Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co to za pogaduchy za moimi plecami? :cool3:

agucha bazarkowa bierze na bary wszystko! :) no ale cukieraski... nie ręczę za siebie :evil_lol:

nie no żarty żartami... mogę zrobić bazarek jak najbardziej! Po Nowym Roku oczywiście bo mam inwentaryzację w robocie więc ciężko... ale potem jak najbardziej :)

Posted

Agucha007.....:) dzis wyslalam do Ciebie paczuszke z cukierkami..... dorzucilam tez puszke z ciastkami...wszystko firmy Cadbury. Mam nadzieje, ze sie jakos sprzeda i bedzie kilka groszy dla Bruna.....:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jestescie niemozliwi......:)
To naprawde dobre cukierki czekoladowe i ciastka w czekoladzie....naprawde.[/QUOTE]
ej Ty mnie tak na słodkości nie nakręcaj, bo nie będzie co na bazarek wystawić :evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']A zobaczycie, ze cukierki i ciastka superowe sa........[/QUOTE]
Wierzę na słowo:)

[quote name='Aimez_moi']I smieja sie ze mnie .......:) kurcze.......:)[/QUOTE]
Tu się nie ma z czego śmiać, a jedynie zazdrościć cukierków i ciastek;)

Posted

[quote name='Maciek777']

Tu się nie ma z czego śmiać, a jedynie zazdrościć cukierków i ciastek;)[/QUOTE]

Wy sobie zazdrośćcie a cukierasy są u mnie! :cool3:
Bardzo fajne puszki! Ogromniaste! :)

Posted

zapraszam na bazarek m.in. dla Bruna!!!!
słodycze, ciuchy, bibeloty, kosmetyki i inne!
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238267-GIGA-BAZAR-%28s%C5%82odycze-ciuchy-kosmetyki-bibeloty-itd%21%21Dla-Ibisa-i-Bruna-do-2-02-g-22?p=20237772#post20237772[/url]

Posted

[quote name='agucha007']zapraszam na bazarek m.in. dla Bruna!!!!
słodycze, ciuchy, bibeloty, kosmetyki i inne!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238267-GIGA-BAZAR-(słodycze-ciuchy-kosmetyki-bibeloty-itd!!Dla-Ibisa-i-Bruna-do-2-02-g-22?p=20237772#post20237772[/URL][/QUOTE]
Wpadnę na pewno:) Teraz tylko zajrzałem na sekundę i zobaczyłem zdjęcię Brunona jakiego jeszcze nie widziałem:)