apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Agniest']no toć tak wymyśliłam na dzisiejszy wieczór :evil_lol: ale on mnie z rana prezentem zaskoczył (śliczne kolczyki i wisiorek) więc może byłoby dobrze się zrewanżować ? ....... pomyślę.....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciężko mi doradzać bo nie wiem czym się interesuje i co lubi.........na pewno coś wymyślisz...wierze w ciebie;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Agniest']no fakt, ale córeczka zawsze mamusię obroni.....;) a z synem to różnie bywa..... Kochani życzę wam wszystkim ciepłego weekendu :multi: ( a przynajmniej tym z południa;), bo ci na północy to mają gdzieś wtyki w pogodynce :evil_lol: i ciągle u nich 15 st widzę :evil_lol: - a u mnie na termometrze dochodzi ledwo do 7...:shake:) A tak poza tym to się skromnie pochwalę :oops:, że dzisiaj mamy 10 rocznicę ślubu ;) i myslę coby tu mężusiowi zakupić :roll: i pomysła nie mam.....[/quote] Woooow......to gratulacje :multi: i następnych szczęśliwych dziesiątek :Rose: Kup sobie ładną bieliznę - napewno TZ to doceni :razz::p....ostatecznie to On ma szczęście, że taka kobitka go wybrała :loveu: Quote
credita Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 witam Agniest jest co świętować :loveu: życzę wam szczęśliwych kolejnych dobrych lat w związku :Rose::drink1::drink1:wasze zdrowie;) Quote
Agniest Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 dziękuję kochani za życzenia :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Agniest']dziękuję kochani za życzenia :loveu:[/quote] No i jak było? :p Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jaki ciekawski:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]No i jak było?:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jaki ciekawski:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]No i jak było?:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] Odezwała się ta, co to pypcia z ciekawości dostaje :evil_lol: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Odezwała się ta, co to pypcia z ciekawości dostaje :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czy ty musisz tak publicznie tego mojego pypcia obnażać:roll: Facle nie dostaje:roll:......jeszcze:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czy ty musisz tak publicznie tego mojego pypcia obnażać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Facle nie dostaje:roll:......jeszcze:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To mam ten widok zostawić dla siebie? :razz: Biedne Jabłuszko - jak Agniestka zaraz nie przyjdzie, to znowu przez pół dnia będzie seplenić :evil_lol: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']To mam ten widok zostawić dla siebie? :razz: Biedne Jabłuszko - jak Agniestka zaraz nie przyjdzie, to znowu przez pół dnia będzie seplenić :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano coś czuję że jak zaraz nie przyjdzie to w pracy już bede miała regularnego pypcia:evil_lol: ssssssssssssss[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano coś czuję że jak zaraz nie przyjdzie to w pracy już bede miała regularnego pypcia:evil_lol: ssssssssssssss[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote] Ile to się kobieta musi nacierpieć by zaspokoić ciekawość :shake: :diabloti: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ile to się kobieta musi nacierpieć by zaspokoić ciekawość :shake: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chłop też........już widzę twojego pypcia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] pewno przebierasz nózkami pod stoliczkiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chłop też........już widzę twojego pypcia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] pewno przebierasz nózkami pod stoliczkiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ......nooooooo - aż mi się znowu włosy na łydkach posypały od tego tarcia :diabloti: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']......nooooooo - aż mi się znowu włosy na łydkach posypały od tego tarcia :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie Agniestka bedzie musiała jakies odszkodowanie wypłacic:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie Agniestka bedzie musiała jakies odszkodowanie wypłacic:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaaaaa.....prześle Ci plastra antypypciowego :diabloti: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....prześle Ci plastra antypypciowego :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie mnie!:shake:........TOBIE za starty w owłosieniu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie mnie!:shake:........TOBIE za starty w owłosieniu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mi to pewnie Nervosol :diabloti: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Mi to pewnie Nervosol :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeeee tobie to coś na porost by sie przydało bo nie owłosiona łydka to ładnie u kobiet wyglada....u męzczyzn to niekoniecznie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeeeee tobie to coś na porost by sie przydało bo nie owłosiona łydka to ładnie u kobiet wyglada....u męzczyzn to niekoniecznie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Babcia mi mówiła, że kurze łajno jest dobre na porost wąsów - myślisz, że na łydkach też zadziała? :hmmmm: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Babcia mi mówiła, że kurze łajno jest dobre na porost wąsów - myślisz, że na łydkach też zadziała? :hmmmm:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha ja słyszałam o jajkach ale jak wolisz to drugie to spoko.....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha ja słyszałam o jajkach ale jak wolisz to drugie to spoko.....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie to, że wolę.....a jak to z tymi jajkami? :razz: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie to, że wolę.....a jak to z tymi jajkami? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No żółtko wcierasz w głowe yyyyyy znaczy sie w łydkę:evil_lol:....żółtko z cytryną i parafiną....pomaga;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No żółtko wcierasz w głowe yyyyyy znaczy sie w łydkę:evil_lol:....żółtko z cytryną i parafiną....pomaga;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty mi tu nie kituj - przeciez parafinę się używa własnie do wyrywania :p Nie dam się nabrać :eviltong: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty mi tu nie kituj - przeciez parafinę się używa własnie do wyrywania :p Nie dam się nabrać :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie nabieram cię.......odwieczny babciny sposób....stosowałam sama....nic ci nie wyleci....spoko;)[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Myślisz ze chciała bym na ciebie przypuścić atak:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie nabieram cię.......odwieczny babciny sposób....stosowałam sama....nic ci nie wyleci....spoko;)[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] Myślisz ze chciała bym na ciebie przypuścić atak:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A ja tam wiem? Któż za kobietą nadąży...... :diabloti: Czymnij się :multi: Quote
Recommended Posts