Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Agata , nie martw się ! . Nie możesz myśleć , że się nie wybudzi . Nic mu nie będzie . 3mamy kciuki :multi: . Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Kamcia_14']Agata , nie martw się ! . Nie możesz myśleć , że się nie wybudzi . Nic mu nie będzie . 3mamy kciuki :multi: .[/quote] ale nie ma szansy dużej... :placz: a zreszta mój staruszek po operacji... eh... nie wiem, czy sens będzie go męczyć po operacji... nie wiem:shake: mają też przy okazji przeprowadzić kastracje, bo ma też prostate.... :placz: on i tak będzie sikał po domu... nie wiem, czy to będzie sens... :placz: narazie trzeba pobrać krew i zrobić badania... eh... Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nawet tak niemow:angryy: Niemozesz sie poddawac!!!! Wszytko bedzie dobrze!!! Jak my tak mowimy to bedzie!!!!! Niemozesz sie zalamywac!!!!! Kleksik cie teraz potrzebuje!!!!!! Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 kochana nie martw sie nie możesz myśleć tak negatywnie:calus: , oczywiscie dolaczam sie do kciuków! Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 nie poddaje się... ale złe myśli nadal chodzą mi po głowie... i nad łzami też nie panuje... teraz Kleksiu śpi i leży u mnie na łóżku... zrobił się strasznie agresywny... dziś wiele razy by mnie pogryzł.... :( ale nie krzycze na niego... narazie naładowany jest lekami i nic go nie boli... Quote
Korenia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Na razie myśl pozytywnie! Pamiętaj nie poddawaj się! Życzymy zdrowia! A w jakim wieku jest Kleksik ? Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oj, jakie smutne wiadomości... A juz było tak dobrze, taka radość... Mocno ściskam pale za powrót do zdrowia Kleksika. Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Korenia']Na razie myśl pozytywnie! Pamiętaj nie poddawaj się! Życzymy zdrowia! A w jakim wieku jest Kleksik ?[/quote] 9 latek skonczyl 29 marca :( :( Quote
Elizusiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Asiaczek']Jakie wieści dzisiaj? Jak Kleksik? Pzdr.[/QUOTE] no właśnie,co u Kleksika??? Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 przepraszam ze nie pisałam, ale wiecie jutro egzaminy... zresztą i tak się nic nie uczyłam :P a u Kleksika bez zmian... może tylko to jest lepiej że dziś go brzuch nie boli... a sika i tak po kropelce z wielkim wysiłkiem.... eh... Pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 trzymamy kciuki za Klesika,jaka jest diagnoza jeśli to nie problemy z nerkami to co? Quote
BlackSheWolf Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 to napewno problemy z nerkami.... i kamienie nadal... mozna je usunac tylko operacyjnie... ale jego stan zdrowotny tego nie wytrzyma... dlatego wszedzie widze male szanse ;( a on sie meczy.... ;( strasznie.... Quote
Elizusiek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :-( trzeba byc dobrej myśli,trzymajcie sie Quote
Korenia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='butterfly15']to napewno problemy z nerkami.... i kamienie nadal... mozna je usunac tylko operacyjnie... ale jego stan zdrowotny tego nie wytrzyma... dlatego wszedzie widze male szanse ;( a on sie meczy.... ;( strasznie....[/quote] To może warto spróbować z opeeracją ? Bo tak naprawde to teraz wóz albo przewóz.... Quote
Kincia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Korenia']To może warto spróbować z opeeracją ? Bo tak naprawde to teraz wóz albo przewóz....[/quote] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 A może jednak warto zaryzykować operację? Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 poczekamy jeszcze trochę... dziś juz robił więcej... może go puści... albo piasek zejdzie... sika wszędzie ale zaczyna już trochę strumieniem a nie po kropelce ... Dzieki za miłe komentarze :) Quote
Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='butterfly15']poczekamy jeszcze trochę... dziś juz robił więcej... może go puści... albo piasek zejdzie... sika wszędzie ale zaczyna już trochę strumieniem a nie po kropelce ... Dzieki za miłe komentarze :)[/quote] O widze poprawa :):) Super :multi: :multi: :multi: Tak dalej trzymamy kciuki ;) Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Tak dalej trzymamy kciuki ;)[/quote] I nie puścimy!:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 no thx :D trzymajcie trzymajcie :D narazie nie chce zapeszac ale mala poprawa jest... ale mała... a co tam u was?? :D Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Juhu!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ale niezapeszamy :) Quote
Recommended Posts