misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Idę zrobić sobie kawkę...wypijecie ze mną wirtualnie? :morning: Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='misiaczek']Idę zrobić sobie kawkę...wypijecie ze mną wirtualnie? :morning:[/quote]Jakbym wypiła kawkę o tej porze, to bym miała nockę z głowy. Kawę piję tylko rano, aby się obudzić, bo z budzeniem się mam stałe kłopoty [quote name='anutka']Draczyn, a jakie tematy są dla Ciebie niewidoczne??[/quote]Biblioteczka, Artykuły, Ogłoszenia i Reproduktory Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 No to w takim razie prawie wszystkie tematy masz dostępne. W Biblioteczce, artykułach i reproduktorach nic się nie dzieje :) Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Zupełnie nie rozumiem, czemu tam są zamknięte tematy, to chyba pozostałość z minionej epoki Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Te tematy są dostępne tylko dla zarejestrowanych,zalogowanych. Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Też tego nie rozumiem - zupełnie bez sensu. Ale podobno wszystkie działy miały zostać odblokowane - dziwne Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Muszę lecieć. Będę oklo 22ej Temaciku hop do góry Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Ja już będe szła. Na koniec jeszcze podbijam temat. dobranoc. Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dobranoc Anutko, może jeszcze ktoś się tu zjawi. Ja jeszcze trochę pobędę :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ja się zjawiłam...ale dziś to chyba normalne,że tylko ja,Ty i Anutka wartę pełnimy na forum :D A Moloska znowu gdzieś zwiała :D Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Musimy pomyśleć czym wystraszłyśmy resztę. Może to ten wzorzec sędziego, albo krytyka tamtego forum., a może poprostu niekorzystna aura Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Jakoś nie kojarze żebyśmy pisały coś co moze wystraszyć resztę. Myśle, że niedługo wszyscy się znowu pojawią. Czy ja przypadkiem nie miałam już spać?? :roll: Jeszcze raz dobranoc - teraz już na prawde wyłączam komputer. Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nikt sie chyba nie wystraszył...poprostu koniec wakacji,urlopów. A może aura też jest niekorzystna :wink: Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Być może, bo ja rozmawiam także na grzywaczykach, bo mam tez taką sunię i tam też dziś wyjątkowe pustki Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Napewno...zobaczycie,jeszcze będzie tyle ludzi na forum,że dogomania będzie się znowu wlokła jak żółw :lol: . Ja też idę już spać....dobranoc. Quote
ferroo Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Oj ja bardzo chcialam was dzisiaj odwiedzic ale moja przeprowadzka mnie dobila.poza tym w nowym mieszkaniu niemam internetu a zalozenie go okazuje sie skomplikowane :cry: Ach wszystko mnie boli mowie wam koszmar.I dlatego usiadlam chociaz teraz zeby nie bylo ze znowu sie nie odzywam :lol: :lol: :lol: przynajmiej sie staram.A teraz zycze wszystkim przyjemnej nocki i cudownego dnia z buldozkami :lol: :lol: Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 wczoraj dzień był koszmarny ze względu na duszny upał. ale może dzisiaj będzie lepiej :) Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='ferroo']Oj ja bardzo chcialam was dzisiaj odwiedzic ale moja przeprowadzka mnie dobila.poza tym w nowym mieszkaniu niemam internetu a zalozenie go okazuje sie skomplikowane :cry: Ach wszystko mnie boli mowie wam koszmar.I dlatego usiadlam chociaz teraz zeby nie bylo ze znowu sie nie odzywam :lol: :lol: :lol: przynajmiej sie staram.A teraz zycze wszystkim przyjemnej nocki i cudownego dnia z buldozkami :lol: :lol:[/quote]Przeprowadzka, to faktycznie koszmar, ja przeżywałam ją trzy lata temu. Najpierw gruntowny remont, potem przenosiny. Wszyscy byliśmy umęczeni do ostatnich granic. Za to póżniej jest fajnie, w nowym przestonnym i czystym domu. Trzymamy kciuki, aby wszystko poszło dobrze :drinking: :drinking: [quote name='ats']wczoraj dzień był koszmarny ze względu na duszny upał. ale może dzisiaj będzie lepiej :)[/quote]Ale ty Ats jesteś ranny ptaszek. Ja dopiero wstałam, a ty już dawno jesteś na nogach. Dzieńdobr wszystkim Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Dzień dobry. Dzisiaj na szczęście zapowiada się chłodniejszy dzień. W sam raz na robienie porządków ;) Dlatego znikam - postarać się byl koło południa Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Anutko, strasznie musicie bałaganić. Codziennie te porządki. Ja strasznie nie lubię sprzątać. Zyczę wydajnych porządków. D szybkiego zobaczenia Quote
elżbietarusos Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Draczyn , czy Ty nigdy nie śpisz ? Idę na " naguska " - patrz temat na FORUM ( Boże jeszcze mi zarzucą ekshibicjonizm), a potem do pracy . Chciałam się jednak odmeldować , byście nie zapomnieli o moim istnieniu. Buziaczki Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='Draczyn']Anutko, strasznie musicie bałaganić. Codziennie te porządki. Ja strasznie nie lubię sprzątać. Zyczę wydajnych porządków. D szybkiego zobaczenia[/quote] wcale tak strasznie nie bałaganimy ;) , ale okazało się, że mamy dzisiaj gości takze trzeba troche w mieszkaniu posprzątac. Ja mam takie dni, że budzę się z chęcią do sprzątania, ale przeważnie jestem do tego zmuszana - tak jak dzisiaj ;) Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Trudno Anulko - takie jest życie. Obowiązki muszą być. Poczekamy cierpliwie , aż kończysz Quote
misiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dzień dobry! Ja też sprzątać nie lubię...ale jestem pedantką,więc.... :evilbat: Quote
Recommended Posts