Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Przyszlam, ale narazie mam klopot z Lenka. Jak to zalatwie to moge sie bardziej udzielac........... Quote
zuzka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Oj białasku mało cioteczek do ciebie zagląda Quote
ciapuś Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zuzka napisał(a):Oj białasku mało cioteczek do ciebie zagląda no niestety ale damy radę - musimy Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zagladam, ale sama mam urwanie glowy z Lenka, Heniem, podhalanka po wypadku itp. Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ciapuś napisał(a):przypominamy i prosimy o pomoc w opłaceniu dt Ciapus narazie walcze o Lenke Quote
ciapuś Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 walcz,walcz ja powalczę o Frykaska :cool3: i jakoś damy radę Quote
pawel1w25 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Trzeba pomóc . . . Deklaruję 50.00 zł. miesięcznie - jest to deklaracja stała . Już wpłaciłem pieniążki . Quote
ciapuś Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 pawel1w25 napisał(a):Trzeba pomóc . . . Deklaruję 50.00 zł. miesięcznie - jest to deklaracja stała . Już wpłaciłem pieniążki . Bardzo bardzo dziękuję Quote
zuzka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Frykasku ale u ciebie cisza ,wskakuj do góry . Quote
zuzka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 pawel1w25 napisał(a):Trzeba pomóc . . . Deklaruję 50.00 zł. miesięcznie - jest to deklaracja stała . Już wpłaciłem pieniążki . Oj jest dobry wujaszek i zrobił dobry początek z deklaracjami u Frykaska . Quote
zuzka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Fryki wskakuj na górę bo nadal mało cioteczek do ciebie zagląda. Quote
zuzka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szarotka napisał(a):Pokazcie jakies zdjecia ?? Pokażemy zdjęcia i trochę o nim napisze ale jutro bo dzisiaj już nie dam rady. Quote
zuzka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Wpłynęła wpłata na Foksika od; pawel1w25 - 50 zł I Bardzo dziękuję w imieniu Foksika Quote
zuzka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Teraz napisze jaki z niego ancypołek. Przez pierwsze 3 dni Frykasek koniecznie chcił oznakować całe mieszkanie co chwile przy każdym meblu podnosił nogę do sikania. Z moimi psiakami było różnie z Jonikiem nie polubił się a Mały stawał w obronie Jonisia i było tak że Fryki atakował Jonika a May Frykiego Teraz już mamy opanowaną sytuacje i nie ma podsikiwania mebli i w psim towarzystwie panuje zgoda. Tu widać jak psiaki się bawią Tu Jonik z Frykaskiem A tu Mały z Frykaskiem Pierwsze wyjście z domu na klatkę trwało dość długo bo mały zapierał się ile miał sił w tych swoich kusych łapinach. Widać że nie znał albo przez 2 letni pobyt w schronisku zapomniał że nie jest nic strasznego , że tak musi być. Teraz za to musimy opanować uciekania Frykasa z domu . Jak tylko widzi że ktoś z domowników wychodzi z domu to cwaniaczek tylko patrzy żeby czmyknąć między nogami,za kare mysi chodzić w domu przez cały dzień w szelkach żeby można go było szybko złapać. Ogólnie szorścik jest kochanym przytulaskiem chętnym na mizianie i głaskanie . W tej chwili ładnie utrzymuje w domu czystość (jak potrzebuje wyjść na spacer to delikatnie drapie łapką w drzwi),nie niszczy i nie hałasuje niepotrzebnie . Na dzwonek reaguje szczekaniem tak jak to normalny i mądry pies robi. Frykasek już załapał ładne i spokojne chodzenie na smyczy ,przestał się ciągnąć i szarpać . I to by chyba było na tyle . Quote
zuzka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Szarotka napisał(a):Ma taka smutna mine .......... Bo on chyba ma ogulnie taki smutny wyraz śnupki . No wiesz 2 lata w schronisku a 5 dni u mnie na dt to duże różnica mam nadzieje że za parę dni i jemu zacznie śmiać sie śnupek i będzie biła radość z jego oczków. Quote
Recommended Posts