Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='butterfly15']a u nas dzis ;p ale mam stresa :D juz sie wykapalam.. teraz maluje paznokcie... zaraz do fryzjera... eh ;p tylko czemu musi padac?? jak poloneza mamy na dworzu :[[/quote]

O ja moze przestanie :D Pokaz mi sukienke i siebie w niej no :D:D:multi: :multi: :multi:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='butterfly15']jest :D na pol godziny przestalo padac i zatanczylismy :D a zabawa byla niezla :D ja chce jeszcze :D[/quote]

To fajnie :D:D
Ja chce zobaczyc sukienke !!!!! :D

Posted

a u Kleksia dobrze :) moze zabki mu ostatnio dokuczaja ale ogolnie oki ;)
a Osko rosnie i rosnie :D :D
a po balu :D eh :D zyc nie umierac :D super bylo ;p nigdy w zyciu tak dobrze sie nie bawilam i nie zapomne tego do konca zycia :)
fotki beda beda :D ale pozniej ;)
pozdrawiam

Posted

[quote name='butterfly15']a u Kleksia dobrze :) moze zabki mu ostatnio dokuczaja ale ogolnie oki ;)
a po balu :D eh :D zyc nie umierac :D super bylo ;p nigdy w zyciu tak dobrze sie nie bawilam i nie zapomne tego do konca zycia :)
pozdrawiam[/quote]

To czekam na foteczki :multi: :multi:
A Osko jest kogo bo ja juz nie pamietam :oops: :oops:

Posted

[quote name='butterfly15']a u Kleksia dobrze :) moze zabki mu ostatnio dokuczaja ale ogolnie oki ;)
pozdrawiam[/quote]
O, jak dobrze czytać takie cudne wieści: u Kleksa - OK.Osko - rośnie. Po balu - OK.
[SIZE=3][COLOR=Red][B]NO TO JEST SUPER!!!:lol:[/B][/COLOR][/SIZE]
Pzdr.

Posted

a z Kleksiem nawet nawet ;) dostal zastrzyk i tabletki :) no dzis mielismy niezla wycieczke po Łodzi a pozniej w Zgierzu ;) to sie Kleksiu nachodzil :) kupilismy karme Royala i jakos dzionek minal :) ah te fotki :D wy mi chyba nie wybaczycie ;) ale serio jak gdzies wychodze to zapominam aparatu i w taki to sposob nie mam fotek :D ale serio OBIECUJE ze jutro beda fotki :) jesli nei dotrzymam slowa to mozecie mnie udusic xD ale jutro napewno beda :D

Posted

[quote name='butterfly15']a z Kleksiem nawet nawet ;) dostal zastrzyk i tabletki :) no dzis mielismy niezla wycieczke po Łodzi a pozniej w Zgierzu ;) to sie Kleksiu nachodzil :) kupilismy karme Royala i jakos dzionek minal :) ah te fotki :D wy mi chyba nie wybaczycie ;) ale serio jak gdzies wychodze to zapominam aparatu i w taki to sposob nie mam fotek :D ale serio OBIECUJE ze jutro beda fotki :) jesli nei dotrzymam slowa to mozecie mnie udusic xD ale jutro napewno beda :D[/QUOTE]

No lepiej uwarzaj!!!!:mad: :mad:
Czekamy na fotki :)

Posted

[quote name='butterfly15']o jaaaa ;( jestem okropna!! brat na 3 dni mi aparat zakosil!! i go nie mam ;( a dzis dzionek z kleksiem u babci spedzilismy ;)
STO LAT STO LAT niech zyje zyje nam :D Jacky :D[/quote]

Oh dziekujemy :D:D
Foteczki z nastrojem urodzinowym w galeri prosze sobie poszukac :D:D