Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='butterfly15']a u nas dzis ;p ale mam stresa :D juz sie wykapalam.. teraz maluje paznokcie... zaraz do fryzjera... eh ;p tylko czemu musi padac?? jak poloneza mamy na dworzu :[[/quote] O ja moze przestanie :D Pokaz mi sukienke i siebie w niej no :D:D:multi: :multi: :multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 jest :D na pol godziny przestalo padac i zatanczylismy :D a zabawa byla niezla :D ja chce jeszcze :D Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='butterfly15']jest :D na pol godziny przestalo padac i zatanczylismy :D a zabawa byla niezla :D ja chce jeszcze :D[/quote] To fajnie :D:D Ja chce zobaczyc sukienke !!!!! :D Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Rozumiem, że z Kleksikiem jest już OK? A Osko to już taki duuuuzy ON się zrobił! Jak wrażenia z balu? Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 a u Kleksia dobrze :) moze zabki mu ostatnio dokuczaja ale ogolnie oki ;) a Osko rosnie i rosnie :D :D a po balu :D eh :D zyc nie umierac :D super bylo ;p nigdy w zyciu tak dobrze sie nie bawilam i nie zapomne tego do konca zycia :) fotki beda beda :D ale pozniej ;) pozdrawiam Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='butterfly15']a u Kleksia dobrze :) moze zabki mu ostatnio dokuczaja ale ogolnie oki ;) a Osko rosnie i rosnie :D :D a po balu :D eh :D zyc nie umierac :D super bylo ;p nigdy w zyciu tak dobrze sie nie bawilam i nie zapomne tego do konca zycia :) fotki beda beda :D ale pozniej ;) pozdrawiam[/quote] To czekam na foteczki :multi: :multi: A Osko jest kogo bo ja juz nie pamietam :oops: :oops: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='butterfly15']a u Kleksia dobrze :) moze zabki mu ostatnio dokuczaja ale ogolnie oki ;) a Osko rosnie i rosnie :D :D a po balu :D eh :D zyc nie umierac :D super bylo ;p nigdy w zyciu tak dobrze sie nie bawilam i nie zapomne tego do konca zycia :) fotki beda beda :D ale pozniej ;) pozdrawiam[/quote] O, jak dobrze czytać takie cudne wieści: u Kleksa - OK.Osko - rośnie. Po balu - OK. [SIZE=3][COLOR=Red][B]NO TO JEST SUPER!!!:lol:[/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 hejka :D a my dzis poszlismy na 1,5 godzinny spacerek :D jak na kleksa to rekord; ) odkad chorowal takich spacerow nie bylo... ale juz wracamy do formy :D Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tfu, tfu, tfu, oby nie zapeszyć. Ja jeszcze pamiętam, jak to ostatnio było z Kleksem. Zdrówka życze i chłodniejszej nocy. Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 a z Kleksiem nawet nawet ;) dostal zastrzyk i tabletki :) no dzis mielismy niezla wycieczke po Łodzi a pozniej w Zgierzu ;) to sie Kleksiu nachodzil :) kupilismy karme Royala i jakos dzionek minal :) ah te fotki :D wy mi chyba nie wybaczycie ;) ale serio jak gdzies wychodze to zapominam aparatu i w taki to sposob nie mam fotek :D ale serio OBIECUJE ze jutro beda fotki :) jesli nei dotrzymam slowa to mozecie mnie udusic xD ale jutro napewno beda :D Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='butterfly15']a z Kleksiem nawet nawet ;) dostal zastrzyk i tabletki :) no dzis mielismy niezla wycieczke po Łodzi a pozniej w Zgierzu ;) to sie Kleksiu nachodzil :) kupilismy karme Royala i jakos dzionek minal :) ah te fotki :D wy mi chyba nie wybaczycie ;) ale serio jak gdzies wychodze to zapominam aparatu i w taki to sposob nie mam fotek :D ale serio OBIECUJE ze jutro beda fotki :) jesli nei dotrzymam slowa to mozecie mnie udusic xD ale jutro napewno beda :D[/QUOTE] No lepiej uwarzaj!!!!:mad: :mad: Czekamy na fotki :) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 OK. Masz jak w banku: jak nie wstawisz fotek z najbliższego spacerku, to Cię udusimy... Nie ma lekko. Pzdr. Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Agata czekamy :mad::mad::mad: Witam :D Jack ma dzis swoje 3 urodziny :evil_lol::evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 o jaaaa ;( jestem okropna!! brat na 3 dni mi aparat zakosil!! i go nie mam ;( a dzis dzionek z kleksiem u babci spedzilismy ;) STO LAT STO LAT niech zyje zyje nam :D Jacky :D Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='butterfly15']o jaaaa ;( jestem okropna!! brat na 3 dni mi aparat zakosil!! i go nie mam ;( a dzis dzionek z kleksiem u babci spedzilismy ;) STO LAT STO LAT niech zyje zyje nam :D Jacky :D[/quote] Oh dziekujemy :D:D Foteczki z nastrojem urodzinowym w galeri prosze sobie poszukac :D:D Quote
Martunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Śliczne fotki Kleksika :loveu::loveu::loveu: Oo tak tak :D Sto lat dla Jackiego! :multi: :p Quote
BlackSheWolf Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='flowerteen']Śliczne fotki Kleksika :loveu::loveu::loveu: Oo tak tak :D Sto lat dla Jackiego! :multi: :p[/quote] A dziekujemy xD Quote
BlackSheWolf Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Oh dziekujemy :D:D Foteczki z nastrojem urodzinowym w galeri prosze sobie poszukac :D:D[/quote] juz lece do waszej galerii :Dog_run: :laola: Quote
Martunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='butterfly15']A dziekujemy xD[/quote] Nie macie za co xD Mówię, co czuję :p Śliczne są te fotunie :loveu::loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 hehe ;] tylko ze nie wiem kiedy beda nowe :D ale naprawde sie staram... jeszcze teraz mi moj komp wysiadl :[ no normalnie ...wr... :[ Quote
Martunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ooj :( Ale i tak wszyscy będą czekać :D Czekamy czekamy czekamy :] Quote
Recommended Posts