Olivin Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 wizyta dobiega końca... BUZIAK NA DO WIDZENIA :roll: Bądź szczęśliwy Lampiszonku. Mam nadzieję, że Ubocze coś wybierze tzn jakieś ładniejsze zdjęcia dla wielbicieli Lampka z FB ... Quote
Marycha35 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dzięki za wizytę i fotki. Faktycznie Lampik przy pożegnaniu zmarkotniał... kochane są psowate! Mam nadzieję, że jednak Lampuś częściej jest w domku, bo buda lichutka. I szacun dla psiaka za stosunek do kur:) Widać, że miejsca do biegania ma dużo, oby tylko spał w domku i mógł tam wchodzić kiedy chce:) Szczęśliwy był jak zobaczył gości, to widać:) Quote
danka212 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ślicznie :) Widać, ze jest szalenie szczesliwy:) Własnie terroryzowałam UBOCZE na facebooku i czekalam na jakies wiesci:) Szalenie sie ciesze, ze ma chlopak dom!! Asia (z Rupertem rzecz jasna:)) Quote
Romka Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Witaj,witaj bardzo się cieszę...wrzuć trochę informacji o Rupim na jego wątek,dawno nie widziałam uśmiechniętej mordki małego.:lol: Quote
Romka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 W drodze do Kamy i Dafci odwiedziłysmy też Lampusia; Quote
Romka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Lampo ma piękną nową budę: Pani powiedziała,ze szczeka na obcych,w budzie nie śpi.dom był otwarty,Lampo siedział na schodach ale gdyby chciał wejśc do domu to oczywiście może.Bardzo ucieszył się na nasz widok.:lol: Quote
Romka Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 A ja dostałam zdjęcia Lampika z jego domku. :) Pani powiedziała,że ma nadzieję,że Lampo jest z nimi szczęśliwy...jak też tak myślę. :) Widuję czasami małego na jego podwórku i widząc go cieszę się,że udało mi się doprowadzić do powrotu z adopcji malucha z jego pierwszego,niezbyt udanego domu. Kto ciekawy,niech czyta na wątku. :) 1 Quote
Recommended Posts