Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolcia a widzieliście to?:
[URL]http://www.dogmasters.pl/[/URL]

Może warto się odezwać i przynajmniej umówić z jedną z tych osób? Zobaczyłaby Borysa "na żywo".

Edit: Czytałam gdzieś, że wybierają kilka psów ze schroniska i je "układają", nie wiem tylko czy lokalizacja jest dobra, bo ostatnio byli w schronisku pod Warszawą.
No ale i tak moim zdaniem warto zapytać.

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']Karolcia a widzieliście to?:
[URL]http://www.dogmasters.pl/[/URL]

Może warto się odezwać i przynajmniej umówić z jedną z tych osób? Zobaczyłaby Borysa "na żywo".

Edit: Czytałam gdzieś, że wybierają kilka psów ze schroniska i je "układają", nie wiem tylko czy lokalizacja jest dobra, bo ostatnio byli w schronisku pod Warszawą.
No ale i tak moim zdaniem warto zapytać.[/QUOTE]

Wysłałam zapytanie... Ale to może być już ewentualna pomoc dla innych piesków. Borys musi trafić do hotelu . .
Czekamy na deklaracje. .!

Posted

Karolcia, powysyłałaś może wiadomości z prośbą o deklaracje?
Bez tego nie ruszymy Borysa. Brakuje 350 zł miesięcznie.
A czasu coraz mniej... :(
Tak tu pusto...

Posted

Wysłałam dzisiaj jeszcze mail'a z prośbą o pomoc do Fundacji AST. Oni zajmują się bullowatymi.
Mam nadzieję, że coś się ruszy.
Kurczę, trzeba pomyśleć co z transportem. Ten hotel jest na końcu Polski............ :(
To będzie kosztować fortunę i później będzie też problem z wyadoptowaniem go.
Macie jeszcze jakieś inne pomysły hoteli, gdzieś bliżej.
U pana Marka jest super miejscówka, sama nawet chciałam tam zabrać moje psy na szkolenie. Ale jak zobaczyłam jak daleko to jest, to zwątpiłam :)

Posted

Dziewczyny z Fundacji AST chyba wiedzą o Borysku.. Jest tyle piesków w potrzbie bullowatych, że ja nie wiem czy dadzą radę ale kto pyta nie błądzi. Pod Opieką Fundacji jest już nasz Baron. Z transportem wszystko do uzgodnienia, ale zebrać na paliwo będzie trzeba . . owszem . .
Po za tym wiem, że z Borysem będzie o wiele łatwiej niż z Baronem - jeśli chodzi o adopcję, bo on ludzi toleruje. Tylko trzeba z nim popracować by oduczyć złych nawyków - potem jak dla mnie wspaniały pies........

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Dziewczyny z Fundacji AST chyba wiedzą o Borysku.. Jest tyle piesków w potrzbie bullowatych, że ja nie wiem czy dadzą radę ale kto pyta nie błądzi. Pod Opieką Fundacji jest już nasz Baron. Z transportem wszystko do uzgodnienia, ale zebrać na paliwo będzie trzeba . . owszem . .
Po za tym wiem, że z Borysem będzie o wiele łatwiej niż z Baronem - jeśli chodzi o adopcję, bo on ludzi toleruje. Tylko trzeba z nim popracować by oduczyć złych nawyków - potem jak dla mnie wspaniały pies........[/QUOTE]

Karolciu , Baronek nie jest chyba pod opieka Fundacji AST tylko BB czyli agagi , agnieszki i ani ...Fundacja AST to doddy ,napisz do niej może coś doradzi

Póki co nie dam rady pomóc finansowo ... moja sytuacja jest jaka jest , idę do szpitala na początku kwietnia i muszęjuż teraz porobić opłaty za kwiecień ,bo mogę tam zostać tydzień a mogę zostać dłużej ,póki co pomogę w rozsyłaniu watku

Posted

Dziękuje w imieniu Boryska..
Dzięki też za obecność i wsparcie....

Potem jeszcze sprawdzę czy są jakieś wpłaty..
Tymczasem dalej czekamy na deklarację stałe...
I winter7 czy to miejsce 100 % ? ? Musimy wiedzieć..

Posted

[quote name='Alicja']Karolciu , Baronek nie jest chyba pod opieka Fundacji AST tylko BB czyli agagi , agnieszki i ani ...Fundacja AST to doddy ,napisz do niej może coś doradzi

Póki co nie dam rady pomóc finansowo ... moja sytuacja jest jaka jest , idę do szpitala na początku kwietnia i muszęjuż teraz porobić opłaty za kwiecień ,bo mogę tam zostać tydzień a mogę zostać dłużej ,póki co pomogę w rozsyłaniu watku[/QUOTE]

Jasne.. Dzięki. Trzeba pościągać cioteczki i wujków. Ja już od wczoraj wysyłam link ;)

Posted

Nadal czekam na potwierdzenie, że miejsce dla niego jest pewne...
Może któraś z ciotek dopyta jeszcze pana Marka - nie chce nie porozumień...

Obecnie pewnych na koncie mamy 40 zł (jednorazowych wpłat) i 110 zł deklaracji stałych.. wciąż brakuje i to aż 290 zł ..

Posted

Pisałam do doddy.. ale na razie cisza..
Nie wiem co się dzieje z winter7 bo nie wiem co tak dokładnie napisał jej pan Marek.. Może jakiś numer do niego ? Bym zadzwoniła dowiedziała się. . bo nie mamy 100% pewności czy będzie miejsce...