Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 już rozmawiałam, tzn. wymieniłyśmy kilka maili z Joaaa - chyba nawet ty mi ją poleciłeś dawno dawno temu.... :) ale tak naprawdę niewiele mi pomogły w sensie szkoleniowym.....może trochę podniosły na duchu, no cóż, będę czekać na poprawę zdrowia Bety - może wszystko wróci do normy...... przecież całą zimę było spokojnie.....boję się tylko o te najbliższe dni - jeśli Żaba ją zaatakuje Beta będzie za słaba żeby walczyć..... siedzę tu w pracy i cały czas pocieszam się, że będzie dobrze....... i nieustannie myślę, co teraz robią suczydła ( jest z nimi moja mama więc może nie dojdzie do najgorszego). Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']już rozmawiałam, tzn. wymieniłyśmy kilka maili z Joaaa - chyba nawet ty mi ją poleciłeś dawno dawno temu.... :) ale tak naprawdę niewiele mi pomogły w sensie szkoleniowym.....może trochę podniosły na duchu, no cóż, będę czekać na poprawę zdrowia Bety - może wszystko wróci do normy...... przecież całą zimę było spokojnie.....boję się tylko o te najbliższe dni - jeśli Żaba ją zaatakuje Beta będzie za słaba żeby walczyć..... siedzę tu w pracy i cały czas pocieszam się, że będzie dobrze....... i nieustannie myślę, co teraz robią suczydła ( jest z nimi moja mama więc może nie dojdzie do najgorszego).[/quote] Słowa Joaaa bardzo mi pomogły.....parę razy potwierdziła, to co odruchowo robiliśmy. Fakt, że mam idealnego psiego opiekuna - Argona. Masz zagwozdkę.....eeeeech te psie babiszony, alfowania sie zachciało. Nie ma to, co faceta w domu mieć :evil_lol: Miejmy nadzieję, że sie unormuje Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Słowa Joaaa bardzo mi pomogły.....parę razy potwierdziła, to co odruchowo robiliśmy. Fakt, że mam idealnego psiego opiekuna - Argona. Masz zagwozdkę.....eeeeech te psie babiszony, alfowania sie zachciało. Nie ma to, co faceta w domu mieć :evil_lol: Miejmy nadzieję, że sie unormuje[/quote] trudno się do tego przyznać, ale teraz wiem że podjęłam złą decyzję..... dwie suki pod jednym dachem to fatalny pomysł...:oops: ale kierowałam się sercem...... no cóż..... Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']trudno się do tego przyznać, ale teraz wiem że podjęłam złą decyzję..... dwie suki pod jednym dachem to fatalny pomysł...:oops: ale kierowałam się sercem...... no cóż.....[/quote] Ale przecież chodząc po innych wątkach, sama wiesz,że to nie jest reguła. Poprostu trafiłaś na taką jędzowatą :lol: Rezydentka samotnie królowała i za bardzo nie chce tronu oddać. U mnie to było duzo łatwiej.....ale jakby zamiast suczki pies był, to chyba i tak bysmy go wzięli. W tym momencie chyba uczucia panują nad rozumem ;) Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 no właśnie - dwie, kurcze, alfice..... echhhh, a wydawało mi się, że Beta taki "cielaczek"..... jak to człowiek nagle dowiaduje się takich rzeczy po latach...... Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']no właśnie - dwie, kurcze, alfice..... echhhh, a wydawało mi się, że Beta taki "cielaczek"..... jak to człowiek nagle dowiaduje się takich rzeczy po latach......[/quote] Ach te kobiety......nigdy nie wiadomo co w nich drzemie :diabloti: Widać tak samo jest u bokserek :lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Ach te kobiety......nigdy nie wiadomo co w nich drzemie :diabloti: Widać tak samo jest u bokserek :lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ten znowu na naszą płeć się zabiera:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ten znowu na naszą płeć się zabiera:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A Ty nie podsłuchOwuj - Agniestkę pocieszam :eviltong: Wszędzie tego swojego noska musisz władować? :evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty nie podsłuchOwuj - Agniestkę pocieszam :eviltong: Wszędzie tego swojego noska musisz władować? :evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Fcale nie podsłuchowuje:roll:...pffffff :obrazic: se ide.............ale i tak czuwam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No i jak tam Agniestka u Ciebie........no móóóóóóów :razz: Dzieńdoberek :multi: Quote
