Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elżbietarusos']A więc o bajeczkę chodziło. Towarzystwo nie zrozumiało.
Fakt, bajeczka jest : po pierwsze dla ludzi dorosłych , po drugie kynologów , po trzecie wszechstronnie wykształconych , ktorzy są w stanie pojąć aluzje , analogie , porównania , przenośnie.
Z recenzentami spotykam się na co dzień , bo to moi znajomi.
Bajeczki wypadły super, ale może faktycznie forum nie jest odpowiednim miejscem dla nich.
Cywilizowani ludzie cytują mądrzejszych , ciekawszych od siebie.
Stąd te cytaty.
Ty przekazujesz obrazki , ja mądre myśli swoich idoli. To grzech ?
Skąd Draczyn w tobie tyle jadu ?Boli Cię , że nie potrafisz napisać kilku zdań poza forum ?[/quote]
I kto tu kogo obraża.Dziękuję za takie rzeczowe wyrażanie zdania.Człowiek inteligentny,to taki człowiek,który ma inteligencję wrodzoną a nie nabytą(czyli tu wszechstronne wykształcenie nie pomoże).Taki człowiek potrafi porozumieć się i z tym co ma dyplomy i z tym co skończył podstawówkę.A forum jest dla wszystkich i może rzeczywiście ta bajka znalazła się w nieodpowiednim miejscu,bo nie jest doceniona przez niedouczonych forumowiczów.
P.S Ja też mam znajomych recenzentów,jeden z nich to mój wujek :wink:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viris'][quote name='misiaczek'][quote name='Viris']
Misiaczek na prawde trundo mi zrozumiec o co Ci chodzi i dlaczego wydaje mi sie ze mnie chcesz obrazic. Ja na pewno w swoich postach nie urazilam nikogo a przynajmniej nie mialam tego zamiaru.
[/quote]
Viris,kurcze to ja Ciebie nie rozumię.Niewiem dlaczego twierdzisz,że chcę cię obrazić.Nie zrobiłam tego,wręcz przeciwnie,napisałam,że fajna z Ciebie dziewczyna i żebyś nie pozwoliła zroboić sobie wody z mózgu.Myślałam,że zrozuniałaś.Jeśli nie to trudno.[/quote]

Ja pisalam juz odnosnie kolejnych notek. Takie wrazenie na mnie wywarly. Napisalam w cytowanej ostatnio przez Ciebie notce ze [u]wydaje mi sie[/u]. I chcialabym tylko odpowiedzi. ;][/quote]Viris naprawdę nikt Ci tu nie chce zrobić krzywdy. Uwierz w to w końcu. Ja naprawdę staram się cały czas wszystkim jak mogę pomagać. Może jestem za szczera. Na dowód tego powiem Ci co myślę o twojej Klarci. Jesst niezwykle wdzięczna i urokliwa, ale jest w takim typie, jaki bywały u nas buldożki przed 20 laty. Jest prześliczna, ale eksterierowo jako buldożka nie dostała by prawdopodobnie dopuszczenia do krycia. Masz tam w galerii zdjęcia szczeniaków Minimolosa w tym samym wieku i porównaj. Jest urokliwa ślicna, ale nie trzyma wzorca, jako buldożek. Widzisz, jestem do bólu szczera. Jedni uważają, że to wada, inni, że zaleta. Ja też cemię sobie u luddzi szczeroć i stąd te nieporozumienia na forum

Posted

[quote name='Viris'][quote name='misiaczek'][quote name='Viris']
Misiaczek na prawde trundo mi zrozumiec o co Ci chodzi i dlaczego wydaje mi sie ze mnie chcesz obrazic. Ja na pewno w swoich postach nie urazilam nikogo a przynajmniej nie mialam tego zamiaru.
[/quote]
Viris,kurcze to ja Ciebie nie rozumię.Niewiem dlaczego twierdzisz,że chcę cię obrazić.Nie zrobiłam tego,wręcz przeciwnie,napisałam,że fajna z Ciebie dziewczyna i żebyś nie pozwoliła zroboić sobie wody z mózgu.Myślałam,że zrozuniałaś.Jeśli nie to trudno.[/quote]

Ja pisalam juz odnosnie kolejnych notek. Takie wrazenie na mnie wywarly. Napisalam w cytowanej ostatnio przez Ciebie notce ze [u]wydaje mi sie[/u]. I chcialabym tylko odpowiedzi. ;][/quote]
Viris,bo ja już się pogubiłam...na jakie pytanie chcesz odpowiedzi?[/b]

Posted

[quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Moja mama nie jest 30 latkiem.

Nie wiem czemu sie tak burzycie jesli ktos napisze co mysli o innej osobie. Ostatnie pare notek mnie bardzo rozczarowalo. Nie wiem w czym tkwi Wasz problem.[/quote]Problem tkwi przynajmniej u nie9nie wypowiadam się za Misiaczek}, że nie znoszę obłudy i zakłamania, a jeśli wdziało się kogoś raz Zyciu, to trudno się zachwycać jego walorami wewnętrznymi -można najwyżej urodą, ale to w przypadu dwóch kobiet, dla mnie jest niesmaczne. Może ja jestem tka tępa, ale niejednokrotnie myliłam się co do osób, po kilku latach znajomości a tu takie achy i ochy po jednym widzeniu. Coś mi tu brzydko pachnie i osobiście przezkadza[/quote]

Nierozumiem np tego. Co chcialas przez to powiedziec. W swojej wypowiedzi umieszczonej pod cytatem mojej mowisz o zaklamaniu. Moze to sugerowac ze ja cos zaklamuje?[/quote]Przecież z tego moim zdaniem wynika, absolutnie nie wynika, że chodzi o ciebie. Broniłaś kogoś, nie rozumiałaś moich o nim opinii, więc wytłumaczyłam Ci dlaczego o tej osobie mm takie a nie inne zdanie. Nie cułaś tych komplementów. Czyżbyś uważżała je za szczere, po jednorazowym spotkaniu???????????

