Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agucha007']a moje wcinają jak głupie i nie grubną... może z nimi też do weta? a to są dziadki...[/QUOTE]
Jeśli są odrobaczone to chyba tylko się cieszyć, że mają taką przemianę materii:)
Chociaż ogólne profilaktyczne badania nie zaszkodzą;)

Posted

[quote name='Maciek777']Jeśli są odrobaczone to chyba tylko się cieszyć, że mają taką przemianę materii:)
Chociaż ogólne profilaktyczne badania nie zaszkodzą;)[/QUOTE]
są odrobaczeni, a każdy spacerek kończy się koopką więc chyba wsio ok :)

Posted

Bruno nie jest wykastrowany po raz drugi;)
Zaczął sobie sierść wygryzać, ale sytuacja opanowana, a to miejsce już powoli wraca do normy, choć futro musi odrosnąć:roll:

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img708/7575/dsc1126je.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Bedzie dobrze......:) Troszke sie pomeczy w tym abazurze tylko......[/QUOTE]
Myślę, że można już pomyśleć o zdjęciu mu go bo nie interesuje go ten łysy placek skóry. Z resztą za chwile sam mu spadnie bo Bruno go nie żałował gdy przechodził przez różne wejścia:)

Posted

Brunowi sierść zaczęła odrastać w tamtym miejscu i miał ściągnięty kołnierz, ale znowu zaczął sobie wylizywać dwa inne miejsca w pobliżu tamtego więc znowu ma abażur, a do tego pewnie nie obędzie się bez weta:shake:

Posted

[quote name='Agnieszka103']Z podliczenia finansów Bruna wynika, że sytuacja nie wygląda dobrze. Pianka, czy pisałaś może do osób, które zalegają z wpłatami?[/QUOTE]
będę miała ok 300zł z bazarku, ale czekam na wpłaty... kolejny bazarek tez będzie dla Bruna...

Posted

[quote name='Agnieszka103']Z podliczenia finansów Bruna wynika, że sytuacja nie wygląda dobrze. Pianka, czy pisałaś może do osób, które zalegają z wpłatami?[/QUOTE]
nie wpisałam jeszcze wpłat z lutego na poczatek watku, ale nawet z tymi wpłatami Bruno nie stoi ciekawie.
Z bazarkiem aguchy sie zapłaci za luty, ale co dalej? gdzie opłata za marzec, leczenie?

do osób które nie płącą pisałam juz dawno temu, to nawet nie raczyły odpisać

Posted

trzeba do nich napisać jeszcze raz i przedstawić sytuację finansową Bruna. Przez nich te pieniądze z bazarków mogłyby iśc do psów, które wymagają kosztownego leczenia, a tam babrzemy się z miesiąca na miesiąc bazarkami żeby opłacić pobyty psów w hotelach!
Może zrobić też czarna listę "deklarowiczów" żeby się zabezpieczyć na przyszłośc... tak nie może być!

Posted

Istnieje oficjalna czarna lista deklarowiczów. Podaje się tam osobę, a oni się do niej odzywają i proszą o wyjaśnienia. Jeśli ich nie dostaną to taka osoba się tam znajdzie.
Nie pamiętam gdzie widziałem link - musiałbym poszukać na wątkach bo ktoś niedawno o tym wspominał.

Posted

[quote name='Maciek777']Istnieje oficjalna czarna lista deklarowiczów. Podaje się tam osobę, a oni się do niej odzywają i proszą o wyjaśnienia. Jeśli ich nie dostaną to taka osoba się tam znajdzie.
Nie pamiętam gdzie widziałem link - musiałbym poszukać na wątkach bo ktoś niedawno o tym wspominał.[/QUOTE]
o właśnie o to mi chodziło :)

Posted

jest taki wątek
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowicz%C3%B3w-%28czyli-fa%C5%82szywe-deklaracje-i-niespe%C5%82nione-obietnice%29/page21[/url]

Posted

[quote name='natie']jest taki wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczów-(czyli-fałszywe-deklaracje-i-niespełnione-obietnice)/page21[/URL][/QUOTE]
O właśnie:)