Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1 I 2011 rok to dzien , w którym zmieniło sie zycie malenkiej młodziutkiej suni.
Z zimnego boksu trafia do DT w Krakowie.Malenka jest przerazona, sparaliżowana strachem. Przez pierwsze dwa dni siedzi w jednym pokoju, cały czas czuwając
Spacerek to dla niej horror, prawie sie czołga, kazdy szelest paralizuje jej ruchy.
Nie minął jeszcze tydzień a sunia bardzo sie zmieniła.Otwarta na człowieka, wesoła, domagająca sie pieszczot.
Już zaczyna mój dom traktować jak własny. A my tez kochamy ja coraz bardziej.Najgorzej jest z mężem, który bardzo przezywa oddanie kazdego tymczasowicza. Ostatnio tak sie popłakał , gdy oddawaliśmy Bajkę że nie chciał wziąć innego tymczasowicza.
Dlatego bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach. Tekst juz napisałam, zdjecia będa.
Gdy przyjechała ze schroniska miała imie Tula.
Jednak wołamy ja Figa, Figusia- bardzo ładnie reaguje własnie jak tak ja wołamy

Posted

O świetnie, że malutka ma swój watek :)

I cudownie, że ma taką wspaniałą opiekę i może sobie w ciepełku czekać na Dom.

A to moje ulubione zdjęcia

Posted

Figusia jest cudowna, nie umie jeszcze rozdawac buziaków, tylko tak zbliża pyszczek.Kurcze zaczyna tyć- za tydzien przytyła 40 dkg.
Mój mąż juz się martwi jaki będzie jej dom, chociaz jeszcze o domku nie słychac

Posted

[quote name='wtatara']Figusia jest cudowna, nie umie jeszcze rozdawac buziaków, tylko tak zbliża pyszczek.Kurcze zaczyna tyć- za tydzien przytyła 40 dkg.
Mój mąż juz się martwi jaki będzie jej dom, chociaz jeszcze o domku nie słychac

Figunia sliczniutka, super.....zagladnijcie tutaj

http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-POŻAR-Rodzina-Journey-straciła-wszystko-psy-walczą-o-życie#post16067968

Posted

dzięki- napisze wieczorkiem
Myslałam ze na sniegu zrobie Figuni jeszcze jakieś fajne zdjęcia a tu śniegu nie ma.
Figusia ślicznie bawi się zabawkami, zaczepia moje pieski do zabawy i pieknie juz pilnuje domu. Tak szczeka na obcego a gło ma jak wilczur

Posted

Figusia to bardzo wrażliwy piesek. Wczoraj po południu pomogła mi szybciutko przeczytac książkę.Nie krzyczałam na nią tylko jej powiedziałam że tak nie wolno. Prawdopodobnie po tym 20 godzin nie sikała, juz miałam jecjać z nią do weta.