Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na miau mamy już od dawna wątek i dzisiaj postanowiliśmy przedstawić się jeszcze tutaj :)

takie info jest w 1-szym poście na miau

Julcia to ok 3 - 4 letnia kotka
jest troszkę dzikuską-ale u mnie pozwala się dotykać
mieszkała w schronie
ale do kociarni nie zaglądała
spała w szopce
dopiero w ostatnie mrozy przeniosła się do ciepełka
Julcia ma chore oczko-zapalenie rogówki
trwa to już prawie 3 lata
ale wetka mówi ze cos przez nie widzi
dostała steryd do oka

na fotkach leży tak bezwiedznie,bardzo sie bała

rozcięte uszko

Na czas leczenia bedzie u mnie
szukam DT,nie chciałabym zeby trafiła do schronu
Pomóżcie proszę!!!

Obecnie nadal jest u mnie, niestety nie zaufałą człowiekowi do końca :(
Nie ucieka już przede mną , pozwala się głaskać ale na rękach miałam ją tylko kilka razy :(

Super rozumie się z kumplem ze schronu Guciem

http://www.dogomania.pl/threads/129603-Guciu-na-zawsze-samotny-Chorujemy...-(?p=11630821#post11630821

oraz ma przyjaciółkę Tulinkę

Super by było gdybyu znalał się domek dla Julci i Tulinki bo sa jak nierozłączki :)

Historia Julci:

Julcię zabrałam ze schronu w bardzo poważnym stanie... w zimie... Cud, że udało się Ją złapać... Z zaawansowanym kocim katarem, z oczek płynęła żółta ropa... umierała już.... Pojechaliśmy prosto do kliniki...leżała biedna bez życia...myślałam, że umarła... ale była strasznie zestresowana... to tylko wtedy udało mi sie Ją porządnie wygłaskać i przytulić, później już nigdy...Trafiła do mojego dt. Długo leczyliśmy Julcie ale udało się, oczko jest w dobrej formie po kk ani śladu... tylko zrobiła mi jeszcze jedną niespodziankę - nie wiedziałam, że była w ciąży a ponieważ ciągle ukrywała się w szafach nie zauważyłam nic niepokojącego, zawsze była chudzinką i urodziła pięknego chłopczyka , który już dawno jest w swoim domku . A Julcia? Julcia jest spokojną koteczką, bezproblemową, kuwetkową... prawie niewidoczną. Świetnie dogaduje sie z innymi kotami , psy też jej nie ruszają... ale ludziom nie dała tej szansy .

Jest u mnie już 3 lata....

Dobrą Duszyczką Julci jest jej wirtualna opiekunka MIŁKA...Bardzo Ci Dziękuję

• 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Historia Julci:

Julcię zabrałam ze schronu w bardzo poważnym stanie... w zimie... Cud, że udało się Ją złapać... Z zaawansowanym kocim katarem, z oczek płynęła żółta ropa... umierała już.... Pojechaliśmy prosto do kliniki...leżała biedna bez życia...myślałam, że umarła... ale była strasznie zestresowana... to tylko wtedy udało mi sie Ją porządnie wygłaskać i przytulić, później już nigdy...Trafiła do mojego dt. Długo leczyliśmy Julcie ale udało się, oczko jest w dobrej formie po kk ani śladu... tylko zrobiła mi jeszcze jedną niespodziankę - nie wiedziałam, że była w ciąży a ponieważ ciągle ukrywała się w szafach nie zauważyłam nic niepokojącego, zawsze była chudzinką i urodziła pięknego chłopczyka , który już dawno jest w swoim domku . A Julcia? Julcia jest spokojną koteczką, bezproblemową, kuwetkową... prawie niewidoczną. Świetnie dogaduje sie z innymi kotami , psy też jej nie ruszają... ale ludziom nie dała tej szansy .

Jest u mnie już 3 lata....

Dobrą Duszyczką Julci jest jej wirtualna opiekunka MIŁKA...Bardzo Ci Dziękuję

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Julcia pozdrawia wszystkie kibicujące Cioteczki a przed wszystkim miłkę, która co miesiąc przysyła Jej prezent
niestety Julcia nadal u mnie i na razie nie ma szans na dom
na szczęście robi się coraz śmielsza, mogę już nawet czasem Ja przytulic....mam nadzieję,że jeszcze troszkę i stanie sie cud!!!!
mam tez nadzieję,ze jest u mnie szczęśliwa....

Posted

Pilnie poszukiwany jest transport dla małego koteczka w transporterku

...ze ŚLĄSKA do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku)
lub
...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli).

Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego!
Kontakt z BUDRYSEK- 607 488 598.

• 9 months later...