Agata_ Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Czy ktoś miał do czynienia z szelkami takiego typu: [URL]http://www.poshydog.com/pl/strona-gowna?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=338&category_id=54[/URL] Jak to się sprawdza w uzytkowaniu, rzeczywiście są takie super-hiper czy nie ma co sobie głowy tym zawracać? Pierwszym producentem takich szelek była Puppia, ale to Polski jak sprowadzają to tylko baaardzo male rozmiary, ja dla jamnika stand. potrzebuje nieco większych bo ma chłopak porzadna klatke piersiową, więc mogę sobie pozwolić na coś z Poshy Dog bo mają tez na takie pieski jak mój. [COLOR=red][B]Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia dla Was i piesków oraz szczęścia ludzkiego i psiego![/B][/COLOR] Quote
vege* Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ja słyszałam, że są dość dobre dla szczeniaków Quote
Daisy1 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja mam szelki firmy Puppia i faktycznie sa super! Btw Puppia tez ma duze rozmiary np.: [URL]http://www.e-hotdog.pl/index.php?products=product&prod_id=462[/URL] Powiem tak...polecałabym Puppia bo to marka dobra i sprawdzona natomiast Poshy Dog to jest polska firma która wcale nie jest az tak długo na rynku:/ Pozdrawiam Quote
Paulix Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja mam szelki tego typu i absolutnie nie sprawdzają się zimą - nasiąkają wodą kiedy pies bawi się w śniegu, kawałki śniegu dostają się pod materiał, jeżeli się nie zapnie dość mocno. Quote
Agata_ Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Dzięki za link. Kurczę szkoda tylko, że nie można regulować obwodu przy szyjce... M będzie ciasnawa, a L moze być za duża Ja akurat chcę czerwonę, a ten pasek wokół klatki piersiwej jest czarny... kurna. Paulix -zimą tego i tak bym nie używała, bo Filippe chodzi ubrany i szelki ubvieram na ubranko, więc bedę zakładac klasyczne. Z racji posiadania jamnika to nawet jak jest tyci sniegu i tak szelki, ubranie od strony brzusznej jest mokre ;) Quote
Recommended Posts