakt, bajeczka jest : po pierwsze dla ludzi dorosłych , po drugie kynologów , po trzecie wszechstronnie wykształconych , ktorzy są w stanie pojąć aluzje , analogie , porównania , przenośnie. Z recenzentami spotykam się na co dzień , bo to moi znajomi. Bajeczki wypadły super, ale może faktycznie forum nie jest odpowiednim miejscem dla nich. Cywilizowani ludzie cytują mądrzejszych , ciekawszych od siebie. Stąd te cytaty. Ty przekazujesz obrazki , ja mądre myśli swoich idoli. To grzech ? Skąd Draczyn w tobie tyle jadu ?Boli Cię , że nie potrafisz napisać kilku zdań poza forum ?[/quote] I kto tu kogo obraża.Dziękuję za takie rzeczowe wyrażanie zdania.Człowiek inteligentny,to taki człowiek,który ma inteligencję wrodzoną a nie nabytą(czyli tu wszechstronne wykształcenie nie pomoże).Taki człowiek potrafi porozumieć się i z tym co ma dyplomy i z tym co skończył podstawówkę.A forum jest dla wszystkich i może rzeczywiście ta bajka znalazła się w nieodpowiednim miejscu,bo nie jest doceniona przez niedouczonych forumowiczów. P.S Ja też mam znajomych recenzentów,jeden z nich to mój wujek :wink: Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Viris'][quote name='misiaczek'][quote name='Viris'] Misiaczek na prawde trundo mi zrozumiec o co Ci chodzi i dlaczego wydaje mi sie ze mnie chcesz obrazic. Ja na pewno w swoich postach nie urazilam nikogo a przynajmniej nie mialam tego zamiaru. [/quote] Viris,kurcze to ja Ciebie nie rozumię.Niewiem dlaczego twierdzisz,że chcę cię obrazić.Nie zrobiłam tego,wręcz przeciwnie,napisałam,że fajna z Ciebie dziewczyna i żebyś nie pozwoliła zroboić sobie wody z mózgu.Myślałam,że zrozuniałaś.Jeśli nie to trudno.[/quote] Ja pisalam juz odnosnie kolejnych notek. Takie wrazenie na mnie wywarly. Napisalam w cytowanej ostatnio przez Ciebie notce ze [u]wydaje mi sie[/u]. I chcialabym tylko odpowiedzi. ;][/quote]Viris naprawdę nikt Ci tu nie chce zrobić krzywdy. Uwierz w to w końcu. Ja naprawdę staram się cały czas wszystkim jak mogę pomagać. Może jestem za szczera. Na dowód tego powiem Ci co myślę o twojej Klarci. Jesst niezwykle wdzięczna i urokliwa, ale jest w takim typie, jaki bywały u nas buldożki przed 20 laty. Jest prześliczna, ale eksterierowo jako buldożka nie dostała by prawdopodobnie dopuszczenia do krycia. Masz tam w galerii zdjęcia szczeniaków Minimolosa w tym samym wieku i porównaj. Jest urokliwa ślicna, ale nie trzyma wzorca, jako buldożek. Widzisz, jestem do bólu szczera. Jedni uważają, że to wada, inni, że zaleta. Ja też cemię sobie u luddzi szczeroć i stąd te nieporozumienia na forum Quote
misiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Viris'][quote name='misiaczek'][quote name='Viris'] Misiaczek na prawde trundo mi zrozumiec o co Ci chodzi i dlaczego wydaje mi sie ze mnie chcesz obrazic. Ja na pewno w swoich postach nie urazilam nikogo a przynajmniej nie mialam tego zamiaru. [/quote] Viris,kurcze to ja Ciebie nie rozumię.Niewiem dlaczego twierdzisz,że chcę cię obrazić.Nie zrobiłam tego,wręcz przeciwnie,napisałam,że fajna z Ciebie dziewczyna i żebyś nie pozwoliła zroboić sobie wody z mózgu.Myślałam,że zrozuniałaś.Jeśli nie to trudno.[/quote] Ja pisalam juz odnosnie kolejnych notek. Takie wrazenie na mnie wywarly. Napisalam w cytowanej ostatnio przez Ciebie notce ze [u]wydaje mi sie[/u]. I chcialabym tylko odpowiedzi. ;][/quote] Viris,bo ja już się pogubiłam...na jakie pytanie chcesz odpowiedzi?