Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_beatka_']chefrenku a mi ten link podany przez Ciebie nie dzaila, nic mi nie wyskakuje...:roll:

misiaczku ale ubranko extra:multi:sotek wyglada w nim jakby zszedl dopiero co z wybiegów w paryżu czy mediolanie:lol:[/quote]

Już nie ma tej suczki. Widocznie ktoś ja kupił.:shake: :shake: :shake:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hebulka']A wiadomo co się dzieje teraz z tym psem ?? Trudno chyba zliczyc ile razy zmieniał własciciela..:-([/quote]

On też tam jest. Raz chcą go sprzedać raz kryć nim i tak w kółko.

[URL]http://www.allegro.pl/item163303994_buldog_francuski_oczekuje_na_partnerki.html[/URL]

Posted

[quote name='Chefrenek']On też tam jest. Raz chcą go sprzedać raz kryć nim i tak w kółko.

[URL]http://www.allegro.pl/item163303994_buldog_francuski_oczekuje_na_partnerki.html[/URL][/quote]

o rany...faktycznie..:-(:-(:-(

Posted

[quote name='_beatka_']hmmm don soto i jego dziewczyna donna misioslawa:razz::evil_lol:[/quote]
Don Soto-ojciec chrzestny.Mafiozo :evil_lol:.A donna Misiosława,próbowała mu ukraść kurtałkę.Choć w poniedziałek zamówiłam im tez fajne kubraczki Karlie i jak Misiosławie założyłam na spacerek,to niestety zrobiła autystycznego jełopka,zapatrzyła się w jeden punkt i nie chciała kroku zrobić.Musiałam zbuntowaną dziewczynę na smycz wziąść i ciągnąć siłą jak krówkę :mad:.

Posted

[quote name='Hebulka']Misiaczku Sotuś pięknie wyglada i chyba szyte jak na niego z tego co widze ??!![/quote]
Idealne :loveu:.Tylko z przodu jest na rzepy a on ma długą kryzę i trochę się plączą kudełki ;).Ale naprawdę jest fajne to ubranko.Amerykańske ;).
Sotus światowy chlopak się zrobił ;).

Posted

[quote name='Chefrenek']Nie wiem - pewnie jest jakiś powód - można zapytać, zrobić prowokację.[/quote]

Bo pewnie suki z rodowodem się do tego MEDALISTY nie zgłaszaja, a facet chciałby troche zarobić :mad: :mad: :mad:
Ciekawe czy można zgłosić w ZK, że medalista kryje suki bez rodowodu, i czy są jakieś tego konsekwencje ? Ale chyba jesli nie jest reproduktorem to raczej nie :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Bo pewnie suki z rodowodem się do tego MEDALISTY nie zgłaszaja, a facet chciałby troche zarobić :mad: :mad: :mad:
Ciekawe czy można zgłosić w ZK, że medalista kryje suki bez rodowodu, i czy są jakieś tego konsekwencje ? Ale chyba jesli nie jest reproduktorem to raczej nie :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]

Jeśli nie jest reproduktorem to nie. A te medale to można na bazarze kupić.

Posted

Bo jakby miały rodowód,to krycie pewnie byłoby droższe niż 300zł ale niekoniecznie ten pies byłby wybrany na reproduktora.Nie u każdego,który zdobył papiery,od razu stoi tłum suczek do krycia.Z rodowodem to raczej starannie się wybiera reproduktora.A suczki bez rodowodu,kryte rodowodowym to pewnie w jego mniemaniu nobilitacja. Więc moze to "biznesmen",który stwierdził,że pójdzie na ilość a nie na jakość :p.

Posted

[quote name='Chefrenek'][URL]http://www.allegro.pl/item167297215_buldog_francuski_prawiczek_czeka_na_dziewczyny_.html[/URL][/quote]

Ludzie to maja pomyśły na zareklamowanie psa jako reproduktora :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Znowu wstretny handlarz- ma buldozke angielska, szczeniaczki francuskie i szuka reproduktora mopsa.
Dokąd bedziemy mieli takie prawo w Polsce, ze zwierzę = rzecz, a tak na prawde, to w swietle przepisów podatkowych zwierzę jest mniej warte niz rzecz to w kólko beda takie ogloszenia i nic nie skłoni nabywcow , zeby nie kupowali u takich ludzi.