Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Krawcu ma jechać do Bogatyni , do p.Marka ??
Tam zwolniło się nieplanowo miejsce po Cześku , tak że zadzwońcie zapytać , może chłopak mógłby już pojechac[/QUOTE]

Z tym, że przed Krawcem były 3 psiaki, pan Marek ma dać mi znać .

Posted

Dzisiaj wieczorem poślę swoją deklarację za grudzień. Mam nadzieję, że Święta Krawcu spędzi już u Pana Marka...Nie wiem jak z transportem ale w wolnej chwili służę pomocą jakąkolwiek- niech chłopak jedzie :kciuki:

Posted

Wpłaty od 09.11.2011r:

[B]01.12.2011r[/B]
Ania - 23zł
Rafał - 23zł
bonheur - 20zł

[B]02.12.2011r[/B]
caryca26 - 10zł
Krejzo - 25zł
rudakacha - 50zł

Widzę, że Ania i Rafał się pomylili i brakuje 6zł, dam im znać jutro

Posted

Mam dobre i złe info.
Dobre jest takie, że zgłosiła się dzisiaj do schroniska Pani, która przejęła się losem Krawca i będzie jednorazowo, ale co jakiś czas wpłacać trochę kasy na niego.
Złe jest takie, że Krawcu ma trochę zawalone uszy i ma czyszczone Canor'em. Nie wiem czy brane były zeskrobiny, cokolwiek... Czyściłam mu dzisiaj, nie ma jakoś tragicznie brudnych, ale pojękuje przy dotyku, dobre 2 tygodnie potrwa zanim wrócą do normy.
A póki co, czekamy nadal na miejsce u p. Marka! A ja się psychicznie szykuję na spacery z Krawcem w końcu, mogę dużo przy nim zrobić, trzeba zacząć działać :)

Posted

Oj kochana bierz się za niego bo fajny chłopak jest. Wprawdzie mam do niego respekt i osobiście nie zaryzykowałabym spaceru ale ja nie jestem stanowcza i psy robią ze mną co chcą i to one mnie prowadzą a nie ja je:)

Posted

[quote name='Ag_konin']Mam dobre i złe info.
Dobre jest takie, że zgłosiła się dzisiaj do schroniska Pani, która przejęła się losem Krawca i będzie jednorazowo, ale co jakiś czas wpłacać trochę kasy na niego.
Złe jest takie, że Krawcu ma trochę zawalone uszy i ma czyszczone Canor'em. Nie wiem czy brane były zeskrobiny, cokolwiek... Czyściłam mu dzisiaj, nie ma jakoś tragicznie brudnych, ale pojękuje przy dotyku, dobre 2 tygodnie potrwa zanim wrócą do normy.
A póki co, czekamy nadal na miejsce u p. Marka! A ja się psychicznie szykuję na spacery z Krawcem w końcu, mogę dużo przy nim zrobić, trzeba zacząć działać :)[/QUOTE]

Nie pojedzie z zawalonymi uszami ;/