[/b] Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Moja mama nie jest 30 latkiem. Nie wiem czemu sie tak burzycie jesli ktos napisze co mysli o innej osobie. Ostatnie pare notek mnie bardzo rozczarowalo. Nie wiem w czym tkwi Wasz problem.[/quote]Problem tkwi przynajmniej u nie9nie wypowiadam się za Misiaczek}, że nie znoszę obłudy i zakłamania, a jeśli wdziało się kogoś raz Zyciu, to trudno się zachwycać jego walorami wewnętrznymi -można najwyżej urodą, ale to w przypadu dwóch kobiet, dla mnie jest niesmaczne. Może ja jestem tka tępa, ale niejednokrotnie myliłam się co do osób, po kilku latach znajomości a tu takie achy i ochy po jednym widzeniu. Coś mi tu brzydko pachnie i osobiście przezkadza[/quote] Nierozumiem np tego. Co chcialas przez to powiedziec. W swojej wypowiedzi umieszczonej pod cytatem mojej mowisz o zaklamaniu. Moze to sugerowac ze ja cos zaklamuje?[/quote]Przecież z tego moim zdaniem wynika, absolutnie nie wynika, że chodzi o ciebie. Broniłaś kogoś, nie rozumiałaś moich o nim opinii, więc wytłumaczyłam Ci dlaczego o tej osobie mm takie a nie inne zdanie. Nie cułaś tych komplementów. Czyżbyś uważżała je za szczere, po jednorazowym spotkaniu??????????? Quote
ats Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Oczom nie wierzę - kilka dni mnie nie było, a trudno mi poznac forum... działają tu jakies złe czary... Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='ats']Oczom nie wierzę - kilka dni mnie nie było, a trudno mi poznac forum... działają tu jakies złe czary...[/quote]No widzisz Ats , nie możesz nas opuszczać Quote
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym. Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D Quote
ats Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Cześć, Draczyn! Fajnie, że tu jesteś! Chociaz przez chwile możemy pogadać! Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='ats']Cześć, Draczyn! Fajnie, że tu jesteś! Chociaz przez chwile możemy pogadać![/quote]Ja też się cieszę, al dlaczego tylko przez chwilę [quote name='Viris']Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym. Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D[/quote]Kiedyś mialam b. podobną suczkę nazywała się Patrycja. Ona zmarła już dobre 10 lat temu, ale do dziś nie mogę jej zapomnięć. Ona jest na mojej stronie z papierosem w pyszczku. To była przeukochana suka, choć ledwo tamtych czasach dostala uprawnienia hodowlane. Jastrasznie ją kochałam Quote
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym. Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D[/quote]Kiedyś mialam b. podobną suczkę nazywała się Patrycja. Ona zmarła już dobre 10 lat temu, ale do dziś nie mogę jej zapomnięć. Ona jest na mojej stronie z papierosem w pyszczku. To była przeukochana suka, choć ledwo tamtych czasach dostala uprawnienia hodowlane. Jastrasznie ją kochałam[/quote] Widzialam to zdjecie w jakiejs publikacji. Jakie papierosy palila? 8) Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='ats']Czasem właśnie tak się dzieje...[/quote]Właśnie, a tak nie powinno być, ale cóż - samo życie Quote
Viris Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 No nic. Ja ide odespac caly ten przeklety dzien. Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym. Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D[/quote]Kiedyś mialam b. podobną suczkę nazywała się Patrycja. Ona zmarła już dobre 10 lat temu, ale do dziś nie mogę jej zapomnięć. Ona jest na mojej stronie z papierosem w pyszczku. To była przeukochana suka, choć ledwo tamtych czasach dostala uprawnienia hodowlane. Jastrasznie ją kochałam[/quote] Widzialam to zdjecie w jakiejs publikacji. Jakie papierosy palila? 8)[/quote]Ona nie paliła ylko namiętnie je kradła Quote
