Menrzuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='szyszka.fr']mniam mniam.... a co proponujesz? powoli:diabloti: i do piatku moze zdazysz sie dostosowac:diabloti:[/quote] W takie upały nie są wskazane szybkie ruchy....tak więc Agniestka - POWOLI :razz: Quote
credita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 jak tam panny w taki upał ?pewnie leżą całymi dniami pod drzewkiem co?pozdrawiamy:loveu: Quote
Agniest Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 leżą i dyszą.... najbardziej Żaba, ona gorzej znosi takie upały. dziękujemy za pozdrowienia :) Quote
credita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 pocieszonka dla żabulca od czwartku ma znowu być chłodniej;) Quote
Imbirka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Upalne dzień dobry ślemy:multi: [quote name='Danusia12']A w tym kotle Ty sie gotujesz......grzesznica :diabloti:[/quote] a skąd wiesz?:eviltong::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pozdrowionka i miłego leżakowania na kafelkach :multi: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzieńdoberek:multi: czy wy jeszcze dzisiaj się byczycie?:cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziendobry! Agniest jak tam suczydla i kafelkowe lenistwo? I co dzisiaj nam ugotujesz? mam nadzieje, ze dla mnie cos zostanie Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 hehe, szyszka masz rację, ja się też na obiadek wpraszam:p a tak wogóle to dzień dobry:lol: Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 witajcie kobitki :multi: niestety byczenie się skończyło i już jestem w pracy :placz: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']witajcie kobitki :multi: niestety byczenie się skończyło i już jestem w pracy :placz:[/quote] To jeszcze się jeden kobitek przywita - cześć Agniestka :multi: :razz: Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no i na czwartkowy obiadek nik nie przyszedł.....:shake: to dobrze, bo nic nie przygotowałam :evil_lol: :diabloti: taki upał, że nie chce się myśleć o jedzeniu..... tylko Żabol ma wciąż taki sam apetyt, czyli wilczy apetyt, bo Beta zostawia pół miski.... Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bry, bry :) ja już po obiadku, ale może w takim bądź razie na jutro się załapię :siara: Quote
credita Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no to Agniest jak już tak rozdajesz to dla mnie też porcyjkę zostaw;) Quote
Imbirka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 pamiętaliśmy o obiadku tylko nie chcieliśmy się zbyt mocno narzucać:cool3::evil_lol: Witaj Agniestka:multi::multi::multi::multi: Quote
Agniest Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 witajcie Kate, Credita i Imbirko :multi: dzisiaj mam ochotę na zimny kefirek i ziemniaczki polane masełkiem i jajeczko sadzone - w taki upał nie mam zamiaru za długo stać przy piecu, tym bardziej, że okno kuchenne mam od strony połudn-zachód, więc jak wracam z pracy to grzeje niesamowicie...:shake: na szczęcie jutro już weekend, więc pewnie zabiorę synka nad wodę i będziemy się pluskać ;) Życzymy wszystkim miłego wypoczynku :loveu: Quote
Imbirka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Obiadek w sam raz na upał:sabber: Agniestka, tobie też życzę miłego weekendu:lol: Quote
szyszka.fr Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dziendobry!! Co u panienek slychac? Agniest moze by tak zdjecia? bo zapomnimy jak dziewczyny wygladaja :) Quote
Agniest Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 cześć Szyszunia :loveu: panienki biegają z wywieszonymi jęzorami i dyszą z gorąca, choć dzisiaj już trochę chłodniej ;) a fotki - może jutro cosik wkleję ;) Quote
Agniest Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='rebellia']pozdrowienia dla pysiaczków :)[/quote] dzięki :loveu: długo cię nie było....... Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ooooo, ale fajnie, fotki może jutro będą:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dzień dobry Agniestka:multi: Quote
Agniest Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dobry, dobry - bo już chłodniejszy ;) i ubranie się do człowieka nie przykleja :evil_lol: Cześć Imbirkowe :multi: Quote
rebellia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Agniest']dzięki :loveu: długo cię nie było.......[/quote] Oj tak... nałożyło się na to sporo czynników. Przede wszystkim były to kłopoty zdrowotne i nie miałam wówczas ochoty wchodzić w ogóle na żadne fora internetowe (czasami można mnie było tylko spotkać na miau.pl). Później trzeba było się uporać ze studiami i chwilową wyprowadzką na prawie miesiąc... to sprawiło, że miałam brak czasu na jakikolwiek oddech ;) Jak już było w miarę OK, to wylądowały u mnie trzy małe kotki, które dopiero ostatnio znalazły nowy dom. Na szczęście wiadomo życie się toczy dalej, wyszłam na prostą i mam więcej czasu, postanowiłam więc zajrzeć tutaj i zerknąć co słychać :) Quote
Agniest Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 zaglądaj częściej Rebelio :) mam niewiele czasu, ale obiecałam fotki więc na szybko coś wstawię: Żabik na łące: [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256314.jpg[/IMG] [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256315.jpg[/IMG] Beta "rozmawia" z roślinkami :) [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256316.jpg[/IMG] na wodą... [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256318.jpg[/IMG] mokra mordka :) [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/256319.jpg[/IMG] Pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts