Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek od Stasia , mimo iż wydaję się długi z pewnością jest wart grzechu.
Jego rodzice też są całkiem w klasie. Sama teraz poszukuje pręgowanego pieska dla siebie , więc przyglądam mu się dosyć uważnie.
Dzięki Minimolos za zdjęcia Królicy , tą sukę uwielbiam . To była miłość od pierwszego wejrzenia.
Wzorzec sędziego - superancki.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Draczyn']Dobrywieczór Matrix. Czytałeś wzorzec sędziego - bardzo mi się podoba. To przysłała mi babeczka na prywatnego maila. uważam, ze to niezłe[/quote]

Dobry Wieczór czytałem jest śmieszny, chyba już wcześniej się z nim spotkałem choć w trochę innejh wersji :)

Posted

Ja to pierwszy raz widziałam i uważam, że jest niezłe :multi: :multi: :multi: :rocol: :rocol: :klacz: :klacz: :klacz: :stupid: :stupid: :ylsuper: :ylsuper:

Tu też cisza więc dobranoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No buldożki hop do góry. Dopóki Wind nie zrobi nam osobnego podtematu, to musicie być sztucznie podbijane do góry, abyście nie zginęły gdzieś na końcu :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

O rety, co z Wami buldomaniacy. Znów nikogo niema

[quote name='elżbietarusos']Piesek od Stasia , mimo iż wydaję się długi z pewnością jest wart grzechu.
Jego rodzice też są całkiem w klasie. Sama teraz poszukuje pręgowanego pieska dla siebie , więc przyglądam mu się dosyć uważnie.
Dzięki Minimolos za zdjęcia Królicy , tą sukę uwielbiam . To była miłość od pierwszego wejrzenia.
Wzorzec sędziego - superancki.
Pozdrawiam[/quote]Ela, on wcale nie jest długi, to śliczny piesek. Widziałam go 2 tyg. temu. Chyba się tak nie wydłużył przez ten czas. Zdjęcie jest poprostu fatalne, wogóle nie oddaje jego urody, a wręcz mu ją odbiera. Czy piesek może się tak zmienić przez 2 tyg.?????????????????????????????????

Posted

[quote name='Moloska']Witam,temat spada...na dol!Ratowac,ratowac,bo utonie! :evilbat:[/quote]Molosko kochana jesteś. Masz rację trzeba ratować nasze ukochane tematy

[quote name='ats']Irka i Clay Loczek - piękne pieski!! No, jesli takie psy wychodzą "spod igły" Draczyna... to warto czekać...[/quote]Ats Irka jest z hodowli Draczyn, ale Clay to hodowla loszka "Kręcony Loczek", tak, że to jego zasługa

[quote name='Moloska']no...ja tez lece.
A gdzie Draczyn?
Draczyn,ratuj![/quote]Ja już jestem, a Ciebie znów nie ma, .Tylko my z Anutką jesteśmy zawsze na posterunku, z malymi przerwami

Posted

[quote name='anutka']No właśnie. wszyscy pojawiają się i znikają.

Zaraz wstawie fotki innych ras[/quote]Czekamy Anutko. ja teraz trochę odpocznę i złapię drugi oddech :D :D :D

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Moloska']Witam,temat spada...na dol!Ratowac,ratowac,bo utonie! :evilbat:[/quote]Molosko kochana jesteś. Masz rację trzeba ratować nasze ukochane tematy[/quote]Twoim śladem Molosko, buldożki , hop do góry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: