Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta drobna sunia, lekko wymieszana ze szpicem, ma około 4 lat. Wesoły pyszczek nie zdradza, że sporo już w swym psim życiu przeszła. Przez obecną opiekunkę, p. Monikę, została „zgarnięta” z ulicy Dąbrowskiego w Łodzi, wprost spod kół auta, które ją potrąciło. Kierowca oczywiście z piskiem opon odjechał. Suńka nie wyszła z wypadku obronną łapą – była bardzo potłuczona. Największy kłopot miała z tylną łapką, do dziś ją lekko podkurcza. Obecnie jest zdrowa, została zaszczepiona i wysterylizowana – wszystko na koszt swojej wybawicielki, która oprócz niej, ma na utrzymaniu 3 własne psy. I pewnie zostałaby czwartym psiakiem p. Moniki, gdyby nie nowe okoliczności życiowe opiekunki. Sunia pilnie szuka dobrego, ciepłego domu. Jest radosna i towarzyska, łagodna i dobrze ułożona – bardzo lubi dzieci, toleruje inne zwierzaki, nawet koty. To mały pies (waży ok. 5 kg), mimo że dopisuje mu apetyt – żaden z niej francuski czworonóg, zjada wszystko. Może znajdzie się ktoś – najchętniej z Łodzi, kto ją pokocha?
Więcej informacji: tel. 697-663-304

Posted

Suczka jest przemiła spokojna pięknie chodzi na smyczy . Była u mnie z wizytą i nawet nie reagowała na zaczepki mojej suczki z adhd draki zachowanie wręcz wzorowe.MOZE ODEZWIE SIĘ POPRZEDNI OPIEKUN Obecnie ma imię ze względu na wygląd ''Perełka'' Ma ksiązeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami ma tylko problem z brakiem domu i swojego ludzika.Nadaje sie dla osoby starszej

Posted

Jestem śliczna i do tego bardzo dobrze ułożona dotychczasowy opiekun tez się nie odnalazł a przecież gdzieś była do wypadku. jest zaszczepiona,wysterylizowana i nawet czipowana .Po prostu do wzięcia bez żadnych wydatków na dzień dobry

Posted

nie umiem robić ogłoszeń ale jeżeli ktoś ma na tym czasie dorosłego 4-5 lat ratlerkowatego psiaka do wydania to proszę o kontakt w naszym łódzkim schronie nie znalazłam