misiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 matrix,dzięki...właśnie o to mi chodziło :D Draczyn wysłałam Tobie pw Quote
elżbietarusos Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Piesek od Stasia , mimo iż wydaję się długi z pewnością jest wart grzechu. Jego rodzice też są całkiem w klasie. Sama teraz poszukuje pręgowanego pieska dla siebie , więc przyglądam mu się dosyć uważnie. Dzięki Minimolos za zdjęcia Królicy , tą sukę uwielbiam . To była miłość od pierwszego wejrzenia. Wzorzec sędziego - superancki. Pozdrawiam Quote
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Dobrywieczór Matrix. Czytałeś wzorzec sędziego - bardzo mi się podoba. To przysłała mi babeczka na prywatnego maila. uważam, ze to niezłe Quote
matrix..... Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='Draczyn']Dobrywieczór Matrix. Czytałeś wzorzec sędziego - bardzo mi się podoba. To przysłała mi babeczka na prywatnego maila. uważam, ze to niezłe[/quote] Dobry Wieczór czytałem jest śmieszny, chyba już wcześniej się z nim spotkałem choć w trochę innejh wersji :) Quote
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ja to pierwszy raz widziałam i uważam, że jest niezłe :multi: :multi: :multi: :rocol: :rocol: :klacz: :klacz: :klacz: :stupid: :stupid: :ylsuper: :ylsuper: Tu też cisza więc dobranoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No buldożki hop do góry. Dopóki Wind nie zrobi nam osobnego podtematu, to musicie być sztucznie podbijane do góry, abyście nie zginęły gdzieś na końcu :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Oj rzeczywiście pustki. Dzień dobry wszystkim. Może dzisiaj się znajdzie więcej chętnych do rozmów Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Faktycznie straszne putki. dzieńdobry Aniu, tylko my dwie wierne buldożkom, Mnie znów strony ciężkochodzą Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 No właśnie. Co się stało z resztą?? Mnie nawet dzisiaj w miarę szybko chodzi Dogomania. Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Większość chyba pracuje i będą tutaj wieczorem, a tymczasem tylko my dwie na posterunku Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 O rety, co z Wami buldomaniacy. Znów nikogo niema [quote name='elżbietarusos']Piesek od Stasia , mimo iż wydaję się długi z pewnością jest wart grzechu. Jego rodzice też są całkiem w klasie. Sama teraz poszukuje pręgowanego pieska dla siebie , więc przyglądam mu się dosyć uważnie. Dzięki Minimolos za zdjęcia Królicy , tą sukę uwielbiam . To była miłość od pierwszego wejrzenia. Wzorzec sędziego - superancki. Pozdrawiam[/quote]Ela, on wcale nie jest długi, to śliczny piesek. Widziałam go 2 tyg. temu. Chyba się tak nie wydłużył przez ten czas. Zdjęcie jest poprostu fatalne, wogóle nie oddaje jego urody, a wręcz mu ją odbiera. Czy piesek może się tak zmienić przez 2 tyg.????????????????????????????????? Quote
ats Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Irka i Clay Loczek - piękne pieski!! No, jesli takie psy wychodzą "spod igły" Draczyna... to warto czekać... Quote
Moloska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Witam,temat spada...na dol!Ratowac,ratowac,bo utonie! :evilbat: Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Witaj Moloska - temat spada bo nie było chętnych do dyskusji Quote
Moloska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 no...ja tez lece. A gdzie Draczyn? Draczyn,ratuj! Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Moloska']Witam,temat spada...na dol!Ratowac,ratowac,bo utonie! :evilbat:[/quote]Molosko kochana jesteś. Masz rację trzeba ratować nasze ukochane tematy [quote name='ats']Irka i Clay Loczek - piękne pieski!! No, jesli takie psy wychodzą "spod igły" Draczyna... to warto czekać...[/quote]Ats Irka jest z hodowli Draczyn, ale Clay to hodowla loszka "Kręcony Loczek", tak, że to jego zasługa [quote name='Moloska']no...ja tez lece. A gdzie Draczyn? Draczyn,ratuj![/quote]Ja już jestem, a Ciebie znów nie ma, .Tylko my z Anutką jesteśmy zawsze na posterunku, z malymi przerwami Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 No właśnie. wszyscy pojawiają się i znikają. Zaraz wstawie fotki innych ras Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='anutka']No właśnie. wszyscy pojawiają się i znikają. Zaraz wstawie fotki innych ras[/quote]Czekamy Anutko. ja teraz trochę odpocznę i złapię drugi oddech :D :D :D Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Moloska']Witam,temat spada...na dol!Ratowac,ratowac,bo utonie! :evilbat:[/quote]Molosko kochana jesteś. Masz rację trzeba ratować nasze ukochane tematy[/quote]Twoim śladem Molosko, buldożki , hop do góry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ratujemy jak możemy, ale dzisiaj jest nas wyjątkowo mało - straszna posucha :cry: :cry: :cry: Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Oj rzeczywiście nic się nie dzieje. Już nawet 100nieszczęść więcej pisze niż my ;) Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Prawda Anutko,byłam tam i widziałam :wink: Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 On tylko pod spodem dopisuje sobie wymyślonych dyskutantów. Chyba, że oni piszą na topikach dla mnie niewidocznych Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ci co są pod spodem wpisani ,to nie koniecznie muszą pisać posty...oni wchodza na forum i czytają tematy logując się :lol: ....bo to jest lista przebywających na forum :D Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Draczyn, a jakie tematy są dla Ciebie niewidoczne?? Quote
Recommended Posts