Agniest Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Danusia12']No, nareszcie coś z życia przydomowego :p Mają sunie przy Waszym domu hektary do obiegnięcia....przydałoby się moim bestiom taki teren....eeeech. Musi im starczyć tylko południowe bieganie w lesie. Rozfociłas się :evil_lol:[/quote] Menrzuś, jakie hektary - niecały jeden :evil_lol: i to jeszcze podzielony - sunie biegają głównie na tzw. "podwórku właściwym", bo jest jeszcze sad, który jest ogrodzony i ogródek z grządkami - też zamykany, bo Beta gdy była młodsza lubiła bardzo kopać w grządkach :diabloti: i łąka... której właściwie nie używamy. [quote name='Imbir1']oooooo, fotki, fotki, fotki:multi::multi::multi::multi::multi::multi: śliczne dziewczyny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widzę, ze narazie mają zawieszenie broni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3:[/quote] muszą jakoś razem funkcjonować pod jednym dachem :p zwykle jest około 2 tyg. spokoju, potem krwawa awantura, po której nastają zwykle dwa "ciche dni" (czyli sunie nie śpią razem, a jak przechodzą koło siebie to odwracają głowy w przeciwne strony) a potem jest znowu normalnie - na jakieś 2-3 tygodnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, jakie hektary - niecały jeden :evil_lol: i to jeszcze podzielony - sunie biegają głównie na tzw. "podwórku właściwym", bo jest jeszcze sad, który jest ogrodzony i ogródek z grządkami - też zamykany, bo Beta gdy była młodsza lubiła bardzo kopać w grządkach :diabloti: i łąka... której właściwie nie używamy. muszą jakoś razem funkcjonować pod jednym dachem :p zwykle jest około 2 tyg. spokoju, potem krwawa awantura, po której nastają zwykle dwa "ciche dni" (czyli sunie nie śpią razem, a jak przechodzą koło siebie to odwracają głowy w przeciwne strony) a potem jest znowu normalnie - na jakieś 2-3 tygodnie :evil_lol:[/quote] No to udostępnij łąką psiakom. Moje na hasło "łąka" dostają drgawek z radości :lol: A propos kopania, to Sylwa ma 3 zastosowania użyteczne - jest szczekarko-koparko-kosiarka :evil_lol: ....z lasu przychodzi zawsze utytłana po biuściki :p Quote
szyszka.fr Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Agniest piekny macie dom, ogrod, brame ale najpiekniejsze sa dziewczyny:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Agniest'] muszą jakoś razem funkcjonować pod jednym dachem :p zwykle jest około 2 tyg. spokoju, potem krwawa awantura, po której nastają zwykle dwa "ciche dni" (czyli sunie nie śpią razem, a jak przechodzą koło siebie to odwracają głowy w przeciwne strony) a potem jest znowu normalnie - na jakieś 2-3 tygodnie :evil_lol:[/quote] Agniest Ty wlasciwie opisalas moje uklady z siostra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak jeszcze mieszkalysmy razem:diabloti: Quote
rebellia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='szyszka.fr']Agniest Ty wlasciwie opisalas moje uklady z siostra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak jeszcze mieszkalysmy razem:diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tiaaaaa.....uświadczacie mnie w przekonaniu, że NAPRAWDĘ jesteście skomplikowane :evil_lol: Quote
Agniest Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Danusia12']No to udostępnij łąką psiakom. Moje na hasło "łąka" dostają drgawek z radości :lol: A propos kopania, to Sylwa ma 3 zastosowania użyteczne - jest [B]szczekarko-koparko-kosiarka[/B] :evil_lol: ....z lasu przychodzi zawsze utytłana po biuściki :p[/quote] :evil_lol: oj taka samobieżna kosiareczka by nam się przydała :evil_lol: a co do łąki - ogrodzenie jej trochę kosztuje, więc odkładamy to cały czas na plan dalszy, a bez ogrodzenia psy nie mogą tam biegać, bo pewnie znowu szukałabym je przez 4 godz. :diabloti: :angryy: swoją drogą, dziwna sprawa, ale gdy idziemy na spacer do lasu czy na łąki (trochę oddalone od domu), sunie potrafią się pilnować i nie uciekają, natomiast wypuszczone na łąkę tuż za ogrodzeniem zaraz uciekną :roll: (czasem same się "wypuszczają" :evil_lol: ) Quote
Agniest Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='szyszka.fr']Agniest piekny macie dom, ogrod, brame ale najpiekniejsze sa dziewczyny:loveu: :loveu: :loveu: Agniest Ty wlasciwie opisalas moje uklady z siostra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak jeszcze mieszkalysmy razem:diabloti:[/quote] ja też ciągle kłóciłam się z siostrą, ale teraz gdy mamy swoje rodziny, domy, własne życie, wszystko się zmieniło - na lepsze oczywiście ;) Quote
rebellia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Danusia12'][B]No, nareszcie[/B] coś z życia przydomowego [/quote] Jak się rozochociłaś. :lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Agniest']:evil_lol: oj taka samobieżna kosiareczka by nam się przydała :evil_lol: a co do łąki - ogrodzenie jej trochę kosztuje, więc odkładamy to cały czas na plan dalszy, a bez ogrodzenia psy nie mogą tam biegać, bo pewnie znowu szukałabym je przez 4 godz. :diabloti: :angryy: swoją drogą, dziwna sprawa, ale gdy idziemy na spacer do lasu czy na łąki (trochę oddalone od domu), sunie potrafią się pilnować i nie uciekają, natomiast wypuszczone na łąkę tuż za ogrodzeniem zaraz uciekną :roll: (czasem same się "wypuszczają" :evil_lol: )[/quote] Szukam tymczasu dla Sylwy z dietą wegetariańską :razz: Ostatnio coś nam się Argon zrobił skory do ucieczek...nagle ni stąd, ni zowąd, goni gdzieś, nie wiadomo gdzie i wraca po 10-15 minutach.Teraz jak widzę tylko podejrzane podnoszenie głowy i węszenie, to od razu idzie na smycz :p [quote name='rebellia']Jak się rozochociłaś. :lol: :evil_lol:[/quote] Jestem Menrzuś pod nikiem Danusi :evil_lol: :eviltong: Quote