Draczyn Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Dobranoc Misiaczek A gdzie się nasza Beatka podziała. Cały dzień jej nie ma. Pewnie randka? Quote
_beatka_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 weszłam na forum, czytam a tu oczy takie :o nie było mnie bo poszłam na koncert Stinga, który zreszta był tak beznadziejy, że w polowie wyszłam...najpierw trzeba było przepychac sie przez przebite w murze toru służewieckiego dziury, które słuzyły za bramki!potem sting nie chciał wyjść przez pół godziny na scene bo nie pasowało mu nagłosnienie...a jak juz wyszedł to nagłosnienie bylo nadal beznadziejne a wielki wykonawca spiewał same nieznanie nikomu utwory...czyli krótko mówiąc było tak wspaniale że szybko sie zmylam, ale byłam naprawde zniesmaczona i wsciekła :evil: Quote
Draczyn Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='_beatka_']weszłam na forum, czytam a tu oczy takie :o nie było mnie bo poszłam na koncert Stinga, który zreszta był tak beznadziejy, że w polowie wyszłam...najpierw trzeba było przepychac sie przez przebite w murze toru służewieckiego dziury, które słuzyły za bramki!potem sting nie chciał wyjść przez pół godziny na scene bo nie pasowało mu nagłosnienie...a jak juz wyszedł to nagłosnienie bylo nadal beznadziejne a wielki wykonawca spiewał same nieznanie nikomu utwory...czyli krótko mówiąc było tak wspaniale że szybko sie zmylam, ale byłam naprawde zniesmaczona i wsciekła :evil:[/quote]No to faktycznie szkoda. Stracony czas, ale tu też nie było zbyt ciekawie. Nic nie straciłaś, a wręcz przeciwnie Quote
_beatka_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 tu moze nic nie straciłam, ale tam wydałam 30zł za bilety wstepu, chociaż to i tak nie duzo bo jakiś facet, który stał obok mnie wydał 100zł :lol: Quote
Draczyn Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='_beatka_']tu moze nic nie straciłam, ale tam wydałam 30zł za bilety wstepu, chociaż to i tak nie duzo bo jakiś facet, który stał obok mnie wydał 100zł :lol:[/quote]Ale przynajmniej uniknęłaś awantury tutaj na forum, a to duży plus. Ja teraz Beatko wychodzę i wrócę do piero za parę godzin. Może ktoś inny pokaże się do dyskusji Quote
_beatka_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 ok ja tez zmykam :D miłego dnia :D Quote
Draczyn Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ja również zycz wszystkim miłego dnia, postaram się wrócić po południu. Do zobaczenia Spełniłam obywatelski obowiązek i mogę trochę z Wami pozostać. Ciekawa jestem jak wystawa we Wrocławiu. A co Was tak wymiotło. Czemu dziś takie pustki????????????????????????? Quote
_beatka_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 może wszyscy poszli głosować...? :D Quote
Draczyn Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='_beatka_']może wszyscy poszli głosować...? :D[/quote]O tej porze chyba już trochę za póżno nz głosowanie. Niedługo będą zamykać lokale wyborcze. Quote
matrix..... Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 pewnie większość korzystała dzisiaj z uroków jesiennego słońca... myśmy przed chwilą wrócili z psami, teraz odpoczywają, szkoda, że dzień jest coraz krótszy ... nie mogę doczekać się ... wiosny :) Quote
Recommended Posts