Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczeniaczki znaleziono na polu, ktoś je tam wyrzucił :angryy:
obecnie zajmuje się nimi osoba, która przygarnęła je do czasu znalezienia domków albo zwolnienia się miejsca w schronisku
szczeniaczki mają ok. 1,5 miesiąca, podobne do owczarków, 3 czarne i jeden podpalany
na razie dostałam tylko dwie fotki

Posted

niestety szczeniaczki dalej szukają domków, do tego dowiedziałam się, że znajdują się w nieciekawym miejscu a nie ma możliwości ich przeniesienia ani oddania opiece komuś innemu :(
do tego, wyrzuconych szczeniaków było 8, zapakowanych w karton i pozostawionych na polu, 4 już znalazły domki reszta szuka dalej :shake:
może niedługo będę miała więcej informacji to od razu podam

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj się dowiedziałam, że szczeniaczki w następnym tygodniu jadą do schroniska, w poniedziałek dowiem się dokładnie gdzie i napiszę

Posted

caha napisał(a):
dzisiaj się dowiedziałam, że szczeniaczki w następnym tygodniu jadą do schroniska, w poniedziałek dowiem się dokładnie gdzie i napiszę

nieeeeee.... :(:( taki smutny finał yh.. do Zielonogórskiego? Jak tak, to do wykrywki pisz jakby co ;) szkoda psiaków mi tak..:(