magdyska25 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Karolcia a widzieliście to?: [URL]http://www.dogmasters.pl/[/URL] Może warto się odezwać i przynajmniej umówić z jedną z tych osób? Zobaczyłaby Borysa "na żywo". Edit: Czytałam gdzieś, że wybierają kilka psów ze schroniska i je "układają", nie wiem tylko czy lokalizacja jest dobra, bo ostatnio byli w schronisku pod Warszawą. No ale i tak moim zdaniem warto zapytać. Quote
Szarotka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ciotka Winter mnie zaprosila, ale jestem narazie bardzo zajeta.......... Quote
Karolcia_ko5 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='magdyska25']Karolcia a widzieliście to?: [URL]http://www.dogmasters.pl/[/URL] Może warto się odezwać i przynajmniej umówić z jedną z tych osób? Zobaczyłaby Borysa "na żywo". Edit: Czytałam gdzieś, że wybierają kilka psów ze schroniska i je "układają", nie wiem tylko czy lokalizacja jest dobra, bo ostatnio byli w schronisku pod Warszawą. No ale i tak moim zdaniem warto zapytać.[/QUOTE] Wysłałam zapytanie... Ale to może być już ewentualna pomoc dla innych piesków. Borys musi trafić do hotelu . . Czekamy na deklaracje. .! Quote
winter7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Karolcia, powysyłałaś może wiadomości z prośbą o deklaracje? Bez tego nie ruszymy Borysa. Brakuje 350 zł miesięcznie. A czasu coraz mniej... :( Tak tu pusto... Quote
Karolcia_ko5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Tak, zabrałam się za to . . . Liczę na jakiś efekt. On musi jechać :-( Quote
winter7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wysłałam dzisiaj jeszcze mail'a z prośbą o pomoc do Fundacji AST. Oni zajmują się bullowatymi. Mam nadzieję, że coś się ruszy. Kurczę, trzeba pomyśleć co z transportem. Ten hotel jest na końcu Polski............ :( To będzie kosztować fortunę i później będzie też problem z wyadoptowaniem go. Macie jeszcze jakieś inne pomysły hoteli, gdzieś bliżej. U pana Marka jest super miejscówka, sama nawet chciałam tam zabrać moje psy na szkolenie. Ale jak zobaczyłam jak daleko to jest, to zwątpiłam :) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dziewczyny z Fundacji AST chyba wiedzą o Borysku.. Jest tyle piesków w potrzbie bullowatych, że ja nie wiem czy dadzą radę ale kto pyta nie błądzi. Pod Opieką Fundacji jest już nasz Baron. Z transportem wszystko do uzgodnienia, ale zebrać na paliwo będzie trzeba . . owszem . . Po za tym wiem, że z Borysem będzie o wiele łatwiej niż z Baronem - jeśli chodzi o adopcję, bo on ludzi toleruje. Tylko trzeba z nim popracować by oduczyć złych nawyków - potem jak dla mnie wspaniały pies........ Quote
winter7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To już mi lepiej, bo się przeraziłam, że teraz znowu wszystko utknie w martwym punkcie przez brak transportu. Quote
Karolcia_ko5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Oby nie było większych problemów. . a powiedz to miejsce w razie co jest pewne ? Co odpisał Pan Marek ? Quote
Alicja Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Dziewczyny z Fundacji AST chyba wiedzą o Borysku.. Jest tyle piesków w potrzbie bullowatych, że ja nie wiem czy dadzą radę ale kto pyta nie błądzi. Pod Opieką Fundacji jest już nasz Baron. Z transportem wszystko do uzgodnienia, ale zebrać na paliwo będzie trzeba . . owszem . . Po za tym wiem, że z Borysem będzie o wiele łatwiej niż z Baronem - jeśli chodzi o adopcję, bo on ludzi toleruje. Tylko trzeba z nim popracować by oduczyć złych nawyków - potem jak dla mnie wspaniały pies........[/QUOTE] Karolciu , Baronek nie jest chyba pod opieka Fundacji AST tylko BB czyli agagi , agnieszki i ani ...Fundacja AST to doddy ,napisz do niej może coś doradzi Póki co nie dam rady pomóc finansowo ... moja sytuacja jest jaka jest , idę do szpitala na początku kwietnia i muszęjuż teraz porobić opłaty za kwiecień ,bo mogę tam zostać tydzień a mogę zostać dłużej ,póki co pomogę w rozsyłaniu watku Quote
aga_krzys Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ode mnie na dobry początek wpłata jednorazowa + stała 50pln/mc; już można organizować transport :) uda się - jeszcze ludziska będą się o niego biły. Quote
Karolcia_ko5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Dziękuje w imieniu Boryska.. Dzięki też za obecność i wsparcie.... Potem jeszcze sprawdzę czy są jakieś wpłaty.. Tymczasem dalej czekamy na deklarację stałe... I winter7 czy to miejsce 100 % ? ? Musimy wiedzieć.. Quote
Karolcia_ko5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Alicja']Karolciu , Baronek nie jest chyba pod opieka Fundacji AST tylko BB czyli agagi , agnieszki i ani ...Fundacja AST to doddy ,napisz do niej może coś doradzi Póki co nie dam rady pomóc finansowo ... moja sytuacja jest jaka jest , idę do szpitala na początku kwietnia i muszęjuż teraz porobić opłaty za kwiecień ,bo mogę tam zostać tydzień a mogę zostać dłużej ,póki co pomogę w rozsyłaniu watku[/QUOTE] Jasne.. Dzięki. Trzeba pościągać cioteczki i wujków. Ja już od wczoraj wysyłam link ;) Quote
chi23 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ten pies jest cudny, zapisuję sobie wątek, będę zaglądała do Boryska;) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Dzięki chi23.... Przytyje.. w hotelu wypędzimy złe nawyki i będzie super psem :) Quote
bebcik Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 To juz jest super pies ale potrzebuje pomocy aby to pokazac :) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Nadal czekam na potwierdzenie, że miejsce dla niego jest pewne... Może któraś z ciotek dopyta jeszcze pana Marka - nie chce nie porozumień... Obecnie pewnych na koncie mamy 40 zł (jednorazowych wpłat) i 110 zł deklaracji stałych.. wciąż brakuje i to aż 290 zł .. Quote
polciuaa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jestem na zaproszenie, jednak finansowo wspomóc nie moge. :( przynajmniej podniose i potrzymam kciuki kciuki za psiaka, bo piekny jest. Quote
aga_krzys Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 uzbiera się kaska, dla takiego przystojniaka. nie ma innej opcji. hotelik i szkolenie zrobią z niego super bullka. Quote
Alicja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dostałyście jakąś odpowiedź od Fundacji AST?? Quote
Karolcia_ko5 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Pisałam do doddy.. ale na razie cisza.. Nie wiem co się dzieje z winter7 bo nie wiem co tak dokładnie napisał jej pan Marek.. Może jakiś numer do niego ? Bym zadzwoniła dowiedziała się. . bo nie mamy 100% pewności czy będzie miejsce... Quote
Recommended Posts