Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyna została znaleziona 3 sierpnia. Wiek 5 lat. Na dniach kończy jej się kwarantanna. Jest bardzo zadbana, ma śliczne umaszczenia,spokojna, podchodzi do krat żeby ją pogłąskać , dziś nawet podała mi łapę :) troche nawet merda ogonkiem. A tak to siedzi w budzie i patrzy...

Posted

Spróbujcie na nią zawołać REDA.
Znalazłam ogłoszenie o tej suni, że była kiedyś do oddania. Została oddana jakiejś kobiecie.
Poprzedni właściciel obejrzy zdjęcia i powie czy to ona.

Posted

Reda jest we Wrocławskim schronisku na ul. Skarbowców.

numer do mnie 502-450-982 , zaraz tam jadę więc powiem co i jak.

dziękuję cioteczko doddy że tu zajrzałaś :Rose:

Posted

Pan przyjedzie po Redę w następny wtorek bądź środę. Powiedziałam w schronisku jak sprawa stoi - babka z biura powiedziała, że najlepiej jak przyjdzie właściciel któemu pies zwiał/pozbył (?) z tym starym. Psa wydadzą temu, który jej nie szuka i niech panowie między sobą się dogadają. Jakoś małol realne.

Namiary przekaże panu, któy Redę chce zabrać, może jakoś się dogada żeby jej wcześniej nie wydano.

Posted

strasznie dziwna sytuacja, mam nadzieje, ze mala szybko wroci do domku i ze znajdzie sie dla niej jakies miejsce.
podobno za tydzien maja po nia przyjechac?

Posted

to tak jak ci mowilam, jesli przyjdzie stary wlasciciel to i tak mu dadza, jak ich przekona - amstaffow nie daja kazdemu. pies jest po kwarantannie, wiec nikt nie ma "pierwszenstwa".

Posted

może wydobędą starą książeczkę zdrowia od tego "nowego" ?

ona kwarantanne kończy 17 chyba.

najlepiej będzie jak on zadzowni i dogra szczegóły.

ładnie dziś śpiewała, nie? ;)