Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ooooooo, foteczki:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256316.jpg[/url] tutaj to prawie tak jak nas:evil_lol: Imbir uwielbia buszować w trawach, widzę, ze twoje dziewczyny też:cool3::evil_lol: Quote
Agniest Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 cześć Imbirko :) suczydła lubią trawkę, najlepiej jak najwyższą, tak żeby je nie było widać.... Quote
Menrzuś Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Agniest']cześć Imbirko :) suczydła lubią trawkę, najlepiej jak najwyższą, tak żeby je nie było widać....[/quote] A moje sobie upodobały wysoką koniczynę - Sylwa się chowa i prowokuje Argona do zabawy. I potem jak zające w tej koniczynie skaczą. A do tego jak przyjemnie się w niej wytarzać .... mmmmmm :lol: Quote
Agniest Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Danusia12']A moje sobie upodobały wysoką koniczynę - Sylwa się chowa i prowokuje Argona do zabawy. I potem jak zające w tej koniczynie skaczą. A do tego jak przyjemnie się w niej wytarzać .... mmmmmm :lol:[/quote] też próbowałeś ?:evil_lol: Quote
rebellia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Foteczki pierwsza klasa :) | dziękuję za odwiedzenie galerii ;) Quote
szyszka.fr Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Piekne zdjecia, warto bylo czekac :) to moje ulubione, takie... romantyczne.. "Myslicielka" [URL]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256318.jpg[/URL] pewnie wygrzewacie sie dzisiaj na sloneczku pozdrowionka Quote
Menrzuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Piekne zdjecia, warto bylo czekac :) to moje ulubione, takie... romantyczne.. "Myslicielka" [URL]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256318.jpg[/URL] [/quote] Pewnie marzy o Argonie :p Quote
Agniest Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Danusia12']Pewnie marzy o Argonie :p[/quote] :cool3: pasowaliby do siebie: księciuniu i księżniczka :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Agniest']:cool3: pasowaliby do siebie: księciuniu i księżniczka :evil_lol:[/quote] ssssssssssss (z kreseczka:evil_lol: ) bo jeszcze sie Sylwa dowie.. Dziendobry!:multi: Quote
Agniest Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 będziemy to ukrywać :evil_lol: :diabloti: cześć Szyszko :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Agniest']:cool3: pasowaliby do siebie: księciuniu i księżniczka :evil_lol:[/quote] Noooo....taka romantyczna księżniczka i usłużny książe....mmmmmmm.... i może nie zabierałaby mu zabawek :evil_lol: [quote name='szyszka.fr']ssssssssssss (z kreseczka:evil_lol: ) bo jeszcze sie Sylwa dowie.. Dziendobry!:multi:[/quote] A Ty lepiej nie kracz :diabloti: :eviltong: Quote
rebellia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hehehehehe :D wymiziać mi tam krótkie mordy ;) Quote
Agniest Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='rebellia']hehehehehe :D wymiziać mi tam krótkie mordy ;)[/quote] OK ;) mizianko od cioci rebelii :loveu: i zapraszamy częściej. Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jutro obiadek, amnie znowu nie bedzie:( :( ale zamelduje sie 17tego Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Noooo czwartkowe spotkania przy Agniestkowym stole :lol: A Ty na urlopik wyjeżdżasz? Quote
Agniest Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no to dziś na obiadek lasagne - żeby nie było, że tylko proste ludowe potrawy się u mnie jada :eviltong: [IMG]http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/2278/z2278519A.jpg[/IMG] Myślę Menrzusiu, że sami spałaszujemy wszystko, bo Imbirka już chyba na walizkach siedzi, a Szyszka też na urlopie...... Ja może też się trochę pourlopuję w przyszłym tygodniu ;) Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Agniest']no to dziś na obiadek lasagne - żeby nie było, że tylko proste ludowe potrawy się u mnie jada :eviltong: Myślę Menrzusiu, że sami spałaszujemy wszystko, bo Imbirka już chyba na walizkach siedzi, a Szyszka też na urlopie...... Ja może też się trochę pourlopuję w przyszłym tygodniu ;)[/quote] Lazania, to brzmi bardzo ciekawie, ale to trzeba umieć zrobić. Zdarzało mi sie jeść niejadalne :roll: Ale na obrazku wygląda bardzo, bardzo apetycznie :eating: Quote
Imbirka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Agniest']no to dziś na obiadek lasagne - żeby nie było, że tylko proste ludowe potrawy się u mnie jada :eviltong: [IMG]http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/2278/z2278519A.jpg[/IMG] Myślę Menrzusiu, że sami spałaszujemy wszystko, bo Imbirka już chyba na walizkach siedzi, a Szyszka też na urlopie...... Ja może też się trochę pourlopuję w przyszłym tygodniu ;)[/quote] Dopiero dzisiaj zacznę się pakować, wogóle nie wiem co mam zabrać:cool3: ale lazanii nie odpuszczę:eating: Agniestka uwielbiam lazanię:p:facelick: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie pojawia się, ale jak o jedzeniu mowa, to do razu się znajdzie. Łakomczuch jeden :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jedzenie wyczuwam na odległość:p a wogóle jestem głodna i muszę pracować:placz: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Imbir1']jedzenie wyczuwam na odległość:p a wogóle jestem głodna i muszę pracować:placz:[/quote] za to linię modelki zachowasz :evil_lol: Quote
Agniest Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Imbir1']Dopiero dzisiaj zacznę się pakować, wogóle nie wiem co mam zabrać:cool3: ale lazanii nie odpuszczę:eating: Agniestka uwielbiam lazanię:p:facelick:[/quote] ja też :loveu: [quote name='Danusia12']Lazania, to brzmi bardzo ciekawie, ale to trzeba umieć zrobić. Zdarzało mi sie jeść niejadalne :roll: Ale na obrazku wygląda bardzo, bardzo apetycznie :eating:[/quote] pierwsze dwie lazanie też zrobiłam niejadalne :evil_lol: bo nie podgotowałam wcześniej makaronu i był zbyt twardy. Teraz najpierw gotuję, potem zapiekam z mięskiem i serkiem i sossem beszamelowym ;) Smacznego ! Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Agniest']ja też :loveu: pierwsze dwie lazanie też zrobiłam niejadalne :evil_lol: bo nie podgotowałam wcześniej makaronu i był zbyt twardy. Teraz najpierw gotuję, potem zapiekam z mięskiem i serkiem i sossem beszamelowym ;) Smacznego ![/quote] Dziękuję.....mieliśmy razem zjeść, a tu taka jedna na siłę sie ładuje do stołu :diabloti: Quote
rebellia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Oj, lazania jest pycha... narobiłyście mi dziewczyny smaku! Quote
Recommended Posts