Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był - piłka... Schowana w kieszeń kurtki, najpierw się nią bawił, potem ją zabrano i widocznie mu się przypomniało. Dostał się do niej w końcu sam. Jakoś udało mi się go opanować potem, ale była walka.

Posted

Wbrew pozorom to silny, duży pies. . . Mnie też złapał jak zabrałam mu boomera, nie zna swojej siły, a jest tak "podjarany" na piłki, że szok . .

Jutro ustalimy na tito wszystko i zadzwonię do pana Marka.

Posted

[quote name='Ag_konin']Z podniecenia w sumie.
Ustaliliśmy, że pojedzie w pierwszym tygodniu stycznia![/QUOTE]

No to można mu to ewentualnie wybaczyć...;) ale oczywiście trzeba nad tym popracować, jeśli Krawiec ma być psem adopcyjnym...
Na początku stycznia przeleję swoją deklarację.

Posted

Wybaczone, ale widać, że potrzebuje Pana Marka ;)

Prawdopodobnie będę miała dzisiaj wgląd do wpłat, więc sprawdzę kto już wpłacił, ale
BARDZO PROSIMY WSZYSTKICH, KTÓRZY DEKLAROWALI STAŁE WPŁATY O PRZELEW NA KONTO, JEŻELI JESZCZE TEGO NIE ZROBILI. KRAWCU OD STYCZNIA BĘDZIE W HOTELU, WIĘC MUSIMY ZACZĄĆ DZIAŁAĆ NA PEŁNYCH OBROTACH ;)

Posted

Od 2 grudnia nie było żadnych wpłat. Pewnie wszyscy zajęci świątecznym szaleństwem ;) A my się przypominamy ładnie.
Wstępnie ustaliliśmy, że Krawcu pojedzie 3 stycznia we wtorek.

Posted

[quote name='Ag_konin']Od 2 grudnia nie było żadnych wpłat. Pewnie wszyscy zajęci świątecznym szaleństwem ;) A my się przypominamy ładnie.
Wstępnie ustaliliśmy, że Krawcu pojedzie 3 stycznia we wtorek.[/QUOTE]

W kwestii finansów dwa słowa. Ja myślę, że pieniądze jakie "ma" Krawcu są na niego i wszystkie wydatki z nim związane są a nawet powinny być akceptowalne. Druga sprawa jest taka, że jak ktoś nie pamięta o stałych wpłatach to może zrobić sobie zlecenie stałego przelewu. Dokładnie wiem jak łatwo w codziennych zawirowaniach zapomnieć o czymś a tak to jest z bani, że tak się wyrażę.
W kwestii zaś ugryzienia to pies gryźć nie może! Wiem, że ciężko jest to wyplewić z psa, który ma problem z oceną co jest dopuszczalne a co nie. Niemniej jednak, i wiem to na własnym przykładzie, da się całkowicie z psa "wyrzucić" chamskie maniery. Myślę, że w Bogatyni Krawcu przejdzie ostateczny reset. Nie wiem jak się zachowywał na początku ale i tak, powtórzę się, wielki szacun dla dziewczyn za pracę z Krawcem. Niejeden facio z byczymi jajami nie miał by odwagi kiwnąć palcem przy takim wariacie. :mdrmed:

Jeszcze dodam, że jak będą jakieś problemy logistyczne to walcie prosto z mostu. Zawsze coś się zaradzi. Nr kom poślę na pw.

Posted

I na takie słowa otuchy czekamy. Od razu chce się pracować ze zwierzakami! ;)
Mam nadzieję, że wszyscy myślą jak Krejzo i nikt nie będzie miał za złe, że część kasy przeznaczamy na transport. Do pana Marka pojedzie z lekami na uszy, musi mieć smarowane 2 x dziennie panologiem. Wierzę, że pan Marek go "zresetuje" :)

Posted

Ja również dziękuje za dobre słowo, z transportem na szczęście nie ma problemu, ale numer telefonu wklepałam już do telefonu. Krawcu po prostu za długo siedzi w boksie, nudzi mu się, monotonia, brak zajęć i każda zabawa, spacer to wiele emocji. Regularne spacery, treningi na pewno spowodują, że się uspokoi, tak też było z naszym Boryskiem.
Trzymam kciuki.

Posted

[quote name='Ag_konin']Od 2 grudnia nie było żadnych wpłat. Pewnie wszyscy zajęci świątecznym szaleństwem ;) A my się przypominamy ładnie.
Wstępnie ustaliliśmy, że Krawcu pojedzie 3 stycznia we wtorek.[/QUOTE]

nic nie ma? ja robiłam 1 grudnia...

Posted

[quote name='Ag_konin']Wpłaty od 09.11.2011r:

[B]01.12.2011r[/B]
Ania - 23zł
Rafał - 23zł
bonheur - 20zł

[B]02.12.2011r[/B]
caryca26 - 10zł
Krejzo - 25zł
rudakacha - 50zł
[/QUOTE]

To są ostatnie odnotowane wpłaty dla Krawca, więc doszło od razu pierwszego

Posted

Zaglądam do fafulaka i podrzucam link z prośbą o jakąkolwiek pomoc

[url]http://www.dogomania.pl/threads/220257-Rocky-bia%C5%82y-bokser-w-schronisku-w-D%C5%82u%C5%BCynie-k-Zgorzelca-potrzebna-pomoc!!!?p=18296694#post18296694[/url]

Posted

Idę jutro z potworem na spacer, może ostatni, kto wie :)
A tymczasem przypominam się z wpłatami, bo osoby które dają "do ręki" w schronisku będę ścigać potem.
Jeśli dobrze patrzę to deklaracje nie wpłynęły od: Amazonki, martasekret i winter7, baaaardzo proszę o przelew