magdyska25 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 najlepsza do zabawy - butelka! Super, że są zdjęcia i kontakt z Boryskiem! Quote
asiek.l-g Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='magdyska25']najlepsza do zabawy - butelka! Super, że są zdjęcia i kontakt z Boryskiem![/QUOTE] a jutro wybieram sie do Lubania i mam nadzieje spotkac cudownego Budryska białaska Quote
winter7 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='asiek.l-g']a jutro wybieram sie do Lubania i mam nadzieje spotkac cudownego Budryska białaska[/QUOTE] Super, czekamy na wieści. Quote
asiek.l-g Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 w Lubaniu byłam dzisiaj, w sumie pól godziny temu (wyjazd z szefem z pracy na służbowe spotkanie) wiedziałam że Borys mieszka niedaleko wiec poprosiłam o 15 minut, "aby coś załatwić" nie umawiałam się Panią Boryska, i zaryzykowałam , miałam po ostatniej wizycie pozwolenie na odwiedziny nie zapowiedziane. Miałam ogromne szczęście, z daleka zobaczyłam Ich ja wracają ze spacerku bo wchodzili do domku, szedł ładnie spokojnie koło Pani, Borys chwile stał przed wejściem obwachiwał murek. Wyglądał bardzo dobrze. Czas mi się kończył i musiałam lecieć dwie ulice dalej, ale po nowym roku jadę tam do dentysty wiec zadzwonię do domku Boryskowego i na spacerek może się umówimy. Quote
Recommended Posts