lidiya Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Moj szczeniak ma 12 tygodni. Kiedy jest najodpowiedniejszy czas by zaczac z mala trenowac??? :) Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Przejżyj ten dział, juz kilka tematów na ten temat było. :p Quote
lidiya Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 znalazlam :) Wychodzi na to, ze jeszcze muismy troche poczekac :D Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :p PS. Ja zaczęłabym już dwa tygodnie temu bez żadnych wyrzutów sumienia:eviltong: Zależy jeszcze, jakiej rasy psiun;) Quote
tunika Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ja myśle że już. Oczywiście nie mam na myśli tutaj jakichś większych treningów, bo z tym jeszcze trzeba zaczekać najlepiej do roku. Ale zapoznać się że tunel nie jest straszny i tam potwora nie ma, czy też chodzenie narazie po prawie płaskiej desce to najlepszy czas by zacząć Quote
LALUNA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='lidiya']znalazlam :) Wychodzi na to, ze jeszcze muismy troche poczekac :D[/quote] Nie koniecznie. Mozesz zacząc już teraz i zaczac od nauki tuneli, slalomu, kładki na ziemi. A przede wszystkim rozwijać motywację. Dobry instruktor dobierze Ci trening odpowiedni dla szczeniaka. Quote
Saba Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Fiona od małego szczeniora już była na torze, zdjęcia są [URL="http://www.mojepsy.v.pl/index.php?f=galeria.php&lang=0&id=Li9zemN6ZW5pYWtpL21pb3QgRiAyMDA0L2Zpb25h"]tu[/URL] Quote
Klaudia:-) Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zdecydowanie zacznij już ćwiczyć z psiakiem tylko dostosuj trening do możliwości szczeniaka. Quote
Recommended Posts