Jump to content
Dogomania

Dziadek Ząbek - za TM... Tam nie ma bólu... Tam będziesz szczęśliwy... ;(

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK'][LEFT]Ząbuś przed chwilą umarł.....:( (*)(*)(*)
[/LEFT]

jest już szczęśliwym Aniołkiem :(

nie mogę :([/QUOTE]

Tego się obawiałam :( Zębulku :( Czy sam odszedł? Bardzo mi przykro, Budrysku :(

Posted

Kurcze, strasznie mi przykro :( Budrysku, ale dzięki Tobie przez swoje ostatnie dni poczuł, że jest kochany i ktoś o niego walczy. Za tęczowym mostem podobno jest lepiej... Śpij Zębusiu :(

Posted

strasznie mi przykro Budrysku:( :( :( bardzo Ci współczuję
Ząbek miał prawdziwe szczęście, że chociaż ost. chwile swojego smutnego psiego żywota spędził pod Twoją troskliwą opieką, otoczony miłością...
teraz już nie cierpi...śpij słodko Maluszku
[*]
[*]
[*]

Posted

O matko:-(
Dziś Cię maleńki opłaczę, wczoraj mnie tu nie było.
Tyle cierpienia, łapki, kręgosłupek chory, śrut w ciałku:-(
Dobrze, że umarł czując człowieka:-(
Spij dobrze Zębusiu:-(

Posted

[quote name='Julia84']Czy za Ząbka jest coś do zapłacenia w Lecznicy? Może bym zrobiła przelew?[/QUOTE]

jest dlug ok 600 zl
konto jest na inna lecznice, ile kasiorki uzbieralo sie?

mozesz zostac ksiegowa Zygmusia? ;)

Posted

Budrysku ja mogę, ale nie wiem ile się $ uzbieło, bo ja na Ząbka nie zbierałam w ogóle pieniążków. WIem że na Zygmusia np ludzie wpłacali wprost do Ciebie pieniądze...

Na koncie po Kubusiu zostało 446 zł, tak jak w poście rozliczeniowym jest.

Przydało by się też zdjęcie albo skan rachunku/faktury za Ząbka, zeby wkleić na forum.

Posted

[quote name='Julia84']Budrysku ja mogę, ale nie wiem ile się $ uzbieło, bo ja na Ząbka nie zbierałam w ogóle pieniążków. WIem że na Zygmusia np ludzie wpłacali wprost do Ciebie pieniądze...

Na koncie po Kubusiu zostało 446 zł, tak jak w poście rozliczeniowym jest.

Przydało by się też zdjęcie albo skan rachunku/faktury za Ząbka, zeby wkleić na forum.[/QUOTE]

przeleje kase Zygmusia do ksiegowej o ile sie znajdzie

w tej lecznicy wydadza rachunek dopiero po wplacie pieniedzy

Posted

Budrysku a jak traktujemy kasę po Kubusiu? Na opłacenie długu po Ząbku (chociaż to i tak nie pokryje całości) czy na hotelikowanie Z
Zygmusia? (Ile mniej więcej uzbierałaś kaski na Zygmusia z tych przelewów?) Kurcze... trzeba kasę zbierać :-(

Posted

[quote name='Julia84']Budrysku a jak traktujemy kasę po Kubusiu? Na opłacenie długu po Ząbku (chociaż to i tak nie pokryje całości) czy na hotelikowanie Z
Zygmusia? (Ile mniej więcej uzbierałaś kaski na Zygmusia z tych przelewów?) Kurcze... trzeba kasę zbierać :-([/QUOTE]

trzeba splacic dlug po Ząbku, wiec przelejemy kasiore po Kubusiu
wieczorem policze ile jest wplywow dla Zębusia, musze jeszcze zaplacic pobyt w lecznicy ( nie wiem ile tam wyszlo? ) i kupic mu szeleczki
z reszty kasy zaplace hotelik, kilka dni jest jeszcze oplaconych za Kubusia
jak cos zostanie to przeleje ksiegowej

Posted

Budrysku to daj znać czy mam przelewać do Ciebie czy prosto na konto lecznicy. Jeżeli na konto lecznicy to napisz mi dane i co ma być ewentualnie w tytule przelewu.
To ja wyczyszczę całe konto.

Posted

[I]Ząbeczku kochany jak Cię poznałam, i wyciągałam ze schronu, to wierzyłam,że damy radę...
Że pocieszymy się jeszcze życiem...
Przepraszam,że nie byłam w stanie pomóc - zbyt późno się spotkaliśmy :bigcry:
[*]...[/I]

Posted

[quote name='kaja555']tyle pszczyniaków nie daje rady, nie wiem jak jeszcze się trzymacie psychicznie :([/QUOTE]
[I]Czasami zbyt późno trafiają w nasze ręce...
Tak bardzo chciałabym,żeby każdemu się udało... Każdego psiaka uciekającego za TM długo odchorowuję.
Poświęcamy Im swój czas, swoje myśli, oddajemy serca - nie są już bezdomne i niechciane - każdy z Nich zaistniał i został pokochany, szkoda tylko,że niektóre na tak krótko...
Staruszki bolą mnie najbardziej... w sensie,że są po tylu latach wyrzucone na śmietnik...
Bardzo chciałam,żeby Ząbkowi się udało - niestety przegraliśmy walkę o Jego życie...
Pozostał smutek... Bo przecież stał się jednym z członków naszej Rodziny...[/I]