rebellia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Zaczynam się bać tych konspiracji ;) Quote
Agniest Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='rebellia']Zaczynam się bać tych konspiracji ;)[/quote] Rebelio - Menrzusia nie trzeba się bać ;) ( no może czasami......:evil_lol: ) a tak ogólnie to co u ciebie ? bo u nas tylko deszcz, deszcz, deszcz..... Quote
Menrzuś Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Agniest']Rebelio - Menrzusia nie trzeba się bać ;) ( no może czasami......:evil_lol: ) a tak ogólnie to co u ciebie ? bo u nas tylko deszcz, deszcz, deszcz.....[/quote] Jakimi czasami? Jestem grzeczny jak Argonek :razz: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 taaaa, Menrzuś i grzeczny:cool3::cool3::cool3::evil_lol: to się wyklucza przecież:evil_lol::diabloti: Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: przyszłam pomarudzić o nowe foteczki:p Quote
Agniest Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 doberek wszystkim, nowych fotek brak - ale znalazłam jeszcze jedną, której nie prezentowałam :) trochę pokraczny, ale słodki Żabulec: [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1437200352249.jpg[/IMG] szybciutko do pańci biegnę :) Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hehe, wygląda jak Sylwa:evil_lol::loveu:, ma ten sam styl biegania:diabloti: Quote
Agniest Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 to fakt, czasami kojarzy mi się z Sylwą, ale jest jedna różnica - Żabcia jak na swój wiek ( około 8 lat ) ma super figurkę :diabloti: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :roflt::roflt::roflt: masz w 100% rację, Żabulka to w porównaniu z Sylwą modelka:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
rebellia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Agniest']Rebelio - Menrzusia nie trzeba się bać ;) ( no może czasami......:evil_lol: ) a tak ogólnie to co u ciebie ? bo u nas tylko deszcz, deszcz, deszcz.....[/quote] U nas tak samo, ale za 1.5 tygodnia wyjeżdżam i mam nadzieję, że do tego czasu pogoda się poprawi. :evil_lol: Quote
Agniest Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a ja już jutro wyjeżdżam :) więc żegnam się z wami na 2 tygodnie :bye: Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Miłego wypoczynku, słoneczka i spokoju :loveu: Do "zobaczenia" :hand::hand::hand::hand: Gdzie wybyliście- pochwal się po powrocie :cool3: Quote
rebellia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 I oczywiście będziemy czekać na zdjęcia <hihihi> Quote
Imbirka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='rebellia']I oczywiście będziemy czekać na zdjęcia <hihihi>[/quote] ..... i filmiki:p:evil_lol: wypoczywajcie w wracajcie szybko:lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Chyba już dosyć się naurlopowałaś, co? Wracaaaaaaaaj.... :razz: Quote
Agniest Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 naurlopowałam się, wywczasowałam i wróciłam :multi: właściwie to wróciłam już w środę, ale nie miałam dostępu do netu :shake: więc dopiero dzisiaj mówię wszystkim DZIEŃ DOBRY :loveu: a teraz zdradzę gdzie byliśmy (nie chciałam wcześniej nic mówić, żeby nie zapeszać) - otóż pojechaliśmy sobie nad ciepłe morze - do Chorwacji. Spędziliśmy tam 10 cudownych dni, codziennie wygrzewaliśmy tyłeczki na plaży :cool3: to nasza pierwsza taka wyprawa ( i do tego samochodem ) ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Tak wyglądała nasza plażą: [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1537790323755.jpg[/IMG] a to ja z Dominikiem: [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1537800424333.jpg[/IMG] a ponieważ były tam tylko plaże kamieniste - zamiast budowania zamków z piasku Dominik wymyślił sobie zajęcie: rzucanie kamyków do wody ;) [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1537825524615.jpg[/IMG] Sunie bardzo dzielnie zniosły naszą nieobecność, mama mówiła, że nie pogryzły się, były bardzo grzeczne. A jaka była radość gdy wróciliśmy - nie da się tego opisać... przyznam, że ja też bardzo za nimi tęskniłam, właściwie non stop myślałam o suńkach. Witam wszystkich raz jeszcze i pozdrawiam ;) Quote
Menrzuś Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No nareszcie.....myślałem już, że gdzieś zaginęłaś :razz: Aleś ten wyjazd trzymała w tajemnicy :mad:....teraz za to czekamy na dłuuuuugą opowieść. Zdjęcia wyglądają zachęcająco, chociaż te kamyczki dla delikatnych stópek pewnie były wyzwaniem. Eeeeeeeech.....może następnym razem..... Witam z powrotem :multi: Quote
Recommended Posts