Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Molowe']Witamy sie po raz pierwszy :)
[URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_7041.jpg[/URL] on jest prześwietny no i fajnie wygląda w nowej fryzurce <3
pozdrawiamy wymiziaj psiaki no i będziemy wpadać częściej :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Abietis']Witamy się po raz pierwszy:)
Bardzo fajnie razem wyglądacie:razz: Świetna jest ta jego nowa fryzura:loveu:[/QUOTE]
Witamy nowych gości! :)
Dziękujemy bardzo!
[quote name='NightQueen']Coś ty mu zrobiła? Normalnie myślałam że galerię pomyliłam :evil_lol:
W sumie fajnie wygląda, tylko włosy na szyi trzeba wycieniować bo się kula robi ;)[/QUOTE]
Ahahhaha, dzięki. :eviltong: Coś tam spróbuję zrobić jeszcze z tymi włosami...jak najdzie mnie ochota, po tym goleniu. : D
[quote name='Aleksandra95']super razem wyglądacie :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Culineo']ale smiesznie taki zgolony wygląda! ale bardziej mi się podoba :D[/QUOTE]
[quote name=':: FiGa ::']Ooooo zesz!!! :D Nowy IMIDZ :D Genialnie wyglada :loveu:[/QUOTE]
Hahah, też mi się bardziej podoba. :lol: Miło mi! :)
[quote name='Izabela124.']Luka jako łysol wygląda fantastycznie! :loveu:Jeszcze jak się opali to zupełnie będzie boski :loveu:[/QUOTE]
Oo, tak! Bo jak na razie, to tylko szyjka opalona i śmiesznie wygląda. Tylko u nas teraz odkąd go zgoliłam, wgl słońca nie ma. :roll:
[quote name='magdabroy'][URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_6861.jpg[/URL] ło matko, jaki łysol :crazyeye::loveu:[/QUOTE]
Mój kochany łysol. :loveu:[quote name='xxxkaluniaxxx']Co żeś ty zrobiła z Luką? :roflt:Ta fryzurka to na długo? :cool3:
jak mi się uda dojechać na DCDC(bo niestety mój przyjazd stanął pod znakiem zapytania) to chce mieć z łysielcem fotkę :evil_lol:[/QUOTE]

Hahah, biedak. wszyscy się z niego śmieją. :P
Chyba tak. Jest mu o wiele wygodniej i teraz o wiele trudniej mi go zmęczyć. :lol:
Tak, tak. Przyjeżdżaj! Maluch lubi fotki z ludźmi. :grins:

Jako, że nie mam nowych fot...bo pogoda okropna. : /
To dla porównania :
[IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/DracoLuka2012.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/DracoLuka20121.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/DracoLuka20122.jpg[/IMG]

Posted

jeeeeeju!!!! Luka wygląda fantastycznie !!!! po prostu zajebiaszczo!!!!!!! napatrzeć się na niego nie mogę. z reguły długowłose grzywki mi się nie podobają, zdecydowanie gustuję w łysolkach, a twój teraz jest MEGA !!!!! ucałuj go ode mnie , ślicznotek mały :)

Posted

[quote name='magda_p_dg']pod warunkiem że wreszcie lato do nas wróci :) no chyba że się wybierze z Pancią do Egiptu lub na Malediwy :P tam pogoda jak w banku[/QUOTE]Też bym na taką wycieczkę się wybrała ha ha Fakt, pogoda jak na razie okropna, ale miejmy nadzieję, że w końcu się polepszy

Posted

[quote name='Culineo']jak całkiem inny pies :o[/QUOTE]
To prawda. ;)
[quote name='Molowe']jak dla mnie to w obu wersjach wygląda fajne no i teraz jest mu na pewno wygodniej :D[/QUOTE]
I to o wiele. Jeszcze nie widziałam aby dyszał z gorąca lub ze zmęczenia. A ostatnio dostarczałam mu dość sporą dawkę ruchu. :)
[quote name='Pestkaa']Witamy :>
Ale ma grzywę ! :) Super wygląda tak i tak, jak to mówią, ładnemu we wszystkim ładnie :D[/QUOTE]
[quote name='magda_p_dg']jeeeeeju!!!! Luka wygląda fantastycznie !!!! po prostu zajebiaszczo!!!!!!! napatrzeć się na niego nie mogę. z reguły długowłose grzywki mi się nie podobają, zdecydowanie gustuję w łysolkach, a twój teraz jest MEGA !!!!! ucałuj go ode mnie , ślicznotek mały :)[/QUOTE]
Witam! ;)
Hahah, miło mi. Mały wymiziany. :)
[quote name='Izabela124.']Czekam na fotki opalonego Luki :)[/QUOTE]
[quote name='magda_p_dg']a co to Luka wybiera się na wakacje?[/QUOTE]
[quote name='Izabela124.']Do tej pory jak miał futro to się nie opalał, a teraz nabierze kolorków :)[/QUOTE]
[quote name='magda_p_dg']pod warunkiem że wreszcie lato do nas wróci :) no chyba że się wybierze z Pancią do Egiptu lub na Malediwy :P tam pogoda jak w banku[/QUOTE]
[quote name='Izabela124.']Też bym na taką wycieczkę się wybrała ha ha Fakt, pogoda jak na razie okropna, ale miejmy nadzieję, że w końcu się polepszy[/QUOTE]
Nigdzie się nie wybieramy. Czekamy na nasze Polskie słoneczko. ;) Od przyszłego tyg. ma się ocieplać, to nie będę wpuszczała małego do domu coby siedział i się opalał. :lol: A tak, to mam zamiar wybrać się nad jezioro, jakieś dłuższe wyprawy rowerowe. Bo w taką pogodę, to zero przyjemności,a deszcz jest ostatnio baardzo nieprzewidywalny. :roll:
[quote name='magda_p_dg']a Luka wybiera się na wystawę do Będzina?[/QUOTE]
Jak narazie, to nasza kariera wystawowa jest wstrzymana. ;)
[quote name='mychaaaaa']ale śmiesznie Luka wygląda! :)
tylko bardziej wycieniowałabym włos na karku :)[/QUOTE]
No, to prawda. :lol:
Poprawkami zajmę się w ten weekend, a przy okazji jeszcze raz ogolę. :)