martasekret Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zaglądam do chłopaka i trzymam kciuki za szybki rozwój akcji... Quote
Karolcia_ko5 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Napisałam dziś do pana Marka, że pies na pewno pojedzie do niego i że ma komplet deklaracji, że czeka.... Quote
martasekret Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Hopamy z rana! Jakieś wieści od P. Marka? Quote
Karolcia_ko5 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='martasekret']Hopamy z rana! Jakieś wieści od P. Marka?[/QUOTE] Odpisał, że da znać jak tylko będzie miejsce. Quote
Ag_konin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 No i super. Komplet deklaracji jest, kasa jednorazowa może być przeznaczona na transport (?), miejsce czeka. Dobra robota! Quote
Ag_konin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Po Nowym Roku jakoś miejsce ma się zwolnić Quote
bonheur Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 moja "grudniowa" deklaracja poszła; tzn. za grudzień, a przeznaczcie wg uznania :) Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Krawcu ma jechać do Bogatyni , do p.Marka ?? Tam zwolniło się nieplanowo miejsce po Cześku , tak że zadzwońcie zapytać , może chłopak mógłby już pojechac Quote
Karolcia_ko5 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Alicja']Krawcu ma jechać do Bogatyni , do p.Marka ?? Tam zwolniło się nieplanowo miejsce po Cześku , tak że zadzwońcie zapytać , może chłopak mógłby już pojechac[/QUOTE] Z tym, że przed Krawcem były 3 psiaki, pan Marek ma dać mi znać . Quote
Karolcia_ko5 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Mimo oczekiwania podrzucę...... Quote
Krejzo Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dzisiaj wieczorem poślę swoją deklarację za grudzień. Mam nadzieję, że Święta Krawcu spędzi już u Pana Marka...Nie wiem jak z transportem ale w wolnej chwili służę pomocą jakąkolwiek- niech chłopak jedzie :kciuki: Quote
Alicja Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Z tym, że przed Krawcem były 3 psiaki, pan Marek ma dać mi znać .[/QUOTE] jesli tak to juz rozumie Quote
caryca26 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja też grudniową wysłałam. Podrzucam chłopaka! Quote
Ag_konin Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wpłaty od 09.11.2011r: [B]01.12.2011r[/B] Ania - 23zł Rafał - 23zł bonheur - 20zł [B]02.12.2011r[/B] caryca26 - 10zł Krejzo - 25zł rudakacha - 50zł Widzę, że Ania i Rafał się pomylili i brakuje 6zł, dam im znać jutro Quote
Karolcia_ko5 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Czyli jeśli dobrze liczę to Krawcu ma na koncie:[B] 1032,18 zł[/B] ;) Quote
Ag_konin Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Czekamy, czekamy a póki co zapraszamy tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217891-Zbieramy-deklaracje-na-DT-dla-Magmy!-Nie-pozwól-by-spędziła-życie-w-schronisku[/url]! Quote
Ag_konin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Mam dobre i złe info. Dobre jest takie, że zgłosiła się dzisiaj do schroniska Pani, która przejęła się losem Krawca i będzie jednorazowo, ale co jakiś czas wpłacać trochę kasy na niego. Złe jest takie, że Krawcu ma trochę zawalone uszy i ma czyszczone Canor'em. Nie wiem czy brane były zeskrobiny, cokolwiek... Czyściłam mu dzisiaj, nie ma jakoś tragicznie brudnych, ale pojękuje przy dotyku, dobre 2 tygodnie potrwa zanim wrócą do normy. A póki co, czekamy nadal na miejsce u p. Marka! A ja się psychicznie szykuję na spacery z Krawcem w końcu, mogę dużo przy nim zrobić, trzeba zacząć działać :) Quote
caryca26 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Oj kochana bierz się za niego bo fajny chłopak jest. Wprawdzie mam do niego respekt i osobiście nie zaryzykowałabym spaceru ale ja nie jestem stanowcza i psy robią ze mną co chcą i to one mnie prowadzą a nie ja je:) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Ag_konin']Mam dobre i złe info. Dobre jest takie, że zgłosiła się dzisiaj do schroniska Pani, która przejęła się losem Krawca i będzie jednorazowo, ale co jakiś czas wpłacać trochę kasy na niego. Złe jest takie, że Krawcu ma trochę zawalone uszy i ma czyszczone Canor'em. Nie wiem czy brane były zeskrobiny, cokolwiek... Czyściłam mu dzisiaj, nie ma jakoś tragicznie brudnych, ale pojękuje przy dotyku, dobre 2 tygodnie potrwa zanim wrócą do normy. A póki co, czekamy nadal na miejsce u p. Marka! A ja się psychicznie szykuję na spacery z Krawcem w końcu, mogę dużo przy nim zrobić, trzeba zacząć działać :)[/QUOTE] Nie pojedzie z zawalonymi uszami ;/ Quote
Ag_konin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Widziałam gorsze przypadki. Ma tylko czyszczone, więc nie jest źle. Quote
Recommended Posts