misiaczek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='anutka']Witajcie Właśnie siedzę sobie w szkole na informatyce i zapoznaje się z programem Internet Explorer :lol: [/quote] [URL=http://imageshack.us][img]http://img391.imageshack.us/img391/8049/beka048he.gif[/img][/URL] Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='misiaczek'][quote name='anutka']Witajcie Właśnie siedzę sobie w szkole na informatyce i zapoznaje się z programem Internet Explorer :lol: [/quote] [URL=http://imageshack.us][img]http://img391.imageshack.us/img391/8049/Ladnie beka048he.gif[/img][/URL][/quote]ladnie to podsumowałaś Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='_beatka_']hmmm batory to bardzo dobra szkoła:) gratuluję!a w której jesteś klasie?kiedy maturka?[/quote] Jestem w pierwszej biol-chem. Także matura dopiero za trzy lata :) Quote
_beatka_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 eee, to duzo czasu masz jeszcze, to w takim razie logiczne, że na informatyce szaleje po necie :D Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Imnformatykę mam tylko rok. Dlatego na nastepnej lekcji nauka Worda :lol: :lol: Quote
Viris Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!! Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote]ja natomiast mam chyba jakąś lukę w szarych komórkah, jeśli chodzi o ta dziedzinę wiedzy. Miałam tego do znudzenia na studiach, potem w pracy kończyłam kursy komputerowe i dalej całowity debilizm w tej dziedzinie. Całe szczęście, że mam dobrą pamięć tu, gdzie umysł nie mógł sobie poradzić, była pamięci€wka. No i tak już chyb pozostanie Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć. Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote] Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki. Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej. Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote] Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki. Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór Quote
misiaczek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [URL=http://imageshack.us][img]http://img246.imageshack.us/img246/3600/wiadomo3472638pk.gif[/img][/URL] Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Misiaczek skąd wytrzasnełaś takie paskustwo????????????????????????? Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote] Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki. Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór[/quote] Mam nadzieje. Chciaż znaleźć coś interesujacego nie jest tak łatwo. Cały czas jest problem wieku - zaawansowane kursy są przeważnie od 18 lat Quote
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote] Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki. Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór[/quote] Mam nadzieje. Chciaż znaleźć coś interesujacego nie jest tak łatwo. Cały czas jest problem wieku - zaawansowane kursy są przeważnie od 18 lat[/quote]Myślę, że każdy z organizatorów robi jednak wyjątki. Dziwi mnie takie ograniczenie Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka'][quote name='Viris']E nie marudzcie :0 Ja w lo tez mialam tylko rok informatyke. na studiach w ogole nie mialam ( niepotrzebna informatyka w moim kierunku) a teraz poszlam na studium informatyczne i mam po 5 godzin dziennie informatyke!!!![/quote] 5 godzin dziennie to dla mnie byłoby zdecydowanie za dużo Byłam na tygodniowym obozie komputerowym - nauka tworzenia stron www . Mieliśmy tak po 6 godzin przy komputerach dziennie. Po tygodniu miałąm już dosyć.[/quote]Ja też bym nie wytrzymała tylu godzin , jak dla mnie czarnej magii[/quote] Dla mnie akurat nie była to czarna magia, ale po kilku godzinach bolały mnie już oczy od ślepienia w te robaczki. Teraz ciągnie mnie aby w wakacje zapisać się na jakiś zaawansowany kurs, ale trzeba będzie poszukać czegoś, co trwa krócej.[/quote]Napewno coś odpowieniego znajdziesz, teraz jest ogromny wybór[/quote] Mam nadzieje. Chciaż znaleźć coś interesujacego nie jest tak łatwo. Cały czas jest problem wieku - zaawansowane kursy są przeważnie od 18 lat[/quote]Myślę, że każdy z organizatorów robi jednak wyjątki. Dziwi mnie takie ograniczenie[/quote] Do wakacji jeszcze bardzo dużo czasu więc moze znajdę coś ciekawego bez tego ograniczenia :) Na razie musi mi wystarczyć informatyka w szkole ;) Quote
_beatka_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ograniczenia wiekowe na kursach komputerowych?to jakas paranoja!przejdx się osobiście i porozmawiaj, napewno nie w każdej firmie tak jest! Quote
anutka Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='_beatka_']ograniczenia wiekowe na kursach komputerowych?to jakas paranoja!przejdx się osobiście i porozmawiaj, napewno nie w każdej firmie tak jest![/quote] Na pewno nie, dlatego będe szukać :) Quote
_beatka_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 w warszawie takich kursów organizuja ogromna ilość to znajdziesz napewno!a nie lepiej byłoby zapisać sie na kurs w czasie roku szkolnego np jakis weekendowy?pewnie byłby mniejszy natłok zajęć na raz i byłoby bardziej przyjemne niz siedzenie po kilka godzin dziennie przed komputerem? Quote
Viris Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ja lubie siedziec przed komputerem. Ale ilez mozna. Oczy mam bardzo dostosowane do gapienia sie w ekran. Ale chce sie ruszac, chce pobiegac, pospacerowac dlatego nie moge sie juz doczekac spacerkow z Klarcia :) Kursy dobra rzecz. Tez bym sie na jakis wybrala :) Quote
anutka Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 [quote name='_beatka_']w warszawie takich kursów organizuja ogromna ilość to znajdziesz napewno!a nie lepiej byłoby zapisać sie na kurs w czasie roku szkolnego np jakis weekendowy?pewnie byłby mniejszy natłok zajęć na raz i byłoby bardziej przyjemne niz siedzenie po kilka godzin dziennie przed komputerem?[/quote] Już się nie wyrobie. W tygodniu mam dodatkowe zającie i jeszcze zapisałam się na bierzmowanie. W weekendy też najprawdopodobniej będe miła jakieś zajęcia. Także kurs komputerpwy musi poczekac do wakacji ;) Quote
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 no cóz, chyba że tak!ale widzę, że zabiegana jesteś strasznie :D ja się cieszę że juz studiuję i mam więcej czasu wolnego, chociaz przed sesja trzeba sie ostro uczyć, żeby nauczyc się materiału z polowy roku na raz :-? Quote
misiaczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dziewczyny tu Wam odpisuję na temat aukcji...bo zaśmiecamy galerię :wink: . Co do nałogu,to był żart oczywiście :wink: . Beatka a co było z tym tuszem? Quote
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Misiaczek : Dla Ciebie moze to nie jest zagrozenie ale nawet nie wyobrazam sobie ile osob uzaleznilo sie od allegro :) Quote
misiaczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='Viris']Misiaczek : Dla Ciebie moze to nie jest zagrozenie ale nawet nie wyobrazam sobie ile osob uzaleznilo sie od allegro :)[/quote] Wiem,wiem...ludzie mają różne kółka zainteresowań :wink: :D Quote
Recommended Posts