Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jestem widać człowiekiem północy, bo mrozy jakoś znoszę, choc za nimi nie przepadam. ale upały.... ohyda... jestem stworzona, aby posiadac buldozka ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ats']ja jestem widać człowiekiem północy, bo mrozy jakoś znoszę, choc za nimi nie przepadam. ale upały.... ohyda... jestem stworzona, aby posiadac buldozka ;)[/quote]Napewno już niedługo będziesz miała.Postaramy si oto

Posted

Witajcie!
Chciałabym wszystkim uczestnikom forum uroczyście oświadczyć że nasza biało-czarna suczka FIONA ROZBAWIONA Chmiel L.A. urodziła przez cesarskie cięcie w dniu 1.09.2005 roku - 11 ślicznych szczeniąt !
Rodzina Króla Arlekina powiększyła się o 5 ślicznych chłopczyków i 6 dziewczynek. Wszystkie maści pręgowane i marengo.
Ponieważ nie umiem dodawać zdjęć na tym forum zapraszam wszystkich do oglądania galerii MIOTU E na mojej stronie internetowe:
[url]http://krolarlekin.w.interia.pl[/url]

Pozdrawiam Was
Monika i Hodowla Król Arlekin z Kielc

Posted

[quote name='ats']ja jestem widać człowiekiem północy, bo mrozy jakoś znoszę, choc za nimi nie przepadam. ale upały.... ohyda... jestem stworzona, aby posiadac buldozka ;)[/quote]
ats...mam dokładnie to samo.Nie znoszę upałów :evil: .

[quote name='ats']ja jestem widać człowiekiem północy, bo mrozy jakoś znoszę, choc za nimi nie przepadam. ale upały.... ohyda... jestem stworzona, aby posiadac buldozka ;)[/quote]
ats...mam dokładnie to samo.Nie znoszę upałów :evil: .

Posted

Dobry wieczór Draczyn...odpisałam Tobie w innym tamacie,chyba "kto ma Buldożka"
Bardzo się cieszę,że troszkę nowych osób do nas dołączylo :D .

Draczyn,teraz jest tyle tematów,że pewnie bedziemy się mijać....jak ja Tobie odpiszę ,Ciebie juz nie ma i na odwrót :lol: :lol: :lol:

Posted

Mnie też to bardo cieszy, martwi mnie tylko czy Ats się nie obraziła, bo zwróciłam jej uwagę w temacie buldożek w potrzebie, ale okropnie się zdenerwowałam jak z samego rana zobaczyłam na 1ym miejscu ten temat i juz myślałam, że jakiemuś buldożkowi się coś stało. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, że zwróciłam jej uwagę. Bardzo ją polubiłam i szkoda bymi było, gdyby przestała z nami rozmawiać

Posted

[quote name='Viris']Mysle ze nie obrazi sie tu nikt na nikogo :) Przeciez nie ma powodow.[/quote]Bardzo mi na tym zależy, aby tu nie było żadnych nieporozumień. Narazie jest miło i tak trzymajmy :scared: :scared: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

draczyn nie martw się!jakby jakis buldozek był w potrzebie to od tego wlasnie jest to forum żeby szybko z niej wyszedł :D a ast napewno sie nie obraziła-przeciez forum jest od pisania swoich opini a nie od obrazania :wink:

Posted

[quote name='_beatka_']draczyn nie martw się!jakby jakis buldozek był w potrzebie to od tego wlasnie jest to forum żeby szybko z niej wyszedł :D a ast napewno sie nie obraziła-przeciez forum jest od pisania swoich opini a nie od obrazania :wink:[/quote]Mam Beatko taką cicą nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie

Posted

napewno!był na psach w potrzebie raz buldozek-jak jeszcze nie było cie na forum!trafil do schroniska "kundelek", ale w kilka dni po załozeniu topicu juz bawil sie w czyiś pieeszach bo jak sie okazało stała juz długa kolejka chetnych do adopcji bulwki :D więc póki co nie martw się na zapas :wink:

Posted

[quote name='_beatka_']napewno!był na psach w potrzebie raz buldozek-jak jeszcze nie było cie na forum!trafil do schroniska "kundelek", ale w kilka dni po załozeniu topicu juz bawil sie w czyiś pieeszach bo jak sie okazało stała juz długa kolejka chetnych do adopcji bulwki :D więc póki co nie martw się na zapas :wink:[/quote]Chodziło mi o to ,że tentopik powinien byc wykorzystywany tylko wtedy, gdy pies jest rzeczywiśćie w potrzebie , ą nie do prywatnych pogaduszek

