_beatka_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 misiaczku dzieki za informacje, w takim razie biore sie natychmiast za zalatwianie:multi: Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam Was poswiatecznie. Jest kolejna buldozka w schronisku. Dowiedzialam sie o tym 30 minut temu i rece opadaja. Kontaktowalam sie juz z Lavinia, domek tymczasowy jest. Jesli nie udaloby sie zalatwic innego transportu to prawdopodobnie pojade ja. Mam czas teraz do sylwestra a po sylwestrze dopiero kolo 10 stycznia. Dzwonila do mnie osoba ze schroniska, mam miec dzisiaj na mailu zdjecia suni. Z tego co zrozumialam sunke trzeba zabrac od razu. Jest zima, a to jednak buldozka. Quote
_beatka_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 viris a gdzie jest sunia?jaki to schron? i czy cos o niej wiadomo wiecej? Quote
anutka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Sunia jest w Kokoszkach [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/3765/img2368kd1.jpg[/IMG] Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 To schronisko w Gdansku (tam gdzie byla Dzesi) sunia mloda, chyba pregowana. Ja moge jechac po nia w sobote. Zaraz postaram sie dowiedziec na mapie dogo czy cos sie uda zorganizowac z transportem. I mam awaryjny tymczas w Gdansku jak cos, u dziewczyny ktora robila zdjecia Dzesulki jak jeszcze byla w schronie. Quote
_beatka_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ojejku jaka fajna suncia, podobna z mordki do...monarka maupy:loveu: viris jakby czegoś bylo wam trzeba to pisz:cool3: Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pomocy przy szukaniu transportu nam potrzeba :) Gdansk - Warszawa. Jesli nie znajdziemy to pieniedzy na transport i ja pojade. Lavinia jak cos dolozy, ja tez zaraz podlicze czy cos mam. Z bazarku kase na buldozki tez sie dolozy. Quote
_beatka_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 transportu poki co nie mam jak zalwic...bo nie mam prawka:placz: ale finansowo mozecie na mnie i na bajtusia liczyc:cool3: Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Beatko jak masz chwile to moze poszukaj na Mapie dogo czy ktos nie jezdzi na tej trasie. Ja jestem dzisiaj strasznie zajeta, nie wiem kiedy znajde chwile na przeszukanie mapy. Sunie zabierze wolontariuszka do siebie i ja osbierzemy w sobote z domciu, zeby w schronie nie siedziala. Quote
Chefrenek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Rzecznie o buldogach ale warto się pośmiać. [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/451229_bernenski_pies_pastewny_szczenieta.html[/URL] Quote
_beatka_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 o boze jaki kretyn...:lol: pies pastewny, tego jeszcze nie slyszalam:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='_beatka_']o boze jaki kretyn...:lol: pies pastewny, tego jeszcze nie slyszalam:evil_lol:[/quote] Pewnie pomyliło mu sie z burakiem pastewnym :diabloti: zamiast psem pasterskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 to ewidentnie jakis idiota...ciekawe kto kupi odniego psa pastewnego?rolnik??:evil_lol: :diabloti: Quote
Hebulka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 o ja piernicze..pastewny...:-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::evil_lol: to ja mam chyba buldoga francowatego..:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [I][B]hebulka dobre :D:D:D:D:D:D:D sie usmialam [/B][/I] Quote
martynka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ja ostatnio przeczytalam: "chińsjki grzywacz. prawie cały łysy! nawet nie do golenia!" Quote
Agama Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Martynko wbrew pozorom to ogloszenie jest prawidlowe:lol: sa grzywacze nagie ,semi czyli nagi zarastajacy ,i pp czyli owlosiony.Na wystawach sa preferowane semiki,czyli nagusy mocno golone-wtedy maja dluga wielka grzywe do polowy plecow ,ful wlosa na lapach itp.Jak sie rodza grzywki to od razu widac ,ktory jest ktory ,nagus wystarczy ,ze ma gola klatke piersiowa i brak wlosa pob brzuchem i juz bedzie zaliczony do hl a nie pp Quote
Chefrenek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]Agama [/B]miałam takie przeczucie, że o tym napiszesz. Quote
Agama Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 wiesz 8 lat temu jak kupowalam pierwsza grzywaczke naga ,z batdzo znanej i dobrej hodowli to po 5 dniach doznalam szoku ,bo z nagiej suni zrobilo sie zwierzatko zarosniete sztywnym ,,wydrowatym,,wlosem,podobno hodowczyni mowila mi ,ze jest zarastajacaale ja bylam tak zaaferowana ,ze nie uslyszalam Quote
Agama Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 wiem o tym,tylko tak pisze,ja swoich szczenkow nie gole przed sprzedaza ,zeby kazdy wiedzial co kupuje,zreszta mocno zarastajace sie u mnie nie rodza-ten z avatarku ma tylko kilka rzadkich wlosow na tulowiu Quote
misiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Hebulka[/B],dostałaś juz nowe ubranka z szafy??? Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Misiaczek[/B] a tamta kobieta zwróciła ci pieniądze? [B]Hebulko[/B] myślałam, że już zrezygnowałaś z szafy? Quote
Recommended Posts