Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='matrix.....']nawet jak są niezadowoleni to się przyzwyczają, ja będe odwiedzał forum buldożkowe żeby się czegoś więcej dowiedzieć, a pisać możemy na różne tematy właśnie tutaj :)[/quote]Zawsze bardzo miło będiemy Cię witać. Zaglądj do nas jaknajczęściej [quote name='ats']Jak miło miec podforum! Jak miło miec podforum![/quote]No i co Ats - wpadłaś na moment, wydałaś 2 okrzyki i znów zniknęłaś Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 dzisiaj trochę zle mi się pisze bo ciągle wyrzuca mnie z dogomanii i muszę logować się ponownie :( Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Co do meczy....Ja tam ich nie ogladam,bo mnie raza krzywe nogi pilkarzy :wink: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='matrix.....']dzisiaj trochę zle mi się pisze bo ciągle wyrzuca mnie z dogomanii i muszę logować się ponownie :([/quote]Mnie się to jeszcze nie zdażyło. Pwied mi Matrix jak to jest przekroczyłam 2000 postów, a ilość Lapek mi się nie zmieniła Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']dzisiaj trochę zle mi się pisze bo ciągle wyrzuca mnie z dogomanii i muszę logować się ponownie :([/quote]Mnie się to jeszcze nie zdażyło. Pwied mi Matrix jak to jest przekroczyłam 2000 postów, a ilość Lapek mi się nie zmieniła[/quote] chciałem odpowiedzięc ale zrobiły to już za mnie i Anutka i Caragan ! choć w innym temacie :) ale swoją drogą idziesz Draczyn jak burza z tymi postami :) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']dzisiaj trochę zle mi się pisze bo ciągle wyrzuca mnie z dogomanii i muszę logować się ponownie :([/quote]Mnie się to jeszcze nie zdażyło. Pwied mi Matrix jak to jest przekroczyłam 2000 postów, a ilość Lapek mi się nie zmieniła[/quote] chciałem odpowiedzięc ale zrobiły to już za mnie i Anutka i Caragan ! choć w innym temacie :) ale swoją drogą idziesz Draczyn jak burza z tymi postami :)[/quote]Bo bardzo mi się ta zabawa spodobała. Już nieraz mi się obiad przez forum przypalił Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']dzisiaj trochę zle mi się pisze bo ciągle wyrzuca mnie z dogomanii i muszę logować się ponownie :([/quote]Mnie się to jeszcze nie zdażyło. Pwied mi Matrix jak to jest przekroczyłam 2000 postów, a ilość Lapek mi się nie zmieniła[/quote] [B][URL="http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7906&postdays=0&postorder=asc&start=75"]RANGI AWANSU[/URL][/B] Matrix,przeskakujac na wlasciwszy temat,czyli na off 8) Specjalnie dla Ciebie zdjecie zrobione przez Bogarke,obrazujace ze Malenstwo wciaz jest szczeniakiem ..... [IMG]http://img.tar.hu/fufinek/size2/15159004.jpg[/IMG] [IMG]http://img.tar.hu/fufinek/size2/15159002.jpg[/IMG] ...tylko troszke wyrosnietym,ale sam widziales ze mentalnosc i zachowanie to on ma ok.3letniego dziecka :wink: :D A tu jego nochalek :wink: :D Alez sie Bogarka natrudzila nim jej wyszedl,ehhh :wink: [IMG]http://img.tar.hu/fufinek/size2/15156728.jpg[/IMG] I profil :D [IMG]http://img.tar.hu/fufinek/size2/15158892.jpg[/IMG] Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Oje jakie piękne fotki aż dech zapiera Quote
misiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ale cudne to Maleństwo :D Idę na film...dobranoc :P Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Anutko,dobranoc :D Draczyn,popieram w pelni :D Ale Bogarka robi w wiekszosci ladne foty :D [quote name='misiaczek']Ale cudne to Maleństwo :D[/quote] Dziekujemy,mimo ze to przez grzecznosc,bo nie wypada przeciez [owiedziec "Won z tym przerosnietym bulgotem" :wink: :lol: Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='misiaczek']Idę na film...dobranoc :P[/quote]Dobranoc Misiacze, do jutra. Szkoda, żę już nas opuszczasz Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Misiaczku dobranoc,a raczej milego ogladania :D Ja zas Was chyba zdradze z kolei dla "13-kotow" ,bo ja niewierna i przewrotna jestem czyli jednym slowem typowa przedstawicielka swojej plci :wink: :fadein: Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='carragan']Misiaczku dobranoc,a raczej milego ogladania :D Ja zas Was chyba zdradze z kolei dla "13-kotow" ,bo ja niewierna i przewrotna jestem czyli jednym slowem typowa przedstawicielka swojej plci :wink: :fadein:[/quote]Dla jakich kotow Carragan? Czyżbyś szła karmić 13 koów? Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Carragan dziękuję za zdjęcia są śliczne, Bogarka ładne zdjecia robi ... jak już dotrę na Węgry to chyba też Matrixa obfotografuje :) Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Skadze,"13kotow" to opowiesci fantastyczne z kotami w roli glownej :wink: A kotow w domu nie potrzebuje,wystarczy mi ze ja mam kota i to niezlego [img]http://manu.dogomania.pl/emot/wariat.gif[/img] Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='matrix.....']Carragan dziękuję za zdjęcia są śliczne, Bogarka ładne zdjecia robi ... jak już dotrę na Węgry to chyba też Matrixa obfotografuje :)[/quote]Koniecznie, bo brakuje nam tu jego zdjęć Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 mam parę zdjęć ale nie potrafię ich tu wstawić Carragan pomocy, jesteś jeszcze ? Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='matrix.....']mam parę zdjęć ale nie potrafię ich tu wstawić Carragan pomocy, jesteś jeszcze ?[/quote]Napisz do Anutki na pv. Ona napewno Ci pomoże. Chyba jeszcze nieśpi Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']mam parę zdjęć ale nie potrafię ich tu wstawić Carragan pomocy, jesteś jeszcze ?[/quote]Napisz do Anutki na pv. Ona napewno Ci pomoże. Chyba jeszcze nieśpi[/quote] to już jutro muszę coś wybrać ze zdjęć :) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Koniecznie coś wybierz. Zajżała przed chwiłą na str ZKP w Warszawie. Faktycznie wystawa 10go, czyli w sobotę Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Draczyn']Koniecznie coś wybierz. Zajżała przed chwiłą na str ZKP w Warszawie. Faktycznie wystawa 10go, czyli w sobotę[/quote] a dzień po niej czyli w niedzielę w Chorzowie wystawa :) ja już się żegnam dobranoc, jutro popatrzę znowu i jakieś te zdjęcia postaram się przygotować :) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='matrix.....']ja już się żegnam dobranoc, jutro popatrzę znowu i jakieś te zdjęcia postaram się przygotować :)[/quote]Dobranoc Matrix. Miło nam ,że tak długo z nami przebywałeś Quote
anutka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Witajcie. Chyba tym razem udało mi się być pierwszą. [quote]Napisz do Anutki na pv. Ona napewno Ci pomoże. Chyba jeszcze nieśpi[/quote] Wyślij mi te zdjęcia to je wstawie :) Quote
ats Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dzis od rana oglądanie w kompie bajki o Lucky Lucku z Zosią - dlatego dopiero teraz sie melduję... Quote
Recommended Posts