Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Idę zrobić sobie kawkę...wypijecie ze mną wirtualnie? :morning:[/quote]Jakbym wypiła kawkę o tej porze, to bym miała nockę z głowy. Kawę piję tylko rano, aby się obudzić, bo z budzeniem się mam stałe kłopoty

[quote name='anutka']Draczyn, a jakie tematy są dla Ciebie niewidoczne??[/quote]Biblioteczka, Artykuły, Ogłoszenia i Reproduktory

Posted

Jakoś nie kojarze żebyśmy pisały coś co moze wystraszyć resztę.
Myśle, że niedługo wszyscy się znowu pojawią.

Czy ja przypadkiem nie miałam już spać?? :roll:
Jeszcze raz dobranoc - teraz już na prawde wyłączam komputer.

Posted

Oj ja bardzo chcialam was dzisiaj odwiedzic ale moja przeprowadzka mnie dobila.poza tym w nowym mieszkaniu niemam internetu a zalozenie go okazuje sie skomplikowane :cry: Ach wszystko mnie boli mowie wam koszmar.I dlatego usiadlam chociaz teraz zeby nie bylo ze znowu sie nie odzywam :lol: :lol: :lol: przynajmiej sie staram.A teraz zycze wszystkim przyjemnej nocki i cudownego dnia z buldozkami :lol: :lol:

Posted

[quote name='ferroo']Oj ja bardzo chcialam was dzisiaj odwiedzic ale moja przeprowadzka mnie dobila.poza tym w nowym mieszkaniu niemam internetu a zalozenie go okazuje sie skomplikowane :cry: Ach wszystko mnie boli mowie wam koszmar.I dlatego usiadlam chociaz teraz zeby nie bylo ze znowu sie nie odzywam :lol: :lol: :lol: przynajmiej sie staram.A teraz zycze wszystkim przyjemnej nocki i cudownego dnia z buldozkami :lol: :lol:[/quote]Przeprowadzka, to faktycznie koszmar, ja przeżywałam ją trzy lata temu. Najpierw gruntowny remont, potem przenosiny. Wszyscy byliśmy umęczeni do ostatnich granic. Za to póżniej jest fajnie, w nowym przestonnym i czystym domu. Trzymamy kciuki, aby wszystko poszło dobrze :drinking: :drinking:

[quote name='ats']wczoraj dzień był koszmarny ze względu na duszny upał.
ale może dzisiaj będzie lepiej :)[/quote]Ale ty Ats jesteś ranny ptaszek. Ja dopiero wstałam, a ty już dawno jesteś na nogach. Dzieńdobr wszystkim

Posted

Dzień dobry.
Dzisiaj na szczęście zapowiada się chłodniejszy dzień.
W sam raz na robienie porządków ;) Dlatego znikam - postarać się byl koło południa

Posted

Draczyn , czy Ty nigdy nie śpisz ?
Idę na " naguska " - patrz temat na FORUM ( Boże jeszcze mi zarzucą ekshibicjonizm), a potem do pracy .
Chciałam się jednak odmeldować , byście nie zapomnieli o moim istnieniu.
Buziaczki

Posted

[quote name='Draczyn']Anutko, strasznie musicie bałaganić. Codziennie te porządki. Ja strasznie nie lubię sprzątać. Zyczę wydajnych porządków. D szybkiego zobaczenia[/quote]
wcale tak strasznie nie bałaganimy ;) , ale okazało się, że mamy dzisiaj gości takze trzeba troche w mieszkaniu posprzątac.
Ja mam takie dni, że budzę się z chęcią do sprzątania, ale przeważnie jestem do tego zmuszana - tak jak dzisiaj ;)