Wszystkie topiki z czerwonymi wykrzyknikami zakładane są przez moderatora (naszym jestWind) i przeznaczone do zabieraania głosu tylko na temat, który jest wymieniony w tytule

Posted

nie denerwuj sie!okazalo sie ze sunieczka juz zostala oddana i dlatego rozmowa zeszla troche na zle tory...ale popieram to zeby nie stawiac wykrzyknikow przy takich tematach bo jeszcze nam tu przed komputerem kiedy zaslabniesz :wink: pozdrawiam

Posted

Witajcie Maniacy Buldozkow :-)

Ciesze sie, ze nowy uklad Forum Ozdobnych przypadl Wam do gustu :-) To Wy jestescie tutaj Gospodarzami, a ja bede wpadac jedynie z doskoku ... i to bardziej z sympatii do cudnie "splaszczonych"mordek, anizeli z obowiazku :-) Licze tez, ze ze swoim obiektywem odwiedze Was na Wystawie w Warszawie i na Waszym Zlocie :-) Bardzo chetnie poznalabym Wasze Grono osobiscie, bo z tego co widze to bardzo sympatyczni z Was Forumowicze :-)
Fajnej atmosfery na Forum i milej zabawy :-)

serdecznie Was pozdrawiam,

Posted

[quote name='Wind']Witajcie Maniacy Buldozkow :-)

Ciesze sie, ze nowy uklad Forum Ozdobnych przypadl Wam do gustu :-) To Wy jestescie tutaj Gospodarzami, a ja bede wpadac jedynie z doskoku ... i to bardziej z sympatii do cudnie "splaszczonych"mordek, anizeli z obowiazku :-) Licze tez, ze ze swoim obiektywem odwiedze Was na Wystawie w Warszawie i na Waszym Zlocie :-) Bardzo chetnie poznalabym Wasze Grono osobiscie, bo z tego co widze to bardzo sympatyczni z Was Forumowicze :-)
Fajnej atmosfery na Forum i milej zabawy :-)

serdecznie Was pozdrawiam,[/quote]Diękujemy Wind, myślę że nie żałujesz ,że założyłaś nam to podforum. Bardzo nas to cieszy. Może na wystawie i na zlocie porobisz trochę ładnych fotek - to byłoby bombowe. Pozdrawiamy Cię serdecznie

Posted

[b]Draczyn,[/b]

Ja jedynie wnioskowalam do Admina Forum, ze warto aby Ozdobne podzielic na Grupy :-) I owszem, nie zaluje :D :D :D

Fajnie tu macie :-)

I do zobaczenia w realu :-) Milo bedzie mi Was spotkac :-)

pozdrowionka,

Posted

[quote name='Wind'][B]Draczyn,[/B]

Ja jedynie wnioskowalam do Admina Forum, ze warto aby Ozdobne podzielic na Grupy :-) I owszem, nie zaluje :D :D :D

Fajnie tu macie :-)

I do zobaczenia w realu :-) Milo bedzie mi Was spotkac :-)

pozdrowionka,[/quote]Nam również będzie bardzo miło . Do zobaczenia

Dobranoc :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

[quote name='Draczyn']Mnie też to bardo cieszy, martwi mnie tylko czy Ats się nie obraziła, bo zwróciłam jej uwagę w temacie buldożek w potrzebie, ale okropnie się zdenerwowałam jak z samego rana zobaczyłam na 1ym miejscu ten temat i juz myślałam, że jakiemuś buldożkowi się coś stało. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, że zwróciłam jej uwagę. Bardzo ją polubiłam i szkoda bymi było, gdyby przestała z nami rozmawiać[/quote]
ats napewno się nie obrazi,to już duża dziewczynka :wink: .

Posted

Sluchajcie mam takie pytanie.. a w zasadzie nie wiedzialam gdzie je zadac. Klara ma czesto czkawke. Czy to moze byc cos zlego..? Nie jest to jakast straszna czkawka ale zdarza sie to dosyc czesto raz na dzien lub raz na dwa dni i w sumie trwa krpociutko ale pytam... jutro i tak ide do wterynarza na szczepienie z Klarcia ale skoro jest mozliwosc zapytania na forum to pytam wlasnie tu :D

Posted

A czy odrobaczyłaś ją porząnie przd szczepieniem, bo po prostu może mieć robaki. Szczepionka nie działa jeśli piesek nie jest odrobaczony. Nie czytałam o tej czkawce, widocznie przeoczyłam jakiś twój post