Abietis Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Witamy się po raz pierwszy:) Bardzo fajnie razem wyglądacie:razz: Świetna jest ta jego nowa fryzura:loveu: Quote
Culineo Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ale smiesznie taki zgolony wygląda! ale bardziej mi się podoba :D Quote
:: FiGa :: Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ooooo zesz!!! :D Nowy IMIDZ :D:D::D Genialnie wyglada :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Luka jako łysol wygląda fantastycznie! :loveu: Jeszcze jak się opali to zupełnie będzie boski :loveu: Quote
*Magda* Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_6861.jpg[/URL] ło matko, jaki łysol :crazyeye::loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Co żeś ty zrobiła z Luką? :roflt:Ta fryzurka to na długo? :cool3: jak mi się uda dojechać na DCDC(bo niestety mój przyjazd stanął pod znakiem zapytania) to chce mieć z łysielcem fotkę :evil_lol: Quote
darii_iia Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Molowe']Witamy sie po raz pierwszy :) [URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_7041.jpg[/URL] on jest prześwietny no i fajnie wygląda w nowej fryzurce <3 pozdrawiamy wymiziaj psiaki no i będziemy wpadać częściej :loveu:[/QUOTE] [quote name='Abietis']Witamy się po raz pierwszy:) Bardzo fajnie razem wyglądacie:razz: Świetna jest ta jego nowa fryzura:loveu:[/QUOTE] Witamy nowych gości! :) Dziękujemy bardzo! [quote name='NightQueen']Coś ty mu zrobiła? Normalnie myślałam że galerię pomyliłam :evil_lol: W sumie fajnie wygląda, tylko włosy na szyi trzeba wycieniować bo się kula robi ;)[/QUOTE] Ahahhaha, dzięki. :eviltong: Coś tam spróbuję zrobić jeszcze z tymi włosami...jak najdzie mnie ochota, po tym goleniu. : D [quote name='Aleksandra95']super razem wyglądacie :loveu:[/QUOTE] [quote name='Culineo']ale smiesznie taki zgolony wygląda! ale bardziej mi się podoba :D[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Ooooo zesz!!! :D Nowy IMIDZ :D Genialnie wyglada :loveu:[/QUOTE] Hahah, też mi się bardziej podoba. :lol: Miło mi! :) [quote name='Izabela124.']Luka jako łysol wygląda fantastycznie! :loveu:Jeszcze jak się opali to zupełnie będzie boski :loveu:[/QUOTE] Oo, tak! Bo jak na razie, to tylko szyjka opalona i śmiesznie wygląda. Tylko u nas teraz odkąd go zgoliłam, wgl słońca nie ma. :roll: [quote name='magdabroy'][URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_6861.jpg[/URL] ło matko, jaki łysol :crazyeye::loveu:[/QUOTE] Mój kochany łysol. :loveu:[quote name='xxxkaluniaxxx']Co żeś ty zrobiła z Luką? :roflt:Ta fryzurka to na długo? :cool3: jak mi się uda dojechać na DCDC(bo niestety mój przyjazd stanął pod znakiem zapytania) to chce mieć z łysielcem fotkę :evil_lol:[/QUOTE] Hahah, biedak. wszyscy się z niego śmieją. :P Chyba tak. Jest mu o wiele wygodniej i teraz o wiele trudniej mi go zmęczyć. :lol: Tak, tak. Przyjeżdżaj! Maluch lubi fotki z ludźmi. :grins: Jako, że nie mam nowych fot...bo pogoda okropna. : / To dla porównania : [IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/DracoLuka2012.jpg[/IMG] [IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/DracoLuka20121.jpg[/IMG] [IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/DracoLuka20122.jpg[/IMG] Quote
Molowe Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 jak dla mnie to w obu wersjach wygląda fajne no i teraz jest mu na pewno wygodniej :D Quote
Pestkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Witamy :> Ale ma grzywę ! :) Super wygląda tak i tak, jak to mówią, ładnemu we wszystkim ładnie :D Quote
magda_p_dg Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 jeeeeeju!!!! Luka wygląda fantastycznie !!!! po prostu zajebiaszczo!!!!!!! napatrzeć się na niego nie mogę. z reguły długowłose grzywki mi się nie podobają, zdecydowanie gustuję w łysolkach, a twój teraz jest MEGA !!!!! ucałuj go ode mnie , ślicznotek mały :) Quote
mychaaaaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 ale śmiesznie Luka wygląda! :) tylko bardziej wycieniowałabym włos na karku :) Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='magda_p_dg']a co to Luka wybiera się na wakacje?[/QUOTE] Do tej pory jak miał futro to się nie opalał, a teraz nabierze kolorków :) Quote
magda_p_dg Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 pod warunkiem że wreszcie lato do nas wróci :) no chyba że się wybierze z Pancią do Egiptu lub na Malediwy :P tam pogoda jak w banku Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='magda_p_dg']pod warunkiem że wreszcie lato do nas wróci :) no chyba że się wybierze z Pancią do Egiptu lub na Malediwy :P tam pogoda jak w banku[/QUOTE]Też bym na taką wycieczkę się wybrała ha ha Fakt, pogoda jak na razie okropna, ale miejmy nadzieję, że w końcu się polepszy Quote
darii_iia Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Culineo']jak całkiem inny pies :o[/QUOTE] To prawda. ;) [quote name='Molowe']jak dla mnie to w obu wersjach wygląda fajne no i teraz jest mu na pewno wygodniej :D[/QUOTE] I to o wiele. Jeszcze nie widziałam aby dyszał z gorąca lub ze zmęczenia. A ostatnio dostarczałam mu dość sporą dawkę ruchu. :) [quote name='Pestkaa']Witamy :> Ale ma grzywę ! :) Super wygląda tak i tak, jak to mówią, ładnemu we wszystkim ładnie :D[/QUOTE] [quote name='magda_p_dg']jeeeeeju!!!! Luka wygląda fantastycznie !!!! po prostu zajebiaszczo!!!!!!! napatrzeć się na niego nie mogę. z reguły długowłose grzywki mi się nie podobają, zdecydowanie gustuję w łysolkach, a twój teraz jest MEGA !!!!! ucałuj go ode mnie , ślicznotek mały :)[/QUOTE] Witam! ;) Hahah, miło mi. Mały wymiziany. :) [quote name='Izabela124.']Czekam na fotki opalonego Luki :)[/QUOTE] [quote name='magda_p_dg']a co to Luka wybiera się na wakacje?[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Do tej pory jak miał futro to się nie opalał, a teraz nabierze kolorków :)[/QUOTE] [quote name='magda_p_dg']pod warunkiem że wreszcie lato do nas wróci :) no chyba że się wybierze z Pancią do Egiptu lub na Malediwy :P tam pogoda jak w banku[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Też bym na taką wycieczkę się wybrała ha ha Fakt, pogoda jak na razie okropna, ale miejmy nadzieję, że w końcu się polepszy[/QUOTE] Nigdzie się nie wybieramy. Czekamy na nasze Polskie słoneczko. ;) Od przyszłego tyg. ma się ocieplać, to nie będę wpuszczała małego do domu coby siedział i się opalał. :lol: A tak, to mam zamiar wybrać się nad jezioro, jakieś dłuższe wyprawy rowerowe. Bo w taką pogodę, to zero przyjemności,a deszcz jest ostatnio baardzo nieprzewidywalny. :roll: [quote name='magda_p_dg']a Luka wybiera się na wystawę do Będzina?[/QUOTE] Jak narazie, to nasza kariera wystawowa jest wstrzymana. ;) [quote name='mychaaaaa']ale śmiesznie Luka wygląda! :) tylko bardziej wycieniowałabym włos na karku :)[/QUOTE] No, to prawda. :lol: Poprawkami zajmę się w ten weekend, a przy okazji jeszcze raz ogolę. :) Quote
madziulik_13 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ej jak pogoda się poprawi to pójdziemy w końcu na ten pomost? :P Quote
darii_iia Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='madziulik_13']Ej jak pogoda się poprawi to pójdziemy w końcu na ten pomost? :P[/QUOTE] Z Tobą zawsze, wszędzie i z przyjemnością. :lol: Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 kocham tego psa :loveu: Daria, skąd on jest i jakich miał rodziców? może też mi się kiedyś taki trafi :cool3: Quote
Aleksa. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='westie_justa']Innowacja jak dobrze pamietam :mdrmed:[/QUOTE] OOO, właśnie ! :lol: Quote
Recommended Posts