zebrazebra Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Filipek w górę! [B]ludwa, [/B]czy mogę Ci jutro dać rzeczy na bazarek dla Filipka? Sama się już nie wyrobię... Quote
idusiek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 a kiedy on byl w metrze, ze ja to przegapiłam ? to musiała być LadyBell. :) Quote
ludwa Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Zebrazebra, pewnie, że mozesz dać fanty:) Z radością przyjmiemy:) W Metrze był chyba w środę Quote
idusiek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ej, ale ja miałam metro codziennie w rękach...i nie widziałam :)dziwne.. Quote
ludwa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 no ale telefon przez dwa dni dzwonił dość intensywnie;) Quote
zebrazebra Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Co u Filipka? Czekam aż mi się baterie do aparatu naładują porządnie, będzie bazar. Quote
ludwa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 U Filipa bez zmian praktycznie, poza tym, że np.dostałam takiego maila od hotelu:) [QUOTE] cześć ciocia - to ja Filip kurde, głupie ludzie nawet nie dały mi szansy na pokazanie jaki jestem piękny, mądry i kochany - nie zadzwonili. Przykro mi...a tak poza tym okazałem się "mordercą" [/QUOTE] na co prawie zawałem zareagowałam, bo pomyślałam, że albo kota zeżarł albo zadusił jakiegoś hotelowego wielkopsa.... No i dostałam odpowiedź: [QUOTE] ciociu z pełną premedytacją, w zupełnie przemyślany i zaplanowany sposób zamordowałem swoją kupę. Przy użyciu śmiercionośnych tabletek zabiłem kupę niegdyś tętniącą życiem. Teraz kupa już nie żyje. Nic a nic. Nie ma w niej krzty życia - jestem mordercą pozdrawiam Filip [/QUOTE] To się nazywa podnieść komuś odrobinę adrenalinę we krwi:) Ale to akurat dobra wiadomość:) Kolejna jest taka, że Filipek nie będzie czuł się samotnie:) Będzie miał koleżankę w kojcu. Mam nadzieję, że to grzeczna panienka i nie zdeprawuje chłopaka;) Zła wiadomość jest niestety taka, że telefon milczy a jedyni ludzie, którzy brzmieli fajnie, nie odezwali się....:( Zebrazebra:), czekam niecierpliwie:) A torba jest super, co prawda jak na mnie to dość złota ale i to mi nie przeszkadza, bo mi się POOOODOBAAA:) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No potem sie dziwicie, ze nikt nie dzowni a Filip ma krwiozercze sklonnosci :):) Quote
ludwa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 No....jak zaczynałam czytac odpowiedź na te krwiożercze skłonności to najpierw pomyślałam o innych -żerczych skłonnościach;) róznież mało atrakcyjnych:) Quote
idusiek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jezus Maria...Filip.... Nie poznaję psa! Quote
Ula83 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 hehehe, dobre! aż się kawą zakrztusiłam;) Quote
ludwa Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 ano, fantazji mu odmówić nie można:) Quote
zebrazebra Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Tu zrobiłam bazarek z większymi ciuchami, ale nie daję rady zmienić tytułu, że już czynne :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/201958-W-budowie-dla-Filipka-dopiero-jutro-koniec-budowy.S[/url] Kto pomoże? Quote
ludwa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Ostatnio dogo świrowało;) Jeśli nie udaje się w zaawansowanej edycji, to ja odpadam:) Ciotka, wielkie dzięki za bazar, właśnie zaktualizowałam wydatki..... I wyjaśniam: odszedł koszt leczenia, bo znalazł się sponsor, który za to leczenie obiecał zapłacić;) I wielkie dzięki dla SPONSORA:))))) Byłam dzisiaj w hotelu ale ponieważ po pracy, to już było za ciemno na zdjecia. Nie było natomiast za ciemno na cłaski, ściskania, całusy itp:) Filipek coraz odważniejszy:) Już i do mnie bez większych obaw podbiega i daje się głaskać i po tyłeczku drapać:) Z dystansem podchodzi do facetów...ale bez przesadnego dystansu;) Przy okazji wizyty, zapłaciłam już za kolejny miesiąc, czyli opłacone jest do 16.03. Odebrałam też faktury za środki opatrunkowe i antybiotyki na nie gojące się ranki po paluchach a także fakturę za odrobaczanie. Niestety odrobaczanie musiały przejść wszystkie piesy, bo Filip był zarobaczony pomimo odrobaczania w lecznicy, więc pokryłysmy ten rachunek, bo głupio nie pokryc...Wszystko jest w pierwszym poście Tak więc, ogromne dzięki za wsparcie bazarkowe, bo jak widać jesteśmy w finansowym tyle....na razie pożyczyłyśmy kasę od innych psów;) No i to taka relacja od Filipka:) Quote
zebrazebra Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Muszę z tą edycją napisać do administracji, tak napisała mi [B]Viris[/B]. Dobrze że od Filipka w miarę pozytywne wieści :) Druga część bazaru będzie na pewno, jak zreanimuję aparat, mam nadzieję, że coś uzbieramy... Quote
idusiek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 oby...zebra dzieki wielkie za pomoc. z Filipka finansami dość cienko :/ Quote
ludwa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Coś zostało z finansów Iskierki, więc pójdzie na Filipka...Od biedy od Gufiaka pożyczymy, bo on przynajmniej jest trochę zabezpieczony;) Aż się dziwię, że po Filipka nikt nie dzwoni...ładny jest i fajny. Ciągle szczupak z niego (ale nie chuderlak), myślę, że taka jego uroda i w sumie fajnie, bo jak biega, to tak leciutko:) I skoczny jest:) Tylko przebiera tymi łapinami tup, tup, tup:) W stosunku do psów ok, ma jednego tylko wroga w hotelu, jak Zenka wypuszczają, to Filip świruje;) Ale lepiej niech on przez te kraty świruje, bo by go Zenek zjadł na podwieczorek. Nawet jakby dobrze nie pogryzł, to by zagniótł swoja masą;) Quote
LadyBell Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dziś mam mało czasu ale jutro popołudniu odnowie mu wszystkie ogłoszenia i może napiszę lepszy tekst. Quote
idusiek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 kurde, Ladybell, zarobiona jak mrówka jesteś ostatnio :( Tak jak i ja.... Quote
ludwa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Taka cisza u Filipka....A ja dostałam informację, że Filipos i do facetów zaczyna się uśmiechać:) Quote
ludwa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 niewiele tu osób zagląda a to taki fajny chłopak jest:) Quote
ludwa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 nikt nie zagląda już do Filipka, tak sobie sami zostaliśmy z chłopakiem.... Quote
Recommended Posts