Agniest Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 dzieńdoberek :multi: już mówię :lol: : Beta wczoraj dostała jeszcze zastrzyk przeciwbólowy i jakiś antybiotyk, wenflon już wyciągnęli, bo czuje się dobrze. Teraz mamy jeszcze 6 - dniową kurację antybiotykową, a za 10 dni zdjęcie szwów. Księżniczka zaczyna już biegać :evil_lol: zerwała sobie 1 opatrunek (wczoraj tuż przed wyjazdem do weta ! :mad: - aż wet się zdziwił jak ona to zrobiła :evil_lol: ). Wczoraj podeszła też do Żabulki i powąchały się ...... bez agresji....... ale dzisiaj rano gdy Beta wstała i weszła do kuchni, Żaba zaczęła na nią warczeć (bo Żabulec teraz śpi w kuchni).......... więc sama już nie wiem....... Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No, a co z tym guzem - co to było? Widać będziesz musiała nieść ten krzyż. Ja to na każde warknięcie, namordnik bym nakładał....może by skojarzyła. Szkoda że nie masz jak u mnie. We wtorek pojechałem z Argonem na ostatni zastrzyk związany z tymi guzkami. Jak przyjechałem, to wpadł do domu, przebiegł koło Danki i najpierw stuknął się nosem z Sylwą, szybkie wąchanko, i dopiero witał się z właścicielką :loveu: Quote
Agniest Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 zazdraszczam...... ale to już pisałam wiele razy :) Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agniest']zazdraszczam...... ale to już pisałam wiele razy :)[/quote] Taaaaa....Argon jest ideałem psa - wszystkie zwierzaki lubi. Ostatnio nawet sie ptaszkiem zainteresował i to nie w celu konsumpcyjnym :evil_lol: ale już chyba o tym czytałaś. Ale ma też wady - wykorzystuje na każdym kroku naszą miłość do niego. A jak go za cos opieprzamy, to zrobi goopią minę niewiniątka, wysłucha i pójdzie kombinowac dalej :lol: Zero wstydu czy chęci poprawy. Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmm Agniestko a może Zaba jest po prostu zazdrosna że ostatnio więcej czasu poświecacie Becie?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa....Argon jest ideałem psa - wszystkie zwierzaki lubi. Ostatnio nawet sie ptaszkiem zainteresował i to nie w celu konsumpcyjnym :evil_lol: ale już chyba o tym czytałaś. Ale ma też wady - wykorzystuje na każdym kroku naszą miłość do niego. A jak go za cos opieprzamy, to zrobi goopią minę niewiniątka, wysłucha i pójdzie kombinowac dalej :lol: Zero wstydu czy chęci poprawy.[/quote] bo to typowy pies do kochania :loveu: a nie do opieprzania :evil_lol: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmm Agniestko a może Zaba jest po prostu zazdrosna że ostatnio więcej czasu poświecacie Becie?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] czasem też tak myślę,..... teraz to rzeczywiście byłby argument - bo tak jest w istocie (Beta nawet śpi z nami w sypialni - cały czas nie mogę pojąć jak TZ się na to zgodził :evil_lol: ), ale przed operacją Beta nie była jakoś specjalnie traktowana.... Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agniest']bo to typowy pies do kochania :loveu: a nie do opieprzania :evil_lol: czasem też tak myślę,..... teraz to rzeczywiście byłby argument - bo tak jest w istocie (Beta nawet śpi z nami w sypialni - cały czas nie mogę pojąć jak TZ się na to zgodził :evil_lol: ), ale przed operacją Beta nie była jakoś specjalnie traktowana....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale wiedzieliście już że coś jej jest i może nieswiadomie już ją faworyzowaliście......pies to czuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=#008000]Dobry TZ:loveu:[/COLOR][/B] Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo TZci zawsze mają miękkie serducho :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty co posłu****esz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 muszę uciekać, bo jeszcze mam trochę pracy - miłego weekendu wam życzę ! :) Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty co posłu****esz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :scared: [quote name='Agniest']muszę uciekać, bo jeszcze mam trochę pracy - miłego weekendu wam życzę ! :)[/quote] ....acha...miłego :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='rebellia']Co tam u Was słychać? :)[/quote] Wooooow......kogóż to moje cudne oczy widzą :razz: wróciłaś, czy tylko tak, przelotem? Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='rebellia']Oczywiście, że jak zawsze przelotem ;)[/quote] buuuuu.....to nawet nie ma sensu pytać co u Ciebie, bo nie zdążysz odpowiedzieć :shake:;) Quote
Recommended Posts