Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn,serio? :o
Moge sie przespac u Was? :o
Chyba nie jest to mozliwe,bo prawdopodobnie pojade z psem?
Bo u kogo go zostawie?
Bulwa bedzie miala wtedy 5 miesiecy Wszystkie psy traktuja go wlasnie jak dziecko i wcale na niego nie raguje-przeciwnie, nie zwracaja na niego w ogole uwagi.
Boston nie mial jeszcze kontaktu z buldogiem.Kiedys spotkalismy w lecznicy,jednak bulwa nie mogla miec kontaktu z psami.

Posted

Już jestem. Jeśli ktoś chciałby Ladnego buldożka z rodowodem i dobrym pochodzeniem tanio, to mam taki telefon. Widziałam go jest ładny i nie ma żanych wad anatomicznych

Posted

Moloska ten facet, który chce sprzedać tego pieska jest na Serwisie Buldoga Francskiego, a jego hodowla to Kręcony Loczek, znajdziesz go tam w hodowlach. Piesekjest po Irce Draczyn - córce Lizy Draczyn i po synie Tobiaszka. To jest szczeniak chyba 6 mies czarny pręgowany, a facet ma już drugi miot po innej suce i tego pieska nie moż dł€żej trzymać bo nie ma warunków

Posted

Moloska, tańsze noclegi są tylko do października w akademikach.
Ale może rzeczywiście Draczyn zna coś tańszego.
Ja znalazłam bazę hoteli warszawskich i obdzwoniłam wszystkie do 200zl.

Posted

Ten facet, ktory ma taniego buldożka i ma hodowlę Kręcony loczek (jest na SBF) to jest były wojskowy i wiem,że kiedyś załatwiał ludziom z ZKP jakieś tanie wojskowe noclegi - spytajcie jego może to jeszcze aktualne. On jest b. uczynny i chętnie pomoże. U mnie to możliwe, ale nie z psem, bo Kubuś by szalzł