Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Filipa bez zmian praktycznie, poza tym, że np.dostałam takiego maila od hotelu:)

[QUOTE]
cześć ciocia - to ja Filip
kurde, głupie ludzie nawet nie dały mi szansy na pokazanie jaki jestem piękny, mądry i kochany - nie zadzwonili.
Przykro mi...a tak poza tym okazałem się "mordercą"
[/QUOTE]

na co prawie zawałem zareagowałam, bo pomyślałam, że albo kota zeżarł albo zadusił jakiegoś hotelowego wielkopsa.... No i dostałam odpowiedź:

[QUOTE] ciociu z pełną premedytacją, w zupełnie przemyślany i zaplanowany sposób zamordowałem swoją kupę. Przy użyciu śmiercionośnych tabletek zabiłem kupę niegdyś tętniącą życiem. Teraz kupa już nie żyje. Nic a nic. Nie ma w niej krzty życia - jestem mordercą
pozdrawiam Filip

[/QUOTE]

To się nazywa podnieść komuś odrobinę adrenalinę we krwi:)
Ale to akurat dobra wiadomość:)

Kolejna jest taka, że Filipek nie będzie czuł się samotnie:) Będzie miał koleżankę w kojcu. Mam nadzieję, że to grzeczna panienka i nie zdeprawuje chłopaka;)

Zła wiadomość jest niestety taka, że telefon milczy a jedyni ludzie, którzy brzmieli fajnie, nie odezwali się....:(

Zebrazebra:), czekam niecierpliwie:)
A torba jest super, co prawda jak na mnie to dość złota ale i to mi nie przeszkadza, bo mi się POOOODOBAAA:)

Posted

No....jak zaczynałam czytac odpowiedź na te krwiożercze skłonności to najpierw pomyślałam o innych -żerczych skłonnościach;) róznież mało atrakcyjnych:)

Posted

Tu zrobiłam bazarek z większymi ciuchami, ale nie daję rady zmienić tytułu, że już czynne :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/201958-W-budowie-dla-Filipka-dopiero-jutro-koniec-budowy.S[/url]

Kto pomoże?

Posted

Ostatnio dogo świrowało;)
Jeśli nie udaje się w zaawansowanej edycji, to ja odpadam:)

Ciotka, wielkie dzięki za bazar, właśnie zaktualizowałam wydatki.....

I wyjaśniam: odszedł koszt leczenia, bo znalazł się sponsor, który za to leczenie obiecał zapłacić;) I wielkie dzięki dla SPONSORA:)))))

Byłam dzisiaj w hotelu ale ponieważ po pracy, to już było za ciemno na zdjecia. Nie było natomiast za ciemno na cłaski, ściskania, całusy itp:)

Filipek coraz odważniejszy:) Już i do mnie bez większych obaw podbiega i daje się głaskać i po tyłeczku drapać:) Z dystansem podchodzi do facetów...ale bez przesadnego dystansu;)

Przy okazji wizyty, zapłaciłam już za kolejny miesiąc, czyli opłacone jest do 16.03. Odebrałam też faktury za środki opatrunkowe i antybiotyki na nie gojące się ranki po paluchach a także fakturę za odrobaczanie. Niestety odrobaczanie musiały przejść wszystkie piesy, bo Filip był zarobaczony pomimo odrobaczania w lecznicy, więc pokryłysmy ten rachunek, bo głupio nie pokryc...Wszystko jest w pierwszym poście

Tak więc, ogromne dzięki za wsparcie bazarkowe, bo jak widać jesteśmy w finansowym tyle....na razie pożyczyłyśmy kasę od innych psów;)

No i to taka relacja od Filipka:)

Posted

Muszę z tą edycją napisać do administracji, tak napisała mi [B]Viris[/B].

Dobrze że od Filipka w miarę pozytywne wieści :)

Druga część bazaru będzie na pewno, jak zreanimuję aparat, mam nadzieję, że coś uzbieramy...

Posted

Coś zostało z finansów Iskierki, więc pójdzie na Filipka...Od biedy od Gufiaka pożyczymy, bo on przynajmniej jest trochę zabezpieczony;)

Aż się dziwię, że po Filipka nikt nie dzwoni...ładny jest i fajny. Ciągle szczupak z niego (ale nie chuderlak), myślę, że taka jego uroda i w sumie fajnie, bo jak biega, to tak leciutko:) I skoczny jest:) Tylko przebiera tymi łapinami tup, tup, tup:)
W stosunku do psów ok, ma jednego tylko wroga w hotelu, jak Zenka wypuszczają, to Filip świruje;) Ale lepiej niech on przez te kraty świruje, bo by go Zenek zjadł na podwieczorek. Nawet jakby dobrze nie pogryzł, to by zagniótł swoja masą;)