Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wizyta dobiega końca...

BUZIAK NA DO WIDZENIA :roll:

Bądź szczęśliwy Lampiszonku.

Mam nadzieję, że Ubocze coś wybierze tzn jakieś ładniejsze zdjęcia dla wielbicieli Lampka z FB ...

Posted

Dzięki za wizytę i fotki. Faktycznie Lampik przy pożegnaniu zmarkotniał... kochane są psowate! Mam nadzieję, że jednak Lampuś częściej jest w domku, bo buda lichutka. I szacun dla psiaka za stosunek do kur:) Widać, że miejsca do biegania ma dużo, oby tylko spał w domku i mógł tam wchodzić kiedy chce:) Szczęśliwy był jak zobaczył gości, to widać:)

• 2 weeks later...
Posted

Ślicznie :) Widać, ze jest szalenie szczesliwy:) Własnie terroryzowałam UBOCZE na facebooku i czekalam na jakies wiesci:)
Szalenie sie ciesze, ze ma chlopak dom!!
Asia (z Rupertem rzecz jasna:))

• 5 months later...
Posted

Lampo ma piękną nową budę:

Pani powiedziała,ze szczeka na obcych,w budzie nie śpi.dom był otwarty,Lampo siedział na schodach ale gdyby chciał wejśc do domu to oczywiście może.Bardzo ucieszył się na nasz widok.:lol:

• 1 year later...
Posted

A ja dostałam zdjęcia Lampika z jego domku. :)

1ec5d0fb123e2f11f903523f28c9af5b,10,19,0

15a8f86ceb6e8581b05339f5c0940519,10,19,0

d4a8b2c589904fdbd70168e5b3f6be5a,10,19,0

198feeb95a7620d73cc19979d4520b9c,10,19,0

Pani powiedziała,że ma nadzieję,że Lampo jest z nimi szczęśliwy...jak też tak myślę. :) Widuję czasami małego na jego podwórku i widząc go cieszę się,że udało mi się doprowadzić do powrotu z adopcji malucha z jego pierwszego,niezbyt udanego domu.

Kto ciekawy,niech czyta na wątku. :)

• Upvote 1