Posted

[quote name='ats']Oczom nie wierzę - kilka dni mnie nie było, a trudno mi poznac forum... działają tu jakies złe czary...[/quote]No widzisz Ats , nie możesz nas opuszczać

Posted

Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym.

Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D

Posted

[quote name='ats']Cześć, Draczyn! Fajnie, że tu jesteś!
Chociaz przez chwile możemy pogadać![/quote]Ja też się cieszę, al dlaczego tylko przez chwilę

[quote name='Viris']Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym.

Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D[/quote]Kiedyś mialam b. podobną suczkę nazywała się Patrycja. Ona zmarła już dobre 10 lat temu, ale do dziś nie mogę jej zapomnięć. Ona jest na mojej stronie z papierosem w pyszczku. To była przeukochana suka, choć ledwo tamtych czasach dostala uprawnienia hodowlane. Jastrasznie ją kochałam

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym.

Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D[/quote]Kiedyś mialam b. podobną suczkę nazywała się Patrycja. Ona zmarła już dobre 10 lat temu, ale do dziś nie mogę jej zapomnięć. Ona jest na mojej stronie z papierosem w pyszczku. To była przeukochana suka, choć ledwo tamtych czasach dostala uprawnienia hodowlane. Jastrasznie ją kochałam[/quote]

Widzialam to zdjecie w jakiejs publikacji. Jakie papierosy palila? 8)

Posted

[quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Dalej malo z tego rozumiem. Ale nie bede drazyc juz tego tematu. Mialam dzisiaj bardzo zle przezycia i nie chce by cos z mojego dzisiiejszego koszmaru udzielalo sie innym.

Draczyn jestes szczera to bardzo dobrze. Ciesze sie ze Klara odbiega od wzorca. Bo to nie jest moj wzorzec ;D[/quote]Kiedyś mialam b. podobną suczkę nazywała się Patrycja. Ona zmarła już dobre 10 lat temu, ale do dziś nie mogę jej zapomnięć. Ona jest na mojej stronie z papierosem w pyszczku. To była przeukochana suka, choć ledwo tamtych czasach dostala uprawnienia hodowlane. Jastrasznie ją kochałam[/quote]

Widzialam to zdjecie w jakiejs publikacji. Jakie papierosy palila? 8)[/quote]Ona nie paliła ylko namiętnie je kradła

Posted

weszłam na forum, czytam a tu oczy takie :o nie było mnie bo poszłam na koncert Stinga, który zreszta był tak beznadziejy, że w polowie wyszłam...najpierw trzeba było przepychac sie przez przebite w murze toru służewieckiego dziury, które słuzyły za bramki!potem sting nie chciał wyjść przez pół godziny na scene bo nie pasowało mu nagłosnienie...a jak juz wyszedł to nagłosnienie bylo nadal beznadziejne a wielki wykonawca spiewał same nieznanie nikomu utwory...czyli krótko mówiąc było tak wspaniale że szybko sie zmylam, ale byłam naprawde zniesmaczona i wsciekła :evil:

Posted

[quote name='_beatka_']weszłam na forum, czytam a tu oczy takie :o nie było mnie bo poszłam na koncert Stinga, który zreszta był tak beznadziejy, że w polowie wyszłam...najpierw trzeba było przepychac sie przez przebite w murze toru służewieckiego dziury, które słuzyły za bramki!potem sting nie chciał wyjść przez pół godziny na scene bo nie pasowało mu nagłosnienie...a jak juz wyszedł to nagłosnienie bylo nadal beznadziejne a wielki wykonawca spiewał same nieznanie nikomu utwory...czyli krótko mówiąc było tak wspaniale że szybko sie zmylam, ale byłam naprawde zniesmaczona i wsciekła :evil:[/quote]No to faktycznie szkoda. Stracony czas, ale tu też nie było zbyt ciekawie. Nic nie straciłaś, a wręcz przeciwnie

Posted

[quote name='_beatka_']tu moze nic nie straciłam, ale tam wydałam 30zł za bilety wstepu, chociaż to i tak nie duzo bo jakiś facet, który stał obok mnie wydał 100zł :lol:[/quote]Ale przynajmniej uniknęłaś awantury tutaj na forum, a to duży plus. Ja teraz Beatko wychodzę i wrócę do piero za parę godzin. Może ktoś inny pokaże się do dyskusji

Posted

Ja również zycz wszystkim miłego dnia, postaram się wrócić po południu. Do zobaczenia

Spełniłam obywatelski obowiązek i mogę trochę z Wami pozostać. Ciekawa jestem jak wystawa we Wrocławiu.

A co Was tak wymiotło. Czemu dziś takie pustki?????????????????????????

Posted

pewnie większość korzystała dzisiaj z uroków jesiennego słońca... myśmy przed chwilą wrócili z psami, teraz odpoczywają, szkoda, że dzień jest coraz krótszy ... nie mogę doczekać się ... wiosny :)