Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anutka']Witajcie
Właśnie siedzę sobie w szkole na informatyce i zapoznaje się z programem Internet Explorer :lol:
[/quote]
[URL=http://imageshack.us][img]http://img391.imageshack.us/img391/8049/beka048he.gif[/img][/URL]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek'][quote name='anutka']Witajcie
Właśnie siedzę sobie w szkole na informatyce i zapoznaje się z programem Internet Explorer :lol:
[/quote]
[URL=http://imageshack.us][img]http://img391.imageshack.us/img391/8049/Ladnie beka048he.gif[/img][/URL][/quote]ladnie to podsumowałaś

Posted

[quote name='_beatka_']hmmm batory to bardzo dobra szkoła:) gratuluję!a w której jesteś klasie?kiedy maturka?[/quote]
Jestem w pierwszej biol-chem.
Także matura dopiero za trzy lata :)

Posted

E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!!

Posted

[quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]ja natomiast mam chyba jakąś lukę w szarych komórkah, jeśli chodzi o ta dziedzinę wiedzy. Miałam tego do znudzenia na studiach, potem w pracy kończyłam kursy komputerowe i dalej całowity debilizm w tej dziedzinie. Całe szczęście, że mam dobrą pamięć tu, gdzie umysł nie mógł sobie poradzić, była pamięci€wka. No i tak już chyb pozostanie

Posted

[quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo
Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie.
Po tygodniu miałąm już dosyć.

Posted

[quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie.
Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote]
Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki.
Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.

Posted

[quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote]
Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki.
Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór[/quote]
Mam nadzieje. Chciaż znaleźć coś interesujacego nie jest tak łatwo.
Cały czas jest problem wieku - zaawansowane kursy są przeważnie od 18 lat

Posted

[quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór[/quote]
Cały czas jest problem wieku - zaawansowane kursy są przeważnie od 18 lat[/quote]Myślę, że każdy z organizatorów robi jednak wyjątki. Dziwi mnie takie ograniczenie

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]
Cały czas jest problem wieku - zaawansowane kursy są przeważnie od 18 lat[/quote]Myślę, że każdy z organizatorów robi jednak wyjątki. Dziwi mnie takie ograniczenie[/quote]
Do wakacji jeszcze bardzo dużo czasu więc moze znajdę coś ciekawego bez tego ograniczenia :)
Na razie musi mi wystarczyć informatyka w szkole ;)

Posted

[quote name='_beatka_']ograniczenia wiekowe na kursach komputerowych?to jakas paranoja!przejdx się osobiście i porozmawiaj, napewno nie w każdej firmie tak jest![/quote]
Na pewno nie, dlatego będe szukać :)

Posted

w warszawie takich kursów organizuja ogromna ilość to znajdziesz napewno!a nie lepiej byłoby zapisać sie na kurs w czasie roku szkolnego np jakis weekendowy?pewnie byłby mniejszy natłok zajęć na raz i byłoby bardziej przyjemne niz siedzenie po kilka godzin dziennie przed komputerem?

Posted

Ja lubie siedziec przed komputerem. Ale ilez mozna.
Oczy mam bardzo dostosowane do gapienia sie w ekran.
Ale chce sie ruszac, chce pobiegac, pospacerowac dlatego nie moge sie juz doczekac spacerkow z Klarcia :)

Kursy dobra rzecz. Tez bym sie na jakis wybrala :)

Posted

[quote name='_beatka_']w warszawie takich kursów organizuja ogromna ilość to znajdziesz napewno!a nie lepiej byłoby zapisać sie na kurs w czasie roku szkolnego np jakis weekendowy?pewnie byłby mniejszy natłok zajęć na raz i byłoby bardziej przyjemne niz siedzenie po kilka godzin dziennie przed komputerem?[/quote]
Już się nie wyrobie. W tygodniu mam dodatkowe zającie i jeszcze zapisałam się na bierzmowanie.
W weekendy też najprawdopodobniej będe miła jakieś zajęcia.
Także kurs komputerpwy musi poczekac do wakacji ;)

Posted

no cóz, chyba że tak!ale widzę, że zabiegana jesteś strasznie :D ja się cieszę że juz studiuję i mam więcej czasu wolnego, chociaz przed sesja trzeba sie ostro uczyć, żeby nauczyc się materiału z polowy roku na raz :-?

Posted

[quote name='Viris']Misiaczek : Dla Ciebie moze to nie jest zagrozenie ale nawet nie wyobrazam sobie ile osob uzaleznilo sie od allegro :)[/quote]
Wiem,wiem...ludzie mają różne kółka zainteresowań :